Dobro jutro cure 🥶
Sretno na pregledima 💕
Katja jel tebi prošao skroz taj suhi kašalj? Mene i dalje muči tu i tamo ali dr.kaže da je to normalno. 🙄 meni to nije normalno 🤣
Posvudusa drago mi je da se žgaravica ipak smirila 😊
Arsancres nadam se da će proć brzo glavobolja. A nasmijamala si me za brufen, i meni je najdraži kod bolova jer stvarno djeluje i to skoro pa odmah.
Luck čestitam na dvoznamenkastom broju. 🥳 za njihaljku imam isti plan, zasad neću pa ću u hodu vidjeti i kupiti ako mislim da mi baš treba.
Svi kao čekamo Coksu da otvori listu rođenih bebica ali ja sam uvjerena da će nas netko drugi iznenaditi 🤭
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sretno sa današnjim pregledima.
Gledam malo potpise...sve više je ispod 100 ili dosta blizu... ❤️, Super je da imamo u grupi one koje vec idu kraju pa imam osjecaj da nas "vuku" i daju nadu da je i nama sve bliže kraj... 🙈
Ja isto muku mučim sa zgaravicom, doduše ne svaki dan.
Još od prve trudnoce sam to naucila umanjiti bademima pa ih uvijek imam pri ruci i uvijek pomogne tako da sodu nisam ni probala...i obavezno svaku vecer trnci u nogama, al to suprug rijesi...prije spavanja uvijek par minuta izmasira stopala i prste i puno pomogne...kad zaboravimo to uciniti baš je užasan osjecaj....
No tješim se, kao i svi - još malo...
Danas točno 2 mjeseca do punog termina, no kako se ja porađam ranije, nadam se i manje od toga...
Hvala svima na odgovorima vezanim za njihaljku
Arsancres, Kriss i Demi sretno na pregledu 😊
Lovely sretno i tebi 😊 i da beba surađuje na uzv 🤞🥰
Boobamara nadam se da je ostalo i dalje na blagim simptomima 🤞
Posvudusa trbuščić je presladak, moj je takav bio u 5.mj trudnoće 🤭🙈🙈 a sa žgaravicom sam i ja imala borbe, ali od kada ne jedem ništa iza cca 20h se smirila 🙄
Sunašce kakvo je noćas bilo stanje sa bolovima?
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Pozdrav cure, prikljucila bih vam se ako me primate.
Pisala sam vec na drugim temama, tako da neke od vas "znam od prije" :). Vas takoder citam vec neko vrijeme i svasta korisno sam saznala, tako da se zelim i aktivno ukljuciti.
Trudna sam 32+5, moj deckic raste kako treba i trudnoca mi je uredna. Neka tako i ostane 💪🏻😊. Planiram na porod na SD.
Sretno svima u svim fazama trudnoce 🤗
💛🧡
Pozdrav cure, prikljucila bih vam se ako me primate.
Pisala sam vec na drugim temama, tako da neke od vas "znam od prije" :). Vas takoder citam vec neko vrijeme i svasta korisno sam saznala, tako da se zelim i aktivno ukljuciti.
Trudna sam 32+5, moj deckic raste kako treba i trudnoca mi je uredna. Neka tako i ostane 💪🏻😊. Planiram na porod na SD.
Sretno svima u svim fazama trudnoce 🤗
Baš te lijepo vidjeti ovdje. Dobro došla 🥳💕
Možda budemo i cimerice na SD 🤭
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Tweety88 dobro nam došla i neka i dalje bude sve školski 🤞😊
Magy ajde baš super što je sada sve oke 🥳🥰 Žalosno što uopće takve nadrndane još uvijek rade i što ti sigurno nisi jedina koja je s tom kozom tako prošla..
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Posvudusa ajme, razumim te, i mene ubija zgaravca! Jesu pomogli bademi? Kada krene, gori mi sve ispod cica 😱
Nisam znala za ovak trik sa sodom...
Sretni svima koji danas imaju kontrole.
Ja radim glupe briseve....
Drsge zene, moj test na koronu danas je pozitivan. Sutra idem napraviti pcr test. Do jucer sam imala temperaturu, danas se osjecam odlicno, samo kasljem i grlo me boli i grebe.
Molim vas drage cure koje ste imale koronu da mi kazete koliko vam je sve to trajalo, s cime ste se lijecile?
Imam paracetamol tablete i punu kucu raznog voca, meda, propolisa i etericno ulje metvice.
Htjela sam se inhalirati s etericnim uljima ali sam upravo procitala da su mnoga ulja zabranjena u trudnoci.
Uglavnom, nemam nekakve izrazene simptome, izgleda da je najgore vec proslo.
Cuvajte se, pazite se ❤️❤️❤️❤️
Za temperaturu i bolove samo lupocet te puno tekucine, zdrave hrane, voća..nemoj nikakva ulja. Za zacepljen nos namoci gazu u fiziolosku otopinu i to je to.
Zelim ti sto brzi oporavak 🤞😊 meni je trajalo 5 dana (temp i bolovi u kostima najvise dno kicme). Jos par dana izolacije i to je to.
Demi, Kriss, Arsancres sretno na pregledu! Demi jedva čekam čuti šta vijeće kaže
Luck juhuuu 99
Coksa i ja si sve mislim hoće li se netko ugurati preko reda Xoxo se dugo nije javila.. Da nije rodila?
Tweety dobrodoslaaa U, već 32+5!
Magy supeeer!
Bambolina i ja jedva čekam leći na trbuh!!
2.2 je blizu🤣🤣
Joj kako sam nadobudna. Kad prenesem do 22.2 u top cu se staviti🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji