Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elle 🙋‍♀️
    26. Siječanj 2022. 10:01

Dobro jutro cure  🥶
    Sretno na pregledima 💕
    Katja jel tebi prošao skroz taj suhi kašalj? Mene i dalje muči tu i tamo ali dr.kaže da je to normalno. 🙄 meni to nije normalno 🤣
    Posvudusa drago mi je da se žgaravica ipak smirila 😊
    Arsancres nadam se da će proć brzo glavobolja. A nasmijamala si me za brufen, i meni je najdraži kod bolova jer stvarno djeluje i to skoro pa odmah.
    Luck čestitam na dvoznamenkastom broju. 🥳 za njihaljku imam isti plan, zasad neću pa ću u hodu vidjeti i kupiti ako mislim da mi baš treba.
    Svi kao čekamo Coksu da otvori listu rođenih bebica  ali ja sam uvjerena da će nas netko drugi iznenaditi 🤭 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Nooha
    26. Siječanj 2022. 10:06

Sretno sa današnjim pregledima.
    Gledam malo potpise...sve više je ispod 100 ili dosta blizu... ❤️, Super je da imamo u grupi one koje vec idu kraju pa imam osjecaj da nas "vuku" i daju nadu da je i nama sve bliže kraj... 🙈 
    Ja isto muku mučim sa zgaravicom, doduše ne svaki dan.
    Još od prve trudnoce sam to naucila umanjiti bademima pa ih uvijek imam pri ruci i uvijek pomogne tako da sodu nisam ni probala...i obavezno svaku vecer trnci u nogama, al to suprug rijesi...prije spavanja uvijek par minuta izmasira stopala i prste i puno pomogne...kad zaboravimo to uciniti baš je užasan osjecaj....
    No tješim se, kao i svi - još malo...
    Danas točno 2 mjeseca do punog termina, no kako se ja porađam ranije, nadam se i manje od toga...

Maya34
    26. Siječanj 2022. 10:10

Hvala svima na odgovorima vezanim za njihaljku 
    Arsancres, Kriss i Demi sretno na pregledu 😊
    Lovely sretno i tebi 😊 i da beba surađuje na uzv 🤞🥰
    Boobamara nadam se da je ostalo i dalje na blagim simptomima 🤞
    Posvudusa trbuščić je presladak, moj je takav bio u 5.mj  trudnoće 🤭🙈🙈 a sa žgaravicom sam i ja imala borbe, ali od kada ne jedem ništa iza cca 20h se smirila 🙄
    Sunašce kakvo je noćas bilo stanje sa bolovima? 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tweety88🐞
    26. Siječanj 2022. 10:17

Pozdrav cure, prikljucila bih vam se ako me primate.
    Pisala sam vec na drugim temama, tako da neke od vas "znam od prije" :). Vas takoder citam vec neko vrijeme i svasta korisno sam saznala, tako da se zelim i aktivno ukljuciti.
    Trudna sam 32+5, moj deckic raste kako treba i trudnoca mi je uredna. Neka tako i ostane 💪🏻😊. Planiram na porod na SD.
    Sretno svima u svim fazama trudnoce 🤗

💛🧡

elle 🙋‍♀️
    26. Siječanj 2022. 10:32

Tweety88🐞

Pozdrav cure, prikljucila bih vam se ako me primate.
    Pisala sam vec na drugim temama, tako da neke od vas "znam od prije" :). Vas takoder citam vec neko vrijeme i svasta korisno sam saznala, tako da se zelim i aktivno ukljuciti.
    Trudna sam 32+5, moj deckic raste kako treba i trudnoca mi je uredna. Neka tako i ostane 💪🏻😊. Planiram na porod na SD.
    Sretno svima u svim fazama trudnoce 🤗

Baš te lijepo vidjeti ovdje. Dobro došla 🥳💕
    Možda budemo i cimerice na SD 🤭

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Maya34
    26. Siječanj 2022. 10:50

Tweety88 dobro nam došla i neka i dalje bude sve školski 🤞😊
    Magy ajde baš super što je sada sve oke 🥳🥰 Žalosno što uopće takve nadrndane još uvijek rade i što ti sigurno nisi jedina koja je s tom kozom tako prošla..

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

bebo
    26. Siječanj 2022. 10:50

Posvudusa ajme, razumim te, i mene ubija zgaravca! Jesu pomogli bademi? Kada krene, gori mi sve ispod cica 😱
    Nisam znala za ovak trik sa sodom...
    Sretni svima koji danas imaju kontrole. 
    Ja radim glupe briseve....

• katsy
    26. Siječanj 2022. 10:51

Boobamara

Drsge zene, moj test na koronu danas je pozitivan. Sutra idem napraviti pcr test. Do jucer sam imala temperaturu, danas se osjecam odlicno, samo kasljem i grlo me boli i grebe.
    Molim vas drage cure koje ste imale koronu da mi kazete koliko vam je sve to trajalo, s cime ste se lijecile?
    Imam paracetamol tablete i punu kucu raznog voca, meda, propolisa i etericno ulje metvice.
    Htjela sam se inhalirati s etericnim uljima ali sam upravo procitala da su mnoga ulja zabranjena u trudnoci.
    Uglavnom, nemam nekakve izrazene simptome, izgleda da je najgore vec proslo.
    Cuvajte se, pazite se ❤️❤️❤️❤️

Za temperaturu i bolove samo lupocet te puno tekucine, zdrave hrane, voća..nemoj nikakva ulja. Za zacepljen nos namoci gazu u fiziolosku otopinu i to je to. 
    Zelim ti sto brzi oporavak 🤞😊 meni je trajalo 5 dana (temp i bolovi u kostima najvise dno kicme). Jos par dana izolacije i to je to.

bebo
    26. Siječanj 2022. 11:00

Demi, Kriss, Arsancres sretno na pregledu! Demi jedva čekam čuti šta vijeće kaže 
    Luck juhuuu 99
    Coksa i ja si sve mislim hoće li se netko ugurati preko reda  Xoxo se dugo nije javila.. Da nije rodila?
    Tweety dobrodoslaaa U, već 32+5! 
    Magy supeeer!
    Bambolina  i ja jedva čekam leći na trbuh!!

CoKSa
    26. Siječanj 2022. 11:08

2.2 je blizu🤣🤣 
    Joj kako sam nadobudna. Kad prenesem do 22.2 u top cu se staviti🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.