Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elle 🙋‍♀️
    03. Veljača 2022. 10:18

Dobro jutro cure 🌞
    EvaKb čestitke na dvoznamenkastom broju 🥳
    Katsy čestitam na odličnom pregledu 💕
    Arsancres wohooo za dobar nalaz❤
    Luck onda i mi slavimo s tobom,čestitam 🥰
    Posvudusa ja imam apsolutno isti stav prema dojenju. I isto mislim pokušati i dati priliku i sebi i bebi pa ćemo vidjeti ali već sad nisam baš nešto optimistična da ću ja to moći.🤷‍♀️

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Nensy0308
    03. Veljača 2022. 10:34

Pozdrav cure. 

Ja sam nova ovdje iako Vas znam tu i tamo čitat ali nikako da se javim. 
    Moj termin je 17.3. dečko Leon 💙 danas mi je 34 tjedan. 
    Imam već curku Miu koja ima 2 godine i 3 mjeseca s kojom sam bila više aktivna na forumu nego sad. 

U utorak idem već 3. put na hospitalizaciju radi 24 h guk profila u Vinogradsku.  Tamo ću opet ići i rodit. 

Želim Vam svima sreću na pregledima. 🥰

Nensy0308 

elle 🙋‍♀️
    03. Veljača 2022. 10:37

Nensy0308

Pozdrav cure.

Imam već curku Miu koja ima 2 godine i 3 mjeseca s kojom sam bila više aktivna na forumu nego sad.

U utorak idem već 3. put na hospitalizaciju radi 24 h guk profila u Vinogradsku. Tamo ću opet ići i rodit.

Nensy0308

Dobro došla 💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Mak18
    03. Veljača 2022. 10:37

Magy107 ja sam isto za sada uzela jedan paket tih ogromnih i potrpala sve u torbu, ne znam kako, ali mi je sve stalo. Budući da su mi se neke stvari zakomplicirale odlučila sam se na osječku bolnicu, uskoro ću krenuti u trudničku pa ću biti tamo malo dosadna i sve ih ispitat pa ti javim što saznam. Neke poznanice su mi rekle da otkad je korona vole da se odmah ponese i odjeća za izlazak.
    Posvudusa i Elle evo i ja sam ta s takvim stavom o dojenju, ne znam jednostavno se ne vidim u tome, ali sam odlučna u tome da pokušam barem prvih nekoliko mjeseci. 

• Nensy0308
    03. Veljača 2022. 10:51

Sunašce83

Nensy0308

Pozdrav cure.

U utorak idem već 3. put na hospitalizaciju radi 24 h guk profila u Vinogradsku. Tamo ću opet ići i rodit.

Nensy0308

Dobrodosla🤗❤. Vidim da smo isto 17.3.sa malenim Leonom💙😂.

Hvala 😊
    Da jesmo. Ja to ime imam još od prve trudnoće pa smo se muž i ja složili da će ostat ako bude drugo dečko i tak je ostalo. 🥰
    Mali lavić naš ♥️

Maya34
    03. Veljača 2022. 11:15

Čestitam svima na dobrim pregledima i nalazima, a sreću želim onima koje danas idu na pregled 😊❤️
    Nensy dobro nam došla 😊
    Što se dojenja tiče moram priznati da sam bila totalno neupućena, ali sam prošla Rodin online tečaj pa mi nekako cijela ta situacija djelovala onako oke (osim buđenja i hranjenja/presvlačenja svaka 3h u početku) 😁 Sve dok nisam ovdje naletila na temu "jesenske bebe i mame" pa kada sam pročitala njihove muke i da to nije baš tako jednostavno malo sam se prepala 😏😂 Ali barem mi skrenulo misli sa straha od korone i poroda 🤭

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• MarijanaMartin
    03. Veljača 2022. 11:16

posvudusa

Joj dojenje, moja noćna mora. Meni dojenje stvara takav stres i pritisak bespotrebno. Nije mi ni do hranjenja u javnosti već jednostavno me ne privlači ni malo. Da mogu i da me ne bi činilo nemajkom, ne bi iskreno ni pokušavala već kupila dohranu i mućkala 😶

Ja te podržavam, to je tvoje tijelo i ti biraš. Mislim da će ti malo biti teško u bolnici, ali ako se postaviš i kažeš da si svjesna svega ali DA NE ŽELIŠ, moraju to poštivati. Vidjela sam na YouTubeu neki gotov AD za kupiti. Googlaj: "Aptamil 1 First Baby Milk Formula Liquid Starter Pack from Birth 6x70ml (420ml)". Nisam znala da postoji tako nešto, ali mislim da možeš na miru nahraniti bebu u bolnici. Jer ovako te oni ucjenjuju i puste da ti beba plače(ne žele ju odnijeti i nahraniti), cimerice ti luduju i ti si pod pritiskom. Ovako ju sama nahraniš, pa nek se je.... Haha hoću reći svaka čast na hrabrosti da tako otvoreno govoriš o toj tabu temi i da se boriš za prava žena. Sigurna sam da ima puno žena koje tako misle, ali nemaju tvoju hrabrost i onda počnu priče o izgubljenom mlijeku, a te priče naprotiv utječu na žene koje bi željele dojiti ali nemaju samopouzdanje i podršku okoline te ih "natjeraju" na odustajanje. Samo naprijed!!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Arsancres
    03. Veljača 2022. 11:22

Cezar izdojeno mlijeko ti smije stajati vani na sobnoj temperaturi cca 4-6h, ako je do 25 stupnjeva u prostoriji, ako je i manje onda u biti smiješ i koji sat duže, jel.
    U hladnjaku može biti do 6-8 dana, ali ga stavljaj skroz iza tj. da nije blizu vrata ili u vratima hladnjaka, jer se to stalno otvara pa i mijenja temperaturu.
    Možeš npr. izdojiti sad malo mlijeka bubam i onda ako ti fali, spojiti sa nekim ostatkom iz hladnjaka, ali je tu jako bitno da prvo izvadiš to iz hladnjaka i dovedeš ga na istu temperaturu kao i to netom izdojeno. Svakako možeš miksati svježe i tipa neko od prije koji dan, ali je bitno da je ista temperatura ❤️😇
    Nemojte unaprijed misliti da nećete možda dojiti vani, to je baš tak kak je neka jučer napisala, ono situacija radi svoje, kad dođe taj tren onda ćete se snaći. Gdje god bile i tak uvijek ima neki mirniji kutak da s mirom obavite to ako je vama tako lakše, a za komentare nemojte uopće brinuti, uvijek će ih biti.
    Radite po svom osjećaju sve, ako se i ne nađete u dojenju, to je samo vaša stvar i vaš odabir, ali ja bi samo rekla da ako koja želi dojiti tj. ako ono ima sad već čvrstu želju da dobro proučite sve jer djeluje to sve tako da je kao fluidno i lagano, a uopće nije baš tako, samo nitko o tome ne priča, u rodilištima pomoć oko dojenja srednja žalost, poneka sestra ali rijetko, patronažne isto svakakve znaju biti, a zapravo taj prvi period je često presudan za uspostavu. Okružite se podrškom i prodojećom okolinom koja će vas bodriti, a ne odmah sabotirati da nešto ne možete, ne znate, da su vam cicke loše ili mlijeko jadno slabo (to ne postoji, svako mlijeko je dovoljno dobro za bebu i samo 2% cicki nisu u mogućnosti održati laktaciju, a teško da ste baš vi u ta 2% na svijetu).
    Ako odlučite da ne ide, neka to bude vaša odluka isključivo, a ne te sabotaže u fazi kad je mama ionako već dovoljno hormonalno nestabilna, još ako ti je prva beba pa ono sve misliš nešto radiš krivo, ne želiš naravno naštetiti bebi i sl, a oko tebe sve otrovne strelice kak forsaš nešto bebi na štetu.

LucK
    03. Veljača 2022. 11:22

Kriss super za urin i neka urinokultura bude isto dobra🤞
    Sunašce baš leti vrime ⏳ super si ovo za dojenje napisala ❤️
    Nensy dobrodošla i sretno 😊

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• MarijanaMartin
    03. Veljača 2022. 12:16

posvudusa

…. pokušati barem prva 3,4 mj dojiti….

Ako ćeš toliko dojiti, onda ćeš i do osnovne škole moći. Svaki početak je težak, nakon toliko mjeseci već sve skužiš i onda je puno lakše!!! Ja sam za to da stvarno se nitko ne maltretira. Ako nešto ne želiš da imaš pravo to reći. Nažalost, živimo u dosta konzervativnom društvu i teško je biti žena, majka i kraljica,haha 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.