Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    04. Veljača 2022. 11:32

Bambolina

Sretno pregledići danas! 🍀
    Haha Tejuska, ne priziva nam ništa molim te 🙈 neka nas još maaalo.. Ali ja kao i ti imam jako rijetko stolicu, baš sam jučer uzela Redovitu pa nek imam doma! Sjećam se tvoje sreće kad si je pila prošli put 😂

Dap bila je sreca,ali vise je nema 🥲🥲 i mislila sam da nece dugo trajati haha! 
    Ne prizivam vise 😷 ionako vani luđački puše pa mi nije baš krasno više 😂😂😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

CoKSa
    04. Veljača 2022. 11:33

Dobrooo jutrooo. Da skoro podne, a tek se izvukla iz kreveta. Sorali me nocas neki trudici do 5 i tek sam onda zaspala. 
    Sad sam vec 2 puta na wcu bila, ali nikakvih bolova nemam trenutno. 
    Sto se korone tice, prosla je. Normalno se osjecam. Nema kasalja, nema glavobolje. Jesam umrla🙈🙈🤣🤣

• Nooha
    04. Veljača 2022. 11:45

CoKSa

Dobrooo jutrooo. Da skoro podne, a tek se izvukla iz kreveta. Sorali me nocas neki trudici do 5 i tek sam onda zaspala.
    Sto se korone tice, prosla je. Normalno se osjecam. Nema kasalja, nema glavobolje. Jesam umrla🙈🙈🤣🤣

O pa ti punih 38 👏👏👏👏
    Do kad ti traje službena izolacija?? Koliko sad dana uopće traje ako je potvrđena zaraza u pitanju?? 10 ili?? 

Maya34
    04. Veljača 2022. 11:55

Hukica i Lovely 👏 za super pregled 😊
    Sretno danas Magy, Seka Frida i Tweety 🤞
    Nooha čestitam na 50 🥳😊
    Dubrovcanka jel ti muž bolje? Provjeravam s obzirom da će ti biti pratnja paaa.. 🤭🤪
    Coksa brzo si ti nju otjerala od sebe 💪😁 A kod tebe okruglih 38..13 dana 🙈

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tejuska♡
    04. Veljača 2022. 12:17

Pitanje : jeste kupovale torbu za rodilište,ako da,koju? Može link 🤗 ili imate već domeka? Moja je otisla u kantu pa sad gledam koju bi uzela.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Demi30
    04. Veljača 2022. 12:54

Sunašce83 ima ti set praznih putnih bočica u Mulleru i Pepcu.  A u Mullera također imaju mini šampon, gelove itd. raznih proizvođača.
    Tejuška ja sam prije bila kao ti što se tiče wc-a, ali već duže vrijeme pijem kvalitetne probiotike i to me spasi. Pa ako možeš uložit u to, imaš moju toplu preporuku. Ja osobno uzimam Ombi biotic probiotike (Uzimala sam njihov Stress, sad sam na Flori, a uskoro ću Pandu). Svaki dan idem bar jednom, a često i dvaput. Vjeruj mi, da mi je to netko rekao prije godinu dana rekla bi mu nema šanse.  Osim toga svako jutro za doručak jedem jogurt sa mljevenom lanenim sjemenkama, pa ubacim i suncokretove, sezamove, bučine... Uz to koju suhu šljivu nasjeckanu ili neko drugo voće. Moj muž je to počeo jesti uz mene pa je komentirao da mu g*vno izgleda ko proteinska čokoladica s tim sjemenkama 😂😂😂 Uz to, pijem solgarov magnezij (2-3 na dan) i taj magnezij ful tjera na čišćenje. Valjda se opuste crijeva od njega.
    Sretno svima na pregledima danas!
    Čoksa ajmooooo 🥰

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    04. Veljača 2022. 13:00

Dubrovčanka

Demi još 4 dana i eto te na 99🤞🏻

A sjećam se kad sam ja ležala u bolnici i pratila neke od vas kako lijepo napredujete i padate ispod 100. Tad mi je bilo tako nevjerojatno da ću i ja to dočekat i da će se beba izvući 🥺 Nadam se da će i ostatak proletit u najboljem redu 🙏

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Nooha
    04. Veljača 2022. 13:10

Demi30

Dubrovčanka

Demi još 4 dana i eto te na 99🤞🏻

A sjećam se kad sam ja ležala u bolnici i pratila neke od vas kako lijepo napredujete i padate ispod 100. Tad mi je bilo tako nevjerojatno da ću i ja to dočekat i da će se beba izvući 🥺 Nadam se da će i ostatak proletit u najboljem redu 🙏

Jesi nam ti zadnja na spisku ili ima cura koje su i manje od tebe??
    Kad dođeš ispod 100 stvarno ide brže... 

CoKSa
    04. Veljača 2022. 13:12

Nooha

CoKSa

O pa ti punih 38 👏👏👏👏
    Do kad ti traje službena izolacija?? Koliko sad dana uopće traje ako je potvrđena zaraza u pitanju?? 10 ili??

10 je za necijepljene i ne preboljenje
    A 7 za cijepljene i preboljene. 
    Ja sam imala prosle godine u 4 mjesecu koronu i sad opet, dobila sam 7 dana izolacije.
    Do ponedjeljka, od 8.2 slobodna

• Nooha
    04. Veljača 2022. 13:32

Dubrovčanka

Nooha ja sam peta na spisku tako nešto. Gužva iza Cokse tako da će bit veselo 🤣.
    Coksa onda s pon mala može van 💓 ili ćemo da čekamo 22.2? 🤣

Da, da znam da si ti pri vrhu ..mislima sam na Demi, dal je ona još jedina ostala iznad 100 ili ima još cura...
    Nekako više pratim vas koje ste ispred 🙈 to mi daje dojam da vrijeme ide... 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.