Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    28. Siječanj 2022. 20:32

Omerta drago mi je da si dosla na red,napokon,nakon 2h,da bi rijec rekla 🙈😐 ne znam za mjere,mozda su profulali na proslom🤔
    Cure s koronom,nadam se da ce vas sve zaobici 🤞🙏
    Dubrovcanka baas mi je drago da se smirilo ♥️
    Ja sam imala onak ispad ispred ducana,dakle poludjela sam..
    Inace sam eksplozivna.
    Dakle vucem ona kolica idem prema autu,klinac u kolicima od ducana,stanem pored auta,parkira do mene baba neka,ja uzimam N dakle nosam ga iz tih lidlovih kolica da cu ga staviti u sjedalicu,ona ispred mene sirom otvara vrata,udari me i jos mi krene frfljat sebi u bradu i psovat,reko molim,MOLIM?!? Reko udarite me trudnu s djetetom u rukama jer vi jebeno pored ovoliko parkinga odlucite stat pored mene,i dalje ona nabraja i odlazi u ducan,ja se nastavila derat 🥲 nisam se mogla suzdrzati,znaci ono,nevjerojatnoooo!!! Kakav narod smo postali k vragu evo.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Siječanj 2022. 20:34

Curke koje ste bile u kontaktu sa covidom drzim fige da niste uhvatile. 🤞
    Ja imam 20 tak teterica i uzla u bipi kao one gazice obicne paket,  6 kom oko 45 kn. 
    Valjda ce biti dosta...🤷🏼‍♀️
    Planiram sljed tj u nabavku svega za bolnicu pa kad budem okruglo 30 tt da sam mirna.

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Siječanj 2022. 20:36

Tejuska♡

Omerta drago mi je da si dosla na red,napokon,nakon 2h,da bi rijec rekla 🙈😐 ne znam za mjere,mozda su profulali na proslom🤔
    Cure s koronom,nadam se da ce vas sve zaobici 🤞🙏Dubrovcanka baas mi je drago da se smirilo ♥️
    Ja sam imala onak ispad ispred ducana,dakle poludjela sam..
    Inace sam eksplozivna.
    Dakle vucem ona kolica idem prema autu,klinac u kolicima od ducana,stanem pored auta,parkira do mene baba neka,ja uzimam N dakle nosam ga iz tih lidlovih kolica da cu ga staviti u sjedalicu,ona ispred mene sirom otvara vrata,udari me i jos mi krene frfljat sebi u bradu i psovat,reko molim,MOLIM?!? Reko udarite me trudnu s djetetom u rukama jer vi jebeno pored ovoliko parkinga odlucite stat pored mene,i dalje ona nabraja i odlazi u ducan,ja se nastavila derat 🥲 nisam se mogla suzdrzati,znaci ono,nevjerojatnoooo!!! Kakav narod smo postali k vragu evo.

Pa pas mater kakvih ljudi ima. Bome bi joj i ja rekla 😬

Arsancres
    28. Siječanj 2022. 21:18

Tejuška ja bi joj bome auto spičila, kakva kravetina. I da nisi trudna i da nema djeteta pa kakav je to poremećen način ophođenja. Ljudi su baš ošli u klinac, meni to isto nejasno sve.
    Mi živimo u slijepoj ulici gdje stanari parkiraju na pločnik, to je samoinicijativno i nigdje nisu upisana ta parkirna mjesta osim u glavama tih stanara, većina je starosjedioca i to su priče ono mogu i ćao. Kad smo mi kupili stan smo dolazili povremeno ovaj sređivati, ono, parkiralo bi ispred zgrade di ima mjesta i to je to. Dizali su nam brisače, ostavljali papire i pljuvačke, a nije da nisu znali koji je stan i ko ga je kupio, baberi jebeni su valjda znali za koliko smo ga i kupili. Sve dok jedan dan moj muž nije uhvatio nekog bucka starog kak mu diže brisače, inače je on baš pacifist, a ja nadrkuša, ali tad je poludio, toliko se izvikao na njega i rekao da ga samo još jednom uhvati da će ga našamarat, a ono ćaća mu može bit🙉 a ovaj krenuo mucati, pa ne, kao nije on prije, sad je samo digao bla bla, a moj muž kaže ma ne zanimaš me uopće, sad sam tebe vidio i tko god mi digne još jednom brisače il takne auto, tebe ću nalupat jesi čuo.
    Od tada nikad više ništa. Mislim, meni je to užas i primitvno uopće da se na tu razinu spuštaš, al kakve su to gluposti. Novim susjedima iz ulaza prekl došli kumovi, parkirali na "tuđe" mjesto, slomili im brisače na novom autu. Pa evo ne znam kome je to normalno.
    Moj muž inače ima službeni auto za posao i doslovno je reko ono samo da ga netko zagradi ili bilo šta takvo, spičio bi im auto svakom pojedinačno, svi imaju nešto starije aute koji sigurno nemaju kasko, njegov je službeni i može realno reći da ga je netko napucao na parkingu, ko da to firmu briga tj. sve oni to riješe brzo, a ovaj nek se jebe, imao bi trošak popravka sigurno iz svog džepa. Moš mislit kak će nekom dokazat ko ga je naguzio.
    Ljudi su baš postali stoka 😖

elle 🙋‍♀️
    28. Siječanj 2022. 22:19

Dubrovčanka super da si nam se javila, cijeli dan si mi u mislima. Drago mi je da si došla k sebi nakon šoka i da se smirilo 💕
    Lu tebe stvarno neće covid, odlično 😂
    Tejuska pa prestrašno, stvarno ima svakakvih ljudi. 🙄

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Omerta
    28. Siječanj 2022. 23:19

Večer.. 
    Mi zaspale oko 9 i onda za sat vremena mlađa se probudi sa onim promuklim kašljem, kao laringitis. Prije spavanja je bila nešto kihala par puta i malo sam primjetila da curi iz nosa.. Pošpricala joj za svaki slučaj prije spavanja sa onim dječjim meralysom. Izgleda se prehladila.. Ili u vrtiću pokupila ili od ovog hladnog zraka vani.. Ujutro rano škola vrtić pa ih obje vodim u isto vrijeme. Bude baš hladno. Tako je je i starija par puta, pred spavanje kao neko kihanje i onda usred noći se probudi sa tim kašljem. Nadam se da neće biti potrebe za nekim hitnim intervencijama. Imamo inhalator ako zatreba. Isključila grijanje u sobi, skuhala toplog čaja, pokušavam ju namjestit da spava na povišenom, al svako malo se pomakne i spusti.. Već vidim da će mi biti neprospavana noć. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

tanja24
    28. Siječanj 2022. 23:25

Eto i mene malo kasnim s pregleda:) Bili u gostima:). Dečkić je super, glavicom okrenut, težina 1550grama +200gore /dolje kaže doktorica. Inače cerviks malo skraćen, malo se moram pripaziti iako ovako može i do kraja. Krvna slika malo nakon korone pobrkana, ali sve je u granicama kaze dr osim željeza. Na donjoj smo granici 8.1. Dobila heferol. Al bude probala malo s prehranom podići. Dobila D1 uputnicu i sad na dalje u TA. Iako ici cu kod svog privatnog dr na jos jedan pregled pa onda u bolnicu na prvi pregled. Rano mi je jos sa 32-33tt u bolnicu. Mame kak ste vi sa željezom? 

bebo
    28. Siječanj 2022. 23:49

Bambolina

Posvudusa, jučer si spominjala da čekaš neke plahte za kolica iz Ikee? Možeš mi samo reći koje su to ili makar dimenzije, pa da čekam skupa s tobom 😂

Plahta za kolica.
    Danas sam vas se sjetila. Vidjela sam u Kauflandu nelu malu navlaku za jastuk za naslon pa pomislih kalo bi vam to mozda moglo koristiti?

• _Katja_
    29. Siječanj 2022. 00:29

Omerta želim vam mirnu noć, nadam se da će mala biti dobro ❤️
    Tanja i mene jučer zvala doktorica, da mi je loše željezo, ali bilo je i prije korone, uzimam tablete od početka 12. mjeseca. Pila sam neke koje mi je ona dala, sutra ću kupiti Kendural C, mislim da su one jače. Jedem ciklu, pijem sok od aronije… 
    Tejuska cuvaj živce, budala na sve strane 🤯
    Boobamara moja doktorica svaki put pregleda vaginalno, rekla mi je da ona tako radi da bude sigurna. Komentirala je do sad samo da je sve u redu, nije nikad spomenula cerviks, i ja citam sta tu cure pišu i mislim se ja nemam pojma kakav je moj 🙈 Uvijek si mislim da nije nešto ok rekla bi mi. 
    Laku noć svima 😴

tanja24
    29. Siječanj 2022. 00:57

_Katja_

Omerta želim vam mirnu noć, nadam se da će mala biti dobro ❤️
    Tanja i mene jučer zvala doktorica, da mi je loše željezo, ali bilo je i prije korone, uzimam tablete od početka 12. mjeseca. Pila sam neke koje mi je ona dala, sutra ću kupiti Kendural C, mislim da su one jače. Jedem ciklu, pijem sok od aronije…
    Tejuska cuvaj živce, budala na sve strane 🤯
    Boobamara moja doktorica svaki put pregleda vaginalno, rekla mi je da ona tako radi da bude sigurna. Komentirala je do sad samo da je sve u redu, nije nikad spomenula cerviks, i ja citam sta tu cure pišu i mislim se ja nemam pojma kakav je moj 🙈 Uvijek si mislim da nije nešto ok rekla bi mi.
    Laku noć svima 😴

Koliko je zeljezo? Meni je na donjoj granici, hemoglobin ok isto na donjoj granici ali da uzimam ferrum tabl. Ne heferol, al strah me jer bas tesko padaju na zeludac, davnooo sam ih zvakala, pila. Pa gledam kaj da uzmem a da ima dovoljno željeza. Isto cu aroniju, imam domaću, pa ciklu. Ali moram jer ocito malecki vuče željeza:) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.