Hahaha Tejuška ne bi ja još🙉
Ja sam taj dan tj. zapravo i 2 dana kad sagledam kad sam rodila, imala baš onako školsko čišćenje, nije proljev, ali majke mi da sam ja išla jedno 5,6 puta na wc, tuširanje pa wc između trudića, al tako laganih, to doma mi bilo tako dobro, priželjkujem si i sad trudove, a ne puknuće vodenjaka ✌️
Kad sam došla u rodilište pitali me za klistir, kao jel pristajem, ja reko ma može, a ono nisam više imala ništa ni izbacit, sve ostavila doma 😂😂
Ja doduše i inače imam dobru probavu, ne mogu se požaliti, barem jednom dnevno idem na wc, ali npr. od kako taj Kendural pijem stvarno je maksimalno jednom i kažem, nije da me zatvori, ali moj je dojam da mi je stolica puno "mekša" bez njega 🤪🤪
Sad pijem onaj sok Dubrovčankin 😁
Arsancres ja isto imam jutarnju "kašastu" stolicu od zeljeza. Pila sam Legofer a sad cu Kendural C, nadam se da ce tako i ostati 🤣 bolje nego zatvor
😂😂 Ma je, bolje i da imamo bilo kakvu nego da izostane 🤭
Jesi dobila recept? Moja kutija spremna ✌️✌️
Arsancres ma blago tebi,nemam kaj reci 🤣 ja inace imam problema i jedino sta mi zapravo pomaze je gorka sol koju sada ne mogu.
Na zalost i Redovita je postala imuna na mene,vec par dana pijem i nista 🥲 a ciscenje sam imala 2 dana prije i taj dan ali do trudova,poslije nista.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dobro jutro cure 🌞 Sretno na pregledima danas 🤞
Posvudusa ovo je baš dobro pitanje za muževe, moj tu i tamo spomene da kak će on to ali nije u nekoj velikoj panici. Mislim da on računa na to da ima mene pa ću se ja snać nekako a on će uz mene vdijeti kako to sve ide. Jednom sam ja nešto spomenula kak se nadam da ću moć otić tu i tamo na trčanje kad se ufuramo u sve a on u šoku da s kim će beba biti. Da bi kroz razgovor skužila da je on mislio da prvih 6 mjeseci ja ne budem išla nigdje bez bebe 🥴 kao pa kak će on ostati sam s njom 🙈 tak da definitivno mislim da nije svjestan kaj ga čeka ali mislim da će se snać uz dobre upute 🤣
EvaKb tak je i nama bilo u početku s pokretima, čim ja pozovem muža da stavi ruku odmah mir ali poslije je uspio i sad ju svaki dan osjeti. 😊
Antonela žalosno oko čega se moraš stresirati... stvarno nerazumno s njene strane ali ajd drago mi je da ti je ipak poslala. ❤
Anchika ah ni ja nikako da se naspavam i uvijek se sjetim kak svi govore da se naspavam sad dok beba ne dođe. A kaaak? 🤣
Nooha čestitke za 50 🥳 baš lijep brojček 😁
Tejuska baš si nam vesela jutros 💕 sviđa mi se stav ali ajmo ne prizivati porode 🤣🤣🤣
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Ja sam još uvijek nekako neočekivano opuštena po pitanju poroda i svega što slijedi, vjerojatno je zato i moj muž tako smiren.
Ne brine me kako ću prematati i držati bebu jer smo i on i ja pomagali oko svojih nećaka od prvog dana. Napresvlačila sam se i nanosila jer sam bila studoš i bila kod sestre skoro svaki dan od jutra do navečer, a njegova sestra je živjela s njima u kući, pa je i on maksimalno uskakao.
Ovaj studio gdje idem vježbati ima nekoliko puta mjesečno razna predavanja na temu dojenja, baby handlinga, tehnika disanja, za parove što očekivati i kako izgleda porod...pa sam mislila otiči na neki od tih čisto da mi daju neke savjete. Predavanja vode neka doula, neka patronažna. Mislim da bi mi moglo pomoći da se osječam spremnije, makar nikad ne znaš što će te dočekati.
Mene zadnjih dana baš zeza stolica. Imam inače izrazito redovnu i sad kada nisam po 2-3 dana na wc-u osjećam se ko da me se može na špagicu zavezat i voditi ko balon. Najbizarnije mi je koliko se vidljivo trbuh smanji kad nakon 2 dana uspijem obaviti nešto.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Kad smo kod čišćenja i ja u zadnja 2 dana imala seriju toga...
Iskreno već sam pomislila dal nije to znak da nešto kreće 😱😱 no drugih naznaka nikakvih...
Niti bolova, niti bh kontrakcija niti pravih trudova...pa želim vjerovati da je samo do probave!
Danas sam radi toga cak odlucila preskociti magnezij... Jer ocito to on pokrece dosta!
Dobro jutro i sretno svima danas na pregledima 🤗
Tema čišćenje 😅 I ja sam imala prirodno, kad su krenuli trudovi iza ponoći, pa sam se onda tuširala, pa išla opet na wc pa opet tuširanje 😊
Jeste li vi povraćale kad su krenuli trudovi? Ja jesam tri puta kad smo došli u bolnicu, bas me to bilo iznenadilo jer nisam čula da se dogadja.
Katja jako cesto povracaju na porodu.
Meni cim su krenuli trudovi i to,nisam nista htijela jesti,nula bodova,bas zato da ne povracam jer mi je nizak prag za to.
I hvala Bogu pa nisam.
Samo si spremite u torbu nesto za jesti,jer pitanje kada cete roditi i dobiti jesti...
Mislim cure,pa ja vama zavidim!!!! Ja cu poluditi od ne kakanja,meni je normalno po 7 dana da ne idem
A kad odem pa sampanjac bi otvorila 🎉
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Elle hahhaha,ma hajde za nas koje smo jos od poroda ali navijam za Coksu 🎉😊🤭
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji