Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriss
    03. Veljača 2022. 12:23

Sunašce jelda kako je brzo prošlooooo 😱 vidi nas sve di smo već ❤️ još malo pa ćemo "jedna po jedna padati" i biti sa svojim bebicama ❤️
    Dubrovčanka, Demi sretan vam vaš dan grada 🥳 nadam se da imate neki program za festu pa da ćete ić malo uživat, bar nakratko 🌞🤩
    Ja sam isto rekla, potrudit ću se sa dojenjem ali naravno da se neću iscrpljivati i mučiti ako neće ići, iskustvo je prvo, jebiga. Želja je velika, vidjet ćemo kakve će biti mogućnosti. AD je tu, ne brigaju me tuđa mišljenja i pametovanja, iskren savjet naravno prihvaćam ali vrijeđanja ne! Pogotovo ako nam patronažna bude "neka" na svoju ruku i bezobrazna, odmah joj pokažem di su vrata i ne treba više ni pomisliti na nas. Ne mislim se uopće živcirati, želim biti u svom krugu sreće sa djetetom i mužem i snaći se koliko znam i oporaviti se bez stresa. 😊 Od najbližih može neka pomoć ali ne ništa previše prvih dana dok god može biti dragi uz nas. 

• Kriss
    03. Veljača 2022. 12:26

Bambolina

Cure koja maska treba za pratnju na porodu? Sad baš gledam da naručim, ali nikako ne mogu naći koja je točno. Vidim da ima s filterom, bez filtera..

Mislim da ti je dovoljno da je FFP2, sad kakvu kupiš tj kakvu imaju u ponudi (tipa one s ventilom, bez njega). Koliko sam ja informirana FFP već sama po sebi ima taj filter 

• MarijanaMartin
    03. Veljača 2022. 12:30

Cure malo čitam o porodima u Vinogradskoj i pišeda se mobitel ne smije ponijeti u rađaoni, ni rodilja niti pratnja?? Je li to stvarno istina?? Baš me zanima tko će mojem mužu uzeti mobitel,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Kriss
    03. Veljača 2022. 12:35

Posvudusa evo naše torbe, samo mi smo crnu sa smeđim uzeli https://www.magicbaby.hr/badabulle-torba-boho-dark-blue.html

Tejuska♡
    03. Veljača 2022. 12:36

Ejj zenske ♡ fakaat ste puno pisale😂😂
    Meni je sve nesto tesko od jucer,guzica me boli,da guzica,evo jedva hodam 🥲 
    Cestitam na pregledima i sretno danas ♡♡
    Nensy dobro nam dosla 🎉
    Krenula lavina s dojenjem opet 😂 jojj prosla sam i ne dojenje i dojenje .. ima prednosti i mana ali meni je daleko lakse bilo dati cicu nego raditi flase po noci 😂 to je jedino sta cu reci,znaci MNOGO lakse.. ja nisam tip izlaska pa izdajanje vise manje,a nemam beda izbacit sisu van,ak neces gledat okreni se,to je moja kraljica koja ruca sada 👑 zaboli me tvoje misljenje 😂 i eto hahaha.
    Coksa e hvala ti,ma ionako u Petrovoj bebe uzimaju samo za kupanje,uviiek su bili s nama . 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    03. Veljača 2022. 12:38

Dubrovčanka

Krenula sam pakirati torbu 🤣
    Za par dana ću valjda bit gotova Haha
    https://ibb.co/YBH7PF9

Uuuuu😂😂sretnoooo🎉🎉

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Demi30
    03. Veljača 2022. 12:47

Kriss hvala ti, lijepo od tebe što si se sjetila ❤️ Nažalost, neću nigdje. Ne želim u gužvu zbog korone iako je stvarno predivan i sunčan dan u Dubrovniku, pa baš šteta. Ali eto bjt će prilike, veselim se proljetnim šetnjama i kavicama sad kad mi muž dođe s broda.
    Arsancres puno hvala na informacijama o mlijeku vezano za ovo što je Cezar pitala, mene isto to zanimalo. Ja planiram dojiti i nemam problem s tim što ću nekad morat podojiti u javnosti, eventualno ću se prekriti tetricom ili nečim, a kome smeta neka ne gleda.  Nadam se da ću se uštimat u dojenje i d aće sve ići po planu. Za početak prvo planiram odgledat Rodin tečaj, a koliko sam čula u našoj bolnici su sestre baš educirane i ljubazne po tom pitanju, pa se nadam da će pripomoći.
    Tejuska jao i mene boli guzica, i to desni guz/trtica.  Kao da mi se nešto uklještilo. Nekad zaboravim na to, pa me neki bezazleni pokret odjednom toliko zaboli da mi skoro suze krenu. Užas

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Arsancres
    03. Veljača 2022. 13:14

Magy107 ne znam jesi ti pitala i prije za dianatal il neka druga cura, ja sam ga kupila za prvi porod jer eto, htjela sam pokušati haha, pitala sam ginrkologa tada šta misli o njemu, on mi je rekao da štetiti ne može sigurno, da su sastojci dobri i idu u prilog tome da djeluju tako na tkivo, ali da je baš siguran da sa sigurnošću pomaže, da nije.
    Ja bi eto nakon osobnog iskustva isto to rekla, potrošila sam 3 ampule, stavili su mi prvu tamo negdje na 8-9cm mislim.. Ja nisam pukla niti su me rezali, ali mislim da to stvarno nema veze s dianatalom, nekako meni nestvarno djeluje da eto sad taj magični gel tebi može odjednom kožu međice  takvom napraviti u roku sat vremena da ne pukneš, ne znam 🤷‍♀️ babice su mene doslovno zalijevale uljem, ali doslovno, nije da one ignoriraju to s međicom i pucanjem, potrude se one svakako da prođeš što bolje, barem je moje iskustvo tako.
    A tko sad meni može reći da eto baš zbog te 3 ampule nisam popucala 🙃 da baš nitko ne popuca ili ne bude rezan od dianatala, mislim da bi se to već itekako pročulo i znalo, pa nije baš da je od jučer na tržištu, ali odluči za sebe 🙉
    Ja ga ne mislim kupiti sad za drugi porod, nekako nisam za tolike pare opet kad nisam baš sigurna da mi je toliko on utjecao 🙊
    Više gledam neku širu sliku, npr. nisam dobila niti jednu striju u prvoj trudnoći, nigdje ( a imam ih od puberteta na bedrima tak da nije da nisam očekivala), nisam dobila evo niti sad još uvijek nijednu, više bi rekla da je to sve i do žene i kože, kak je koža na stomaku podatna, tak može i ona na međici biti.
    Isto kao što se neke trudnice mažu svim i svačim i super skupim uljima i dobiju svejedno strije. Nema tu pravila 🤷‍♀️
    ----
    A za dojenje ili općenito bilo šta za odgoj i djecu, imate 2 uha, samo to mogu reći. E svi su puni pameti i savjeta koje vi nećete ni tražiti, al eto, svi će ih imat haha
    Ja sam još na početku i bila fina pa ono prešutim, nasmijem se il da da da samo, a onda već nakon kratkog vremena sam naučila odjebat doslovno. Šta to ikog briga šta ćeš ti sa svojim djetetom, ni dan danas ne mogu shvatiti šta sad netko random toliko ima od tvog dojenja npr, ili ne znam, kupanja bebe svaki 3.dan ili vrste pelena koju koristiš, daj koji k.
    Još su mi najjadniji oni koji se uopće ne stide ti reći neš u stilu :joj, nije ti to dobro ili to se tak ne radi, daj brate skini mi se 🤦‍♀️

Arsancres
    03. Veljača 2022. 13:23

Meni je baš posebno išlo na živce kad sam rodila i šta ja znam u prvih mjesec dana šetam po naselju psa, sretnem neku random osobu, al stvarno random, čestita na bebi i valjda prvo pitanje bude "jel dojiš?", kakve to veze ima s ičim jebote, pa pitaj me možda kako sam, kako prošao porod, kako smo se snašli kao obitelj, nešto općenito, a ne jel dojim 🙄 ja jesam dojila, ali kak bi se sad trebala možda neka mama osjećati kojoj nije uspjelo ili ne znam, koja nije htjela iz osobnog odabira pa eto, odma neka stigma random babetine. Šta je ljudima da se ne znaju sabrat, to su meni općenito tako neke nepristojne stvari, šta te boli briga

• Kriss
    03. Veljača 2022. 13:29

Arsancres mogu ti samo reći da si kraljica!!👸 👏👏👏
    Vidjeh sad da je u Bipi na Chicco -20% pa možda kojoj dobro dođe za uloške ili nešto. Mislim ima na još neke stvarčice popusta https://ibb.co/qMQ3nvB

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.