Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    seka_Frida
    04. Veljača 2022. 18:44

Napravila sam si lilypie
    Kak ga stavim u potpis? Probala sam one linkove koje mi nudi, ali uvijek zavrsi samo kao link 😆
    Pleeeeeease help 🤪

LucK
    04. Veljača 2022. 19:38

Seka Frida super za dobar pregled 😁 za Lilypie probaj kopirati link pod forums pseudo html (barem mislim) 😉
    Magy za mjere držim fige da je samo krivo nešto izmjereno, a znalo se događati često😊. Vidit ćeš brzo u TA 🤞 a nije ti rekla jesi li otvorena? Miruj sad lagano i sve će biti ok 🙏

31👩‍❤️‍💋‍👨38

LucK
    04. Veljača 2022. 19:46

Cerviks meni u 16om tjednu rekla da je skraćen (32 mm) i isto mirovanje (utrogestan i magnezij). Kad sam išla na SD na anomaly dr mi rekla da to nije uopće skraćeno i tamo mi u 18om tjednu bio iste dužine. Poslije mi moja dr više nije ni mjerila samo pipala. Prvo sam se i ja prepala i svašta čitala, ali sam se odlučila smirit jer na ništa ne mogu utjecat. Čak i ne mirujem baš 😅 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

elle 🙋‍♀️
    04. Veljača 2022. 20:37

Posvudusa dobro si me podsjetila za jaje i bazu, planirali smo to isprobati kad smo kupili ali sam skroz na to zaboravila. 😑
    Seka Frida čestitke na dobrom pregledu. 🥳
    Magy samo miruj i vjerujem da će sve biti dobro 💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

CoKSa
    04. Veljača 2022. 20:58

Tejuska♡

CoKSa

Dobila sam termin za UZV 9.2, isti dan imam i pregled u TA.

Daj mi molim te reci jesi se u TA prijavila telefonski ili kako opcenito na pregled?

Imas na internetu na njihovoj stranici obrazac, ispunis i za 2-3 sata dobijes termin. 
    Nema vise narucivanja telefonski, samo se mogu dobiti informacije. Ili preko maila na predbg16@kbc-zagreb.hr

CoKSa
    04. Veljača 2022. 21:08

Kod mene opet kontrakcije.. drzi i ne pusta. Malo je s leda pa me tera na kakanje, malo menstrualni grcevi. Bas me zeza, isto kao i u drugoj trudnoci. Tak me bude pilalo sad 10 dana 🙈
    Cekam da klinci utonu u san i odoh u kadu. Mm jos u sloveniji.

Tejuska♡
    04. Veljača 2022. 21:19

Sunašce hhhaha bas sam se nasmijala!! Čuj laptop 😅😅 

Mislim to je zaista pretjerivanje,kakav crni laptop,daj boze malo sna da nadođem k sebi😂😂
    Seka Frida čestitke na lijepom pregledu 🥰 bas mi je drago da bebuska lijepo napreduje😇 i super za kakanje hahhaa! 
    Ja sam valjda jedina koja nakon par sati samo prdne taj čepić😂😂😂
    Draga Magy ne donosis nam bas lijepe vijesti 😔 drago mi je za malenog da je sve ok,ali bas te taj secer i dijeta srozalo,i njegovu tezinu i sve 😔 opet se nadam da ce na kraju sve proteci dobro.Ipak si sigurnija u bolnici na pregledima🙏
    Coksa e hvala ti puno 🥰 drzi see,jos si i sama sa klincima pod trudovima 😷 kad ti se muz vraca?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

bebo
    04. Veljača 2022. 21:29

Bambolina nisam niti ja bila s prvim za dojenje u javnosti i to me puno mucilo. Medjutim, uvijek postoji mkesto gdje mozes podojiti bebu, a da se sklonis od javnosti, ukolilo te to muci. Dodatno, postoje marame za dojenje ili se jednostavno mozes prekrito tetrom i sjesti negdje gdje nije frekventno.
    Koristila sam i izdajanje ali nikada da bih ponijrla u setnju nego kada sam izbivala pa je bebu netko cuvao. Ne brini, ima sto rjesenja! 
    Ako si kod nekoga, poći ćeš u drugu sobu. Ako si u shopp.centru, postoje prostorije za prematanje/ dojenje... U parku uvijek ima klupa koja noje na promenadi, prekrojes se i to je okej... 😉

CoKSa
    04. Veljača 2022. 21:34

Tejuska♡

Sunašcehhhaha bas sam se nasmijala!! Čuj laptop 😅😅

Mislim to je zaista pretjerivanje,kakav crni laptop,daj boze malo sna da nadođem k sebi😂😂
    Seka Frida čestitke na lijepom pregledu 🥰 bas mi je drago da bebuska lijepo napreduje😇 i super za kakanje hahhaa!
    Ja sam valjda jedina koja nakon par sati samo prdne taj čepić😂😂😂
    Draga Magy ne donosis nam bas lijepe vijesti 😔 drago mi je za malenog da je sve ok,ali bas te taj secer i dijeta srozalo,i njegovu tezinu i sve 😔 opet se nadam da ce na kraju sve proteci dobro.Ipak si sigurnija u bolnici na pregledima🙏
    Coksa e hvala ti puno 🥰 drzi see,jos si i sama sa klincima pod trudovima 😷 kad ti se muz vraca?

Joj ja sam sama svaki dan s njima od jutra do mraka. Ujutro je oko 6 otisao za zg, pa opet doma na utovar, onda dosao na rucak i otisao za sloveniju. 
    A trebao bi svaki cas stici. 
    Dogovorili smo se da je do podne u hrvatskoj i u blizini, a popodne moze za sloveniju. 
    Tjesim se da cu i ovo roditi u nekim jutarnjim satima🤣🙈 
    Nekad vozi samo tu, nede vanka, pa je onda vec oko 6 kuci

Maya34
    04. Veljača 2022. 21:34

Seka_Frida čestitam na super pregledu 🥰
    Magy tebe stalno nešto zafrkava 😒 kada odeš u TA vjerujem da ćeš biti smirenija i da će sve biti dobro 🤞😊
    Coksa 🤞 da te popusti i da možeš u miru odspavati 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.