Coksa i cure, možda sam trebala prvo razmisliti prije nego sam rekla da ću se zapisati za covid odjel. Jbga korona došla u moju kuću. Muž pozitivan i zarazio malu. Uh nju je baš sastavilo povraćanje, proljev i visoka temperatura. Ja se neću izolirati. Uz nju sam. Tako da se jedino mogu moliti da je čipiranje učinkovito, ali i muž je boosterirana i mala cijepljena prije 21 dan. Užas, držite se i molite za moju obitelj!!!!
Jooj😔😔drzim fige da bude sve dobro na kraju!! Bas mi je zao zbog malene 😔 Drzite se i javljaj kako ste🙏

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dani sretno danas 🥰🙏 Da bude sve u najboljem redu!! 🤞

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Coksa i cure, možda sam trebala prvo razmisliti prije nego sam rekla da ću se zapisati za covid odjel. Jbga korona došla u moju kuću. Muž pozitivan i zarazio malu. Uh nju je baš sastavilo povraćanje, proljev i visoka temperatura. Ja se neću izolirati. Uz nju sam. Tako da se jedino mogu moliti da je čipiranje učinkovito, ali i muž je boosterirana i mala cijepljena prije 21 dan. Užas, držite se i molite za moju obitelj!!!!
Držite se... Neka prođe što prije i što bezbolnije i za curku, a pogotovo za tebe da se možeš brinuti o njoj!
A dečko sad nek svakako pričeka idućih 10 dana 🙏
Sretno, nadam se da cete se brzo izvuci iz toga!

Dani sretno danas 💓
MarijanaMartin uffff nek se mrga sad strpi,a da vi svi prođete sa šta manje tegoba i da curica brzo ozdravi ❤️
Prednosti moje bebe na zadak je šta manje piškim noću 🤣. Ako ništa malo sam se naspavala 🤣
Ma nemoj reci😂🤭barem neka prednost haha🤣🤣

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dani sretno na pregledu!
Marijanamartin drzim fige da se ne zarazis i da family sto prije ozdravi!
Svima zelim lijepo proveden ovaj suncani dan😊

Jutro 💞
Katsy ja nisam ni kupovala 56 (na preporuku više ljudi), samo 62 i 68. Procjenit ću još pri kraju jer nismo sitni ni ja ni muž 😊
Dani sretno danas🍀
MarijanaMartin držim fige da sve brzo prođe i da se ne zaraziš 🤗
Dubrovčanka to te curica malo pušta da se naspavaš pa će opet za 10ak dana na glavu 🤞
Mi idemo danas do ikee, po komodu i još neke sitnice 😁

31👩❤️💋👨38
MarijanaMartin drzite se, nek vas brzo prode. Sada je izolacija 7 dana, za cas ste vani. Mene je sastavilo na dva dana, kasnije ko metak. Saljem zagrljaj🤗

Bokic 🌸
Drago mi je zbog svih dobrih pregleda jucer!
Marijsnamartin drzim fige da te ne ulovi korona i ds vam svima to brzo prode 🍀🤞
Dubrovcanka ja idem bar 2 x vec mjesecima po noci na wc. I jedva cekam dan kad cu odspavati bez wca...al cini mi se da ce tako biti do poroda a onda ce me beba buditi 😂😂🤭
Dani sretno na pregledu 😊 🤞da te gin ovaj put ne zaj.. zbog kg 😒❤️ ako te naljuti, ti pravac opet u shopping 🤭
MarijanaMartin vjerujem da će proći sa blagim simptomima 🤞 a ti budi jaka i ne sekiraj se previše, buco će pričekati 😊💙

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji