Dubrovčanka i ja sam pravila grah danas 😂😂
Kad smo kod pelena, ja u bolnici nisam znala na koju stranu ide pelena, evo i sad mi smiješno, cura koja je bila do mene mi pokazala kak da previjem vlastitu bebu hahaha
Ja nisam isto nikad prije držala ili uopće imala dodir s tako malom bebom, ono vidjela jesam kod nekog, ali da sam znala kako i šta, ne 🙉
Znala sam pričuvat frendici malog na sat-dva, ali on je imao već skoro godinu dana, nije mi to za usporedbu 🤭🤭
Skužit ćeš sve, al stvarno, ide to po osjećaju, a i osim toga, dr. Gugl je majka 😂😂
Arsancres joj kad se sjetim tih dana u rodilištu i cimerice 🤣 Ja sam imala jednu, Svabica jel. Drugo dijete, rodila na carski, i kaže da nije dojila ni prvo pa ne zeli ni ovo, i sve pet, svi to prihvaćaju bez problema. Njezina beba je cijelo vrijeme u kolijevci pored kreveta, cim zaplače ona pozvoni da joj donesu AD, natanka ga i vrati na spavanje. Ako mali nastavi plakat ona traži jos mlijeka. Uopće ne kuzim kako su mu smjeli davati tolike količine, a meni su govorili kako je maloj dovoljno par kapi mog mlijeka 😳 Nikako nije bio na njoj, za razliku od moje male koja je samo na meni visila, ta nije htjela u kolijevku ni dok sam se istuširala, spavala je u mom krevetu. Po noći ja budna, nisam oka sklopila, a cimerica hrče 😆 Ono dva svijeta, ja sam to pripisala mentalitetu i hladnim Nijemcima 😂
Spominjale ste i kupanje beba, ovdje tog nema, kažu da onaj verniks treba sto duže ostati na bebinoj kozi, tako da se beba okupa tek doma kad joj pupak otpadne 😅
Evo i mene na 30 tjedana 🥳 Još sedam računam 😅
Sinoc sam sanjala kako sam rodila 1.3. i kao idem vama na forum javiti da je beba požurila 🙈🙈
Dubrovcanka ne brini snaći ćeš se, kao i svi. Nije loše malo proučiti baby handling prije dolaska bebe, ako nisi već 😊
Jutro i sretno ako tko ima pregled!
Ne znam ni ja nista o bebama, nikad nisam drzala novorodence u rukama. Pokusavam se oko toga ne stresirat, valjda to sve dode s tim majcinskim insitnktom 😀
..
Stalno sam se veselila dok jos nisam otisla na komplikacije, kako cu se naspavati ko nikad dok budem doma. I ko za vraga ja nikad gore ne spavam. Stalno ustajem na wc, pa bh konttakcije, pa snovi. 😖
Neiskustvo je najmanja briga.
Pa ja nisam nikad ni priblizno drzala tako malo bebu niti prematala ikad ikoga niti ista slicno!
Dosla je sestra u sobu i samo pitala dal da ju ona preskine ili cu je ja... A ja kao iz stopa ja ću!
Tako da to jednostavno nadođe...osim rezanja noktiju ... Hehehe to je od prvog dana suprug preuzeo na sebe 🙃🤣🙈 pa je tako i ostalo dan danas! 🤣🤣🤣
Sretno curama na današnjim pregledima 🌹
Evo i mene na 50 dana ... Moram priznati da se od 100 do 50 stvarno brzo pomaklo! 🙏❤️🌹
Jutroo🥰
Magy,seka Frida i Tweety sretno danas na pregledima 🥰🎉😊
Ako jos netko ima isto drzim figice za divan pregled♥️♥️
Zene danas 14 stupnjeva bude 🎉🎉 veselim se kao malo dijete,tako volim proljece 😄😄♥️♥️ kad si sokić popijem na terasi 🎊🌈 wohohooo
Divan dan da netko rodi,da cujem tko bi mogao 🤭🤪
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Katja haha smiješno mi iako nije bio ad, ali je ova isto stalno hranila bebu, on je što je najbolje samo jeo i spavao uz nju, gotovo da nije ni plakao, e samo je kakao i jeo i tako u krug. Ja mislila takva beba 🙉
Ne kužim ni ja da su tak davali bebi hranu, mislim pa nemaju oni želudac još toliki, znam da je i u našim rodilištima praksa da se prva 24 sata od poroda ne dohranjuje ako mama doji, tj. da se kao ne daje bebama dodatno ništa jer izbacuju plodnu vodu, a dojila ona il ne, svejedno nema smisla jer u ta orva 24 sata mama i ako doji ima kolostrum samo i to praktički u kapima. Zrelo mlijeko dođe tek cca 6.dan 🤷♀️ ali da, valjda sto ljudi, sto ćudi 😂
Ja nisam oka sklopila od prvog truda, ta koja je stalno dojila malog je spavala svako malo s njim i hrkala nenormalno, ali ja sam bila tak umorna i iscrpljena da mi niš nije smetalo, samo sam pokušavala i ja zaspat makar malo, a ova treća je dramila valjd čim ova zahrče i tak probudi nju da prestane i automatski mene izbaci iz pokušaja spavanja hahah
E jbmti ak si umorna, spavat ćeš makar topovi pucali
A kužim i ovu što je hrkala, žena premorena, rađala boks pored mene, pa ne hrče namjerno nego nije svjesna 😅
Ja već 3 dana ne pijem Kendural C, jer sad i to za streptokok pijem pa kao neću toliko tableta, popijem onaj sok za željezo i to je to i već evo 3.dan idem ujutro na wc, ko grlica doslovno 🤪 nije proljev, ali tako fluidno ide da si sve pomislim da se čistim pred porod, Tejuška ne prizivaj 😂😂😂
Ne mogu sad reći da me taj Kendural C zatvara ili da mi smeta, ali nije baš sad da je stolica neka ideala od njega, puno je to sve bolje kad ne pijem nikakav dodatak željeza
Arsancres,Dubrovcanka ajde onda neka Coksa ide prva 🤣🤣 bas ce biti divan dan 🌞
Arsancres eto vidis,i ja sam s oboje imala prirodno ciscenje,isto ne proljev ali kašasto da prostis i par puta dnevno🤣🤪
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutroo 💞
Sretno curama danas na pregledima 🤞💚
Ja se isto veselim današnjem danu i šetnji nekoj 😍 osjeća se lagano proljeće u zraku, brzo će nam i prvi naši mali vjesnici proljeća🎊🤞
Moj muž je isto calma oko svega iako nam je prva beba. Kaže da jedva čeka i da ćemo to sve mi pomalo 🤣🤣 joj mi bi se tribale malo na njih ugledati i ne brinit toliko (lako je reći 😅)
Uživajte u petku ☀️
31👩❤️💋👨38
Sortiraj odgovore
Najstariji