Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mak18
    04. Veljača 2022. 13:32

Curke može li mi neka opisat lažne trudove ako ih je ikad imala? Odjednom imam bolove u trbuhu kao neki slabi grčevi, osjećaj kao da ću dobit mjesečnicu. Malo me panika počela hvatat 🥴🥴

CoKSa
    04. Veljača 2022. 13:44

Pau18

Curke može li mi neka opisat lažne trudove ako ih je ikad imala? Odjednom imam bolove u trbuhu kao neki slabi grčevi, osjećaj kao da ću dobit mjesečnicu. Malo me panika počela hvatat 🥴🥴

To su ti samo bh kontrakcije, i u tim tjednima je sasvim normalno da krecu. Sve dok nejdu s leda dobro je🙂 
    Mene su sinoc i pravi i lazni prali. Ali, nedam se jos. Barem da vikend prode. Pa onda tam oko 10.2 moze van. Nije mi ni datum bitan samo zelim da spavam na trbbuhu i bez zgaravice🙈

CoKSa
    04. Veljača 2022. 13:50

Sunašce83

Hvala curke, onda put pod gume i muller😂.
    Joj gledam te vase torbe pa se pitam jesam li sto izostavila😬. Imam za radaonu obicnu malu toaletnu torbicu, za sobu obican manji ruksak i za izlazak platnena vrecica. Ali me bas isto brine radi korone da li je kao i prije da ti muz mora donjeti ili moramo sve odma uzeti sa sobom. Ah kak bude biti ce😂.
    Coksa budes ti kroz par dana sa svojom mazicom❤, a mi svi nestrpljivo cekamo otvaranje sezone poroda😂❤

Pa svugdje dozvole da se donese. Nisam cula da je netko dramio. Uglavnom se to sad predaje na porti ili se spusti sestra pa odmah pokupi i podijeli tko je sta ostaviobpo sobama. Vazno je napisati sad na vrecicu ime i prezime. 
    U petrovoj se dolje donosi na ulaz jaje, odjeca za izlazak za mamu i bebu. I sestra donese gore samo odjecu, to ostavi u sobi, uzme bebu, i kroz neko vrijeme dok se ti obuces ona dode. Pred tobom oblaci bebu za van i usput ti pokaze kako previti pupak. Zajedno tad odlazimo dolje do ulaza. Ako treba mama pomoc onda uskoci jos jedna sestra pa ponese kofere. 
    Ja sam svog vukla i sestra je nosila bebu pokraj. Nosila je ona, jer su jos uvijek odgovorne za njih, pa da se nedo bog majka popikne ili srusi a beba padne. Stavlja bebu u jaje i na ulazu predaje muzu bebu, ili tebi bebu on ponese tvoje stvari. Iii good luck. Lapapa🙂

• Pčelica11
    04. Veljača 2022. 13:53

Pau18

Ja sam imala lažne trudove nedavno, isto sam u 34.tjednu. Prvi puta je trajalo dobrih 5 sati, bez nekih većih promjena, baš osjećaj kao kad dobijem menstruaciju, i leđa i prednji dio dolje. Popila magnezij, nije pomoglo, na kraju odlučila pod vrući tuš i to je smirilo sve. Pitala sam ginekologa ima li potrebe da zbog toga dođem na pregled prije od planiranog, rekao je da nema, ako je prošlo. Ponovilo se kroz par dana, taj put sam nakon nekih sat-dva zagrijala vodom, opet je prestalo.
    Nakon svega toga bila na redovnoj kontroli, nema promjena na cerviksu, sve super.
    Rekli su mi da ako se ne pojačava ili prolazi pod tušem - nisu pravi, ne moram brinuti. 🙂

Demi30
    04. Veljača 2022. 14:11

Nooha, ima još nekoliko cura iza mene, ali da, ja sam pri kraju ljestvice 😂 Sve ću vas lijepo ispratit na porod ❤️

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

CoKSa
    04. Veljača 2022. 14:26

Dobila sam termin za UZV 9.2, isti dan imam i pregled u TA. 

• _Katja_
    04. Veljača 2022. 14:36

Moji trudovi nisu dolazili s ledja, ali uopće. Imala sam kao jaku menstrualnu bol i grčevi su postajali sve češći. Mislila sam zbog toga da su lažni, a došla u bolnicu 4-5 cm otvorena. A brzo sam otišla, nisam čekala doma, htjela sam da provjere jer me dosta bolilo. Nije svima isto…

Tejuska♡
    04. Veljača 2022. 14:43

CoKSa

Dobila sam termin za UZV 9.2, isti dan imam i pregled u TA.

Daj mi molim te reci jesi se u TA prijavila telefonski ili kako opcenito na pregled?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    04. Veljača 2022. 14:48

Cure hvala za torbe.Moram ovaj put i to uzeti 🤣 
    Sjecam se sa N da sam dosla s obicnim ruksakom u kojem su mi bili dokumenti,mob,punjac,voda,labelo i tako,klasika koji inace nosim i imala sam jednu torbu na ručke,i sad je dosla jedna cura koja je imala 3 torbe ogromne i 1 malu,sestre su bile ajme😅😅 da sta je zaboga ponjela kucu u bolnicu i te spike,ali doista je dosla ajme,kad joj je muz krenuo nositi mi smo se poceli smijat,i ona skupa s nama,nije to bilo nista zlonamjerno,niti je tako zvucalo ali bome zena je dosla da u predradaonu nismo ni stale nas dve 😂😂😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    04. Veljača 2022. 14:49

_Katja_

Moji trudovi nisu dolazili s ledja, ali uopće. Imala sam kao jaku menstrualnu bol i grčevi su postajali sve češći. Mislila sam zbog toga da su lažni, a došla u bolnicu 4-5 cm otvorena. A brzo sam otišla, nisam čekala doma, htjela sam da provjere jer me dosta bolilo. Nije svima isto…

Katja skroz se slazem,meni od leđa nula bodova...ali nula,bas kao menstrualna kako opisujes i fakat gadni grčevi i bolovi 😬

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.