Danas nas ima s pregledima, sretno svima ❤️❤️❤️ javljajte kak koja obavi, ja sam tek u 16h💩💩💩
Od danas sam u terminu službeno 😳😳😳😳 nadam se da ću prenijet jer nisam još mentalno spremna
Ja sam u 15h, moguce da smo taman jedna za drugom

👩🦰38
👨🦱41
👶3
06.08.2025. ➕
Očekivani termin poroda 17.04.2026.
Danas nas ima s pregledima, sretno svima ❤️❤️❤️ javljajte kak koja obavi, ja sam tek u 16h💩💩💩
Od danas sam u terminu službeno 😳😳😳😳 nadam se da ću prenijet jer nisam još mentalno spremna
Haha jesmo, ja sam u 15.50, ja uvijek žicam popodne zbog male i muževog posla, a znaš da oni uvijek sat vremena za trudnicu ostave 🤭🤭
Meni je zadnji pregled kod njega 🥺 pravo balkanski ću im donijet nešto 😂 inače sam baš protiv tih poklona doktorima, nikad nisam ništa nikom nosila jer mislim da je to njihov posao, gdje god bili, a i da su se naši navikli jako generalno na to nepisano pravilo, ali ja to ne podržavam, osim u ovom slučaju ❤️
Meni su i doktor i sestra toliko dragi da bi im i ovak neš kupila, npr. za blagdane 😂😂😂😂

Hvala za dobre želje, ja još ne vjerujem da sam službeno u terminu 🙈🙈🙈
Čoksaaaa šta mala Nika čeka, curka i koronu odvalila, još ćeš ti prešišat🤭

Haha jesmo, ja sam u 15.50, ja uvijek žicam popodne zbog male i muževog posla, a znaš da oni uvijek sat vremena za trudnicu ostave 🤭🤭
Meni je zadnji pregled kod njega 🥺 pravo balkanski ću im donijet nešto 😂 inače sam baš protiv tih poklona doktorima, nikad nisam ništa nikom nosila jer mislim da je to njihov posao, gdje god bili, a i da su se naši navikli jako generalno na to nepisano pravilo, ali ja to ne podržavam, osim u ovom slučaju ❤️
Meni su i doktor i sestra toliko dragi da bi im i ovak neš kupila, npr. za blagdane 😂😂😂😂
Da, ja isto idem popodne, pa malo ranije s posla izadem, a opet stignem nakon pregleda jos pokupit muza s posla. Imamo to vec razradeno. Ma njih dvoje su genijalni, toliko se osjecas ugodno i opusteno da je to nevjerojatno.

👩🦰38
👨🦱41
👶3
06.08.2025. ➕
Očekivani termin poroda 17.04.2026.
Pregleda nije ni bilo.
Neka specijalizantica, kao necemo nista gledat. Samo obavite ctg.
Pa zar nisi otvorena 3 prsta i da to treba pratit sad?
Pa nema veze, plodna voda je uredna. Moze samo malo procackat, ali nije joj se dalo

Pregleda nije ni bilo.
Neka specijalizantica, kao necemo nista gledat. Samo obavite ctg.
Pa zar nisi otvorena 3 prsta i da to treba pratit sad?
Pa nema veze, plodna voda je uredna. Moze samo malo procackat, ali nije joj se dalo
Dakle ne odu u pola 12 🙈
Dobro za znati...
Kakav ti je plan za dalje??
Iduci pregled??
Coksa drago mi je da je pregled prosao dobro 😊.
Arsencres cestitam na ulasku u termin! 🥳💗
Katja da bas je stresno to sve :/. Tvoja je barem preko dana prestala,a ovaj moj nema sanse. Samo dode i kaze "a sisi" i pocne se vjesat po meni 😂. Tu nikakvi razgovori ne pomazu, ni mlijeko u casi. Hoce ga popiti ali svejedno trazi "sisi" 🙄. Mislim dosta njih mi kaze da se ne sekiram, da ce dan dva dramiti kad me nece biti i plakati, ali da ce jednostavno od premorenosti kad tad zaspat, evo nezz 🤷♀️. Nadam se da ce i tebi i meni sto bezbolnije to sve proc 🥰.
Maya34 cak mi je tamo tlak bio dobar i opcenito mi je ujutro vecinom dobar, nego ja sam ti vec cca 5 tjedana na terapiji pa moram voditi dnevnik tlaka (mjeriti ga 3 puta dnevno i zapisivati) i taj dnevnik mu se nije svidao, tj.popodnevne i vecernje vrijednosti. Sad mi je povecao dozu i za tjedan dana je kontrola pa cemo vidjeti kako ce biti.
Cure koje ste vadile IAT do koliko sati se moze doc u Petrovu to izvadit?
2020.💙 2022.💙
Magy107 drago mi je da ti je pregled prosao dobro i da je s tobom i bebom sve u redu :). A koliki ti je tlak da ih brine? Jesi i ti na terapiji i jel ga moras mjeriti ili?
2020.💙 2022.💙
Evakb baš tako, meni se čini da oni nikad nemaju loš dan, a znam da imaju sigurno, ali kad tamo dođeš oboje budu tak mekani, ljubazni, imaš osjećaj kao da imaji svo vrijeme ovog svijeta za tebe, mislim, uvijek nešto s njima i pričam, nikad se tamo ne osjećaš ko na traci. Kad sam bila trudna s prvom curicom, muž je išao na svaki pregled doslovno od 6.tjedna, uvijek bi bili tak ljubazni i prema njemu, svaki put je išao unutra samnom i onda bi njemu još doktor sve objašnjavao. Čula sam da neki ginići ne dopuštaju da muž ide kao pratnja ak je vaginalni pregled, ne kontam zašto 🤷♀️ mislim pa ko da muž gleda di je sonda, tamo je uvijek mračno kad gleda na uzv, on bi objašnjavao šta vidi na onom ekranu gore, nebitno jel gleda preko stomaka ili vaginalno 😁
Tonka341 možeš doći do 12h svaki dan, bez naručivanja

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji