Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LucK
    03. Veljača 2022. 18:24

Lovely i Hukica bravo za super preglede 😍

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Arsancres
    03. Veljača 2022. 18:38

Bambolina a da čuješ moju budalu od svekrve😂😂
    Oni su prvi put došli vidjeti malu kad je imala 2mjeseca, 400km od nas su.. I ono, kad su stigli, ona je spavala pa smo mi tek kasnije došle u dnevnu, naravno, ja držala bebicu, mala kifla je tada bila i cickala je stalno, pa to je beba od 2 mjeseca, ne vidim šta drugo bi trebala osim papat i kakat, oni su bili par sati kod nas, ono ko čopor, muževa sestra s dvoje djece, svekar, šogor 🤦‍♀️ doslovno njih 7 došlo, ali prožvakali smo to jer smo znali da će tad doći i ne više, očito je njima tako bilo lakše jer su u čoporu pa su kao jači, a inače su puni pameti za sve pa ono, nek im bude, ko ih j. I sveki moja stalno neš dobacuje pa komentira i onda meni kao onako sva zgrožena kaže nakon par sati "pa ti nju satima već nosiš, nije ti ona valjda stalno tako po rukama i na prsima, šta ima stalno plakat za sisom" e a ja bi ju hračnila posred lica 🥴 ja reko pa je, inače je i više, al sad je puna kuća pa ne može ni bit komotna kao što je.
    A ova kao nos digla, vidim kao štrecnulo ju. I onda se okrene svojoj kćerki i komentira za neku susjedu iz zgrade, koja kao ima malu evo krenula u jaslice, vidi ju stalno dolje na klupama, joj sisa ju još uvijek, ova ju nosi po rukama, kao dijete tako razmaženo i pazi izraz, raskalašeno 😅 kao grozno.
    A šogorici valjda sram proradio pa je samo rekla akao svako zna svoje.
    Inače, obje nisu niti dana dojile, to naglašavam samo iz razloga što sam ja najviše osuda od takvih dobila, potpuno bez razloga.
    Ja sam isto tako kao Katja mislila tj. imala stav da želim dojiti, nisam razmišljala uopće o adu kao opciji, ali u smislu ako ne budem uspjela pa ok, nije ad otrov, svašta sam čitala, pripremala se tečajevima i knjigama za dojenje kao, na koncu kad sam rodila, u rodilištu doslovno, skontala sam da nemam pojma ni o čemu. Srećom sam imala cimericu koja je rodila 3.bebu, dojenu. Ona mi je doslovno samo rekla nakon mojih muka, gle, samo ju drži na sisi, tako male bebe se drže 24 sata na sisi, ništa drugo, ne nosaj ju i ne pokušavaj smiriti niti išta, stavi je na sebe i na sisu.
    I ono, stvarno je tak bilo 🙈 ali nisam niti ja mislila da ću dojiti 3 godine, nisam niti razmišljala tako daleko uopće.
    Te sve stvari baš ne znate dok ne probate, kažem, džabe meni i sve te knjige bile, to je baš potpuno druga stvar kad se stvarno dogodi

Arsancres
    03. Veljača 2022. 18:42

Danas nekad kad s mužem se sjetim te cimerice, on isto kaže ono kak se uvijek sjeća nje i tog malog kraj nje, ona je spavala s njim na sisi, on je stalno cickao, ono doslovno bio prištekan skroz, ona bi čitala knjigu, križaljke, ono ta 3 dana je bio najmirnija beba od naših svih, a ja zapravo uopće to nisam tako vidjela, mene je bilo strah stavit bebu uz sebe preko noći pa bi ju stavila u onaj plastični krevetić koji imaš pored, općenito sam sva bila ukočena i prvo bi npr. njoj pelenu pogledala pa ju nosila i onda tek kao dala sisu, umjesto da sam odma dala sisu i smirila ju, tad ne može ni zapišat pelenu uopće 😅 ali uopće nisam bila svjesna te stvarnosti kak funkcionira kad stvarno rodiš i ono beba se odvoji od tebe, ona te želi i treba, normalno da joj je sve šok, želi maminu blizinu i miris, a ja sam se vodila za eto nekom literaturom 🙃🙃

EvaKB
    03. Veljača 2022. 19:08

Moj je isto jako smiren, ali sam prilicno sigurna da je to zato sto mu jos nije doslo do glave sto slijedi. Samo mi gleda trbuh i govori kako beba raste. Nije jos uspio osjetiti kako se mice, kad stavi ruku mali se momentalno smiri, a inace me mlati po cijele dane. Cak je ginekolog komentirao da imamo jedno jako aktivno dijete na zadnjem pregledu, ali cim muz ruku stavi ovaj ni mrdac. 

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Margita1906
    03. Veljača 2022. 19:22

posvudusa

Kako se vaši muževi nose s činjenicom da je porod sve bliže? Pogotovo vi kojima je prva beba kao nama 😂
    Moj je taaaako opušten i ležeran da me brine. Samo ponavlja pa snaći ćemo se, pa jesi vidjela tko sve ima djecu, mi ćemo to bez problema…
    Jesam ja luda pa mi je malo stres i pritisak oko toga kako ćemo mi ili je on lud i ne shvaća ozbiljno i nije svjestan 🤔
    Htjela bi da to nas dvoje odradi, taj početak kad dođemo doma, on će bit s nama 2-3 tjedna i me bi htjela da mi itko dolazi. Malo me prpa u stilu kako ćemo mi to, možda ipak da mi mama dolazi jedno vrijeme. Šta ako krene plakati a mi ju nikako uspavati ili ju utješiti…šta ako ne bude jela, spavala, kakala,….
    Što mi se više bliži to više imam nekog straha

Moj je toliko samouvjeren, kao da će dobiti onu bebu igračku. On si je smislio kako ćemo mi biti smireni i onda će i beba samim time biti smirena i dobra 😂 ima jaki veliku želju da se ja uz dojenje i izdajam tako da on može ostati sam s njim i da se može preko noći dići, nekako mi to olako shvaća 😂

Termin 26.03.

Tweety88🐞
    03. Veljača 2022. 19:34

Antonela imam ti ja viska utrogestana i mogu ti dati. Ja sam u Zg, a ti?

💛🧡

Demi30
    03. Veljača 2022. 19:56

Arsancres bas ti hvala na podijeljenom iskustvu oko dojenja. Svašta sam od tebe naučila.  Samo pucaj ako imaš još koju pametnu 🤗
    antonela98 u krajnjem slučaju možeš dobit recept od privatnika, samo u tom slučaju plaćaš punu cijenu lijeka koju ti inače možda skroz ili djelomično pokriva HZZO.  Kad je meni nesto hitno, ja odmah nakon pregleda kod privatnika odem u apoteku s njegovim receptom, platim punu cijelu lijeka (kao kauciju) i onda kasnije, ako mi se da, trazim recept od socijalnog i vratim se u apoteku i vrate mi novac. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Arsancres
    03. Veljača 2022. 20:54

Antonela98, di si ti? Negdje prema Zaboku? Imam ja neotvorenu kutiju Utrogestana od 200mg i ostatak otvorene koja stoji u hladnjaku, ali jedna mi je ostala. Meni muž bude na terenu u Zaprešiću čet i pet, može ti sutra povest to tamo negdje ako si blizu, a naravno možeš i doći do mene po to ili bilo tko tvoj, ne zamaraj se kučketinom, stvarno joj radi ego.
    Uostalom daj molim te pa vidi ona u sistemu šta si ti podizala, plus Duphaston je i tak progesteron ko Utrogestan, to je baš namjerno kajlanje.
    Daj javi se nekak, ja ću ti dat novu kutiju :D

Arsancres
    03. Veljača 2022. 20:59

Sad čitam da je ipak pristala, ali imam ja svejedno još zaliha 😂😂 ako zatrebaš, rok je 2025 😂
    Stvarno je nevjerojatna ženska, kao ono tko je vama kriv što ste odlučili promijeniti ginekologa.. Daj molim te, pa nisi tražila da te porodi ona ili da ti prepiše ne znam kakav lijek, jbt progesteron, daju ga šakom i kapom, bitno da normabel npr. ti može opća praksa dat ladno bez ikakve drame, a ova tebe jebe s oproštenjem zbog utrogestana 💩💩
    A ovo za doktora, to sam mu i ja rekla kad sam rodila haha, da ne ode u penziju još dok moja cura ne rodi 😂😂
    Ja njemu poslala sliku iz boksa kad sam rodila na whatsapp, sad si mislim Bože jadan taj lik s nama trudnicama, ali mi je rekao da obavezno javim taj tren kad rodim, u bilo koje vrijeme i jel sve prošlo okej, ja sam to očito doslovno shvatila 😂😂

Arsancres
    03. Veljača 2022. 21:13

antonela98

Javim ako mi ne prodje recept! 😁
    Bas si me nasmijala s ovim da si mu slala sliku na whatsapp 🤣🤣🤣
    Ja sam ga jucer ladno pitala jel mi moze popipat cicu jer ja imam neku kvrzicu. Covjek odma napravio uzv i zakljucili da je neka cistica.
    Da, bas je jadan s trudnicama i nasim zahtjevima 🤣 ne znam ni kako mu se da uvijek biti dostupan..

Hahaha pa ni meni, mislim drago mi je i stvarno meni osobno to jako puno znači što stvarno znam da baš uvijek mogu računati na njega, nebitno šta je, da će on uvijek odgovoriti i na mail ili poziv, i kad zoveš uvijek zna tko zove, ja se još uvijek naivno predstavim 😂 a on već zna i baš vidiš po njemu da se ne pretvara da je finjak nego je baš dobar čovjek, a onda tek doktor. 
    Baš to što si ti rekla, ja nikad ni ne sumnjam u njegove riječi, on uvijek i objasni sve i tak je staložen, šta god bilo, moj muž kaže ono da imam rak i da mi on kaže da umirem sutra, vjerojatno bi to prihvatio mirno 🤭
    Jesi ga pitala za bolnicu za porod?😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.