MarijanaMartin baš mi žao zbog malene, kužim te skroz, ja bi isto bila s njom, a ne izolirana 😐 ako dobiješ i ti, baš što Čoksa kaže proći će brzo i bolje i sada nego tamo u 39tt ili kasnije, ovako ćeš izbjeći i te neke peripetije ako ih bude moralo biti.
Budi uz nju, mama je mama ❤️
----
Ja sam noćas užas spavala, sve živo me boli, uopće više ne znam kak da se namjestim, a meni uopće nije stomak velik, mislim, je, ali nije da je ne znam šta sada, a nenormalno mi je leć normalno 🥺
Imam i onaj banana jastuk s još 3 dodatna, dođe mi da sve spičim van, još mi gore nekad 😖😖
Tješim se da je to samo takva noć 🥴

Dobro jutro cure 🌞
Jučerašnji mnogobrojni pregledi su prošli odlično, čestitke svima. 🥳 Neka se tako nastavi i danas, Dani sretnooo 🤞
MarijanaMartin žao mi je što je i vas sad to snašlo ali nadam se da će proći što brže i bezbolnije 💕
Dubrovčanka ajd bar neka prednost, mene baš umaraju i psihički i fizički ti noćni odlasci na wc. 🙄
Demi30 sretno s nalazima 🤞 i uživaj u pršutu 💕
Arsancres žao mi je zbog loše noći,navijamo da je to samo jedan izolirani slučaj i da bu već večeras bolje 🥳❤

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
MarijanaMartin sretno sa koronom, nadam se da neces n ti dobiti, a ako dobijes da su blagi simptomi i da ne krenu trudovi
Bambolina ja ga koristim i super mi je, nista me ne iritira, nema onaj jaki kemijski smrad i sve skine, samo pazi da ne zamijesas previse tekuce, ko ja prvi put, pa sam imala toga po sebi, kupaoni, di treba i ne treba. Skinulo je cak i tad, ali sa ribanjem rukavicom.

👩🦰38
👨🦱41
👶3
06.08.2025. ➕
Očekivani termin poroda 17.04.2026.
Hvala cure jako na potpori. 💕💕🤗🤗🤗Ja ću nakon ovog iskustva možda isto u Anti-korona vaksere. Tek je počelo "bumo vidjeli"!!!!

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Demi sretnoo🤞uvijek sam se divila ljudima koji mogu jesti pršut,meni je to tako odvratno😅😅😅smrdi boze sacuvaj
Ali zato ja tamanim vec 2 dana sir i vrhnje i špek 😅
U plusu sam +2kg dakle od pocetka +6kg 🙈🙈
Ovo s koronom ne znam kako bih komentirala...moj je imunitet jedan od boljih od svih nas 10 u kuci a potamanilo me skroz.. i puno cesce sam cula da je tako,,da netko tko ima vise nekih bolesti bolje prode😏no dobro,tko ce ga znati...
Arsancres bas mi je zao 😏 ja imam trbusinu ali mene opet budi samo kad moram piskit,sad idem 4x po noci,ali navikla sam 😄
Jel vas guraju bebe kad se legnete a da im ne odgovara? Hahah ja sam to primjetila cim vise nalegnem na trbuh odmah se gura 🤣

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Žene upravo mi se odlomio komadić zuba iza, pa ja ću popizdit 😖😖😖😖
Ne mogu skužiti uopće ni na ogledalu, ali jezikom kad diram osjetim onako da je otkrhnuto, skroz iza neki, onako ivica zuba. Pa jebem ti
Inače imam baš dobre zube i radi fobije od onih priča o propadanju zubi u trudnoći i dojenju još baš pazim na unos kalcija, evo kurton.
Doručkovala jaja s malom, nije da sam čvarke grizla 😔
Zubar mi naravno radi tek popodne, već se vidim kak sjedim na telefonu

Coksa i cure, možda sam trebala prvo razmisliti prije nego sam rekla da ću se zapisati za covid odjel. Jbga korona došla u moju kuću. Muž pozitivan i zarazio malu. Uh nju je baš sastavilo povraćanje, proljev i visoka temperatura. Ja se neću izolirati. Uz nju sam. Tako da se jedino mogu moliti da je čipiranje učinkovito, ali i muž je boosterirana i mala cijepljena prije 21 dan. Užas, držite se i molite za moju obitelj!!!!
A koma.. Baš mi je žao. Brz oporavak.. Tebe da zaobiđe ili da prođeš sa lakšim simptomima. 🤞🤞🤞
Tog se i ja bojim da će nas još jednom taman pred porod..

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta ja si isto mantram samo da prođe ovih par tjedana još okej, ak se nismo cijelu trudnoću zarazili valjda nećemo ni sad u završnici. Mene zapravo samo brine to da mi muž ne bude pozitivan i ne može mi biti pratnja, a bolesti ko bolesti se ne bojim. Valjda jer smo prebolili s tako smiješnim simptomima i bezbolno sve prošlo pa očito mi to nekak u glavi, a i inače sam ja baš super imuniteta pa mi možda to ulijeva lažni osjećaj sigurnosti da me neće sad niš uhvatiti još 3 tjedna.
A realno, nije da ne znam di ni idem 🤷♀️ tj. nije da se izlažem ne znam kakvim situacijama, al baš što je neka rekla gore, to i tak nema veze, nekog spiči svaki klinac, a nekom ništa.
Nadam se da ćemo sve imat sreće ❤️

Demi sretno 🤞😊
Dani ajde super što je sve prošlo oke 😊😊
Posvudusa uživaj danas! 💪😊
Arsancres meni je upaljeno zubno meso i strašno me nervira 🙄 samo se nadam da neće i meni puknut ili ispast 🙈🤣
Tejuska točno to! Jedva se okrenem na drugi bok i namjestim nekako i onda me on počne gurat jer njemu ne paše 😂 I ništa, opet se okreći i namještaj 🤭 A ovaj moj hrče i vjerojatno sanja kako će mi napraviti drugo čim prije 🥴😩 😂

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji