Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    03. Veljača 2022. 23:55

Dubrovčanka i ja sam pravila grah danas 😂😂
    Kad smo kod pelena, ja u bolnici nisam znala na koju stranu ide pelena, evo i sad mi smiješno, cura koja je bila do mene mi pokazala kak da previjem vlastitu bebu hahaha
    Ja nisam isto nikad prije držala ili uopće imala dodir s tako malom bebom, ono vidjela jesam kod nekog, ali da sam znala kako i šta, ne 🙉
    Znala sam pričuvat frendici malog na sat-dva, ali on je imao već skoro godinu dana, nije mi to za usporedbu 🤭🤭
    Skužit ćeš sve, al stvarno, ide to po osjećaju, a i osim toga, dr. Gugl je majka 😂😂

• _Katja_
    04. Veljača 2022. 00:08

Arsancres joj kad se sjetim tih dana u rodilištu i cimerice 🤣 Ja sam imala jednu, Svabica jel. Drugo dijete, rodila na carski, i kaže da nije dojila ni prvo pa ne zeli ni ovo, i sve pet, svi to prihvaćaju bez problema. Njezina beba je cijelo vrijeme u kolijevci pored kreveta, cim zaplače ona pozvoni da joj donesu AD, natanka ga i vrati na spavanje. Ako mali nastavi plakat ona traži jos mlijeka. Uopće ne kuzim kako su mu smjeli davati tolike količine, a meni su govorili kako je maloj dovoljno par kapi mog mlijeka 😳 Nikako nije bio na njoj, za razliku od moje male koja je samo na meni visila, ta nije htjela u kolijevku ni dok sam se istuširala, spavala je u mom krevetu. Po noći ja budna, nisam oka sklopila, a cimerica hrče 😆 Ono dva svijeta, ja sam to pripisala mentalitetu i hladnim Nijemcima 😂
    Spominjale ste i kupanje beba, ovdje tog nema, kažu da onaj verniks treba sto duže ostati na bebinoj kozi, tako da se beba okupa tek doma kad joj pupak otpadne 😅

• _Katja_
    04. Veljača 2022. 00:16

Evo i mene na 30 tjedana 🥳 Još sedam računam 😅
    Sinoc sam sanjala kako sam rodila 1.3. i kao idem vama na forum javiti da je beba požurila 🙈🙈
    Dubrovcanka ne brini snaći ćeš se, kao i svi. Nije loše malo proučiti baby handling prije dolaska bebe, ako nisi već 😊

anchika
    04. Veljača 2022. 07:03

Jutro i sretno ako tko ima pregled! 
    Ne znam ni ja nista o bebama, nikad nisam drzala novorodence u rukama. Pokusavam se oko toga ne stresirat, valjda to sve dode s tim majcinskim insitnktom 😀
    ..
    Stalno sam se veselila dok jos nisam otisla na komplikacije, kako cu se naspavati ko nikad dok budem doma. I ko za vraga ja nikad gore ne spavam. Stalno ustajem na wc, pa bh konttakcije, pa snovi. 😖

• Nooha
    04. Veljača 2022. 07:53

Neiskustvo je najmanja briga.
    Pa ja nisam nikad ni priblizno drzala tako malo bebu niti prematala ikad ikoga niti ista slicno! 
    Dosla je sestra u sobu i samo pitala dal da ju ona preskine ili cu je ja... A ja kao iz stopa ja ću! 
    Tako da to jednostavno nadođe...osim rezanja noktiju ... Hehehe to je od prvog dana suprug preuzeo na sebe 🙃🤣🙈 pa je tako i ostalo dan danas! 🤣🤣🤣
    Sretno curama na današnjim pregledima 🌹
    Evo i mene na 50 dana ... Moram priznati da se od 100 do 50 stvarno brzo pomaklo! 🙏❤️🌹

Tejuska♡
    04. Veljača 2022. 07:54

Jutroo🥰
    Magy,seka Frida i Tweety sretno danas na pregledima 🥰🎉😊
    Ako jos netko ima isto drzim figice za divan pregled♥️♥️
    Zene danas 14 stupnjeva bude 🎉🎉 veselim se kao malo dijete,tako volim proljece 😄😄♥️♥️ kad si sokić popijem na terasi 🎊🌈 wohohooo
    Divan dan da netko rodi,da cujem tko bi mogao 🤭🤪

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    04. Veljača 2022. 08:42

Katja haha smiješno mi iako nije bio ad, ali je ova isto stalno hranila bebu, on je što je najbolje samo jeo i spavao uz nju, gotovo da nije ni plakao, e samo je kakao i jeo i tako u krug. Ja mislila takva beba 🙉
    Ne kužim ni ja da su tak davali bebi hranu, mislim pa nemaju oni želudac još toliki, znam da je i u našim rodilištima praksa da se prva 24 sata od poroda ne dohranjuje ako mama doji, tj. da se kao ne daje bebama dodatno ništa jer izbacuju plodnu vodu, a dojila ona il ne, svejedno nema smisla jer u ta orva 24 sata mama i ako doji ima kolostrum samo i to praktički u kapima. Zrelo mlijeko dođe tek cca 6.dan 🤷‍♀️ ali da, valjda sto ljudi, sto ćudi 😂
    Ja nisam oka sklopila od prvog truda, ta koja je stalno dojila malog je spavala svako malo s njim i hrkala nenormalno, ali ja sam bila tak umorna i iscrpljena da mi niš nije smetalo, samo sam pokušavala i ja zaspat makar malo, a ova treća je dramila valjd čim ova zahrče i tak probudi nju da prestane i automatski mene izbaci iz pokušaja spavanja hahah
    E jbmti ak si umorna, spavat ćeš makar topovi pucali
    A kužim i ovu što je hrkala, žena premorena, rađala boks pored mene, pa ne hrče namjerno nego nije svjesna 😅

Arsancres
    04. Veljača 2022. 08:46

Ja već 3 dana ne pijem Kendural C, jer sad i to za streptokok pijem pa kao neću toliko tableta, popijem onaj sok za željezo i to je to i već evo 3.dan idem ujutro na wc, ko grlica doslovno 🤪 nije proljev, ali tako fluidno ide da si sve pomislim da se čistim pred porod, Tejuška ne prizivaj 😂😂😂
    Ne mogu sad reći da me taj Kendural C zatvara ili da mi smeta, ali nije baš sad da je stolica neka ideala od njega, puno je to sve bolje kad ne pijem nikakav dodatak željeza

Tejuska♡
    04. Veljača 2022. 09:07

Arsancres,Dubrovcanka ajde onda neka Coksa ide prva 🤣🤣 bas ce biti divan dan 🌞
    Arsancres eto vidis,i ja sam s oboje imala prirodno ciscenje,isto ne proljev ali kašasto da prostis i par puta dnevno🤣🤪

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

LucK
    04. Veljača 2022. 09:25

Jutroo 💞
    Sretno curama danas na pregledima 🤞💚
    Ja se isto veselim današnjem danu i šetnji nekoj 😍 osjeća se lagano proljeće u zraku, brzo će nam i prvi naši mali vjesnici proljeća🎊🤞
    Moj muž je isto calma oko svega iako nam je prva beba. Kaže da jedva čeka i da ćemo to sve mi pomalo 🤣🤣 joj mi bi se tribale malo na njih ugledati i ne brinit toliko (lako je reći 😅)
    Uživajte u petku ☀️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.