Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    17. Kolovoz 2021. 13:27

Arsancres

Najjače je bilo kad je ona došla u Zg na advent 2 tjedna prije mog poroda, htjela mačka da se promuva i ajde vodili ju mi svuda, sad si mislim jesam glupa bila haha, pita ona mene i, jesi oprala svu robu već i jesi sve pripremila. Kažem ja njoj ma nisam, to budem jedno popodne, mala je robica, riješim to u 2-3 mašine i opeglam isti dan, a ona meni na to pa eto ti, zadala si sebi posao kad si sve novo kupila i toliko toga, sad lijepo imaš posla cijeli jedan dan(žena nije ni vidjela šta sam kupila ni koliko) hahaha
    Naglasak na ovo kad si novo kupila, a kao da mi je netko dao onda me bi trebala prat il šta koji k
    Ona nije djetetu niti čarapice kupila, donijela je jednu četku za kosu koja joj je stajala valjda 20 godina u stanu, otvoreno pakiranje, iz tvornice u kojoj je radila.
    Mene je to tada povrijedilo jer znam da se samo htjela riješit smeća, a ne da je unuci imala namjeru nešto pokloniti.
    Bolje da nije ništa donijela nego tu pokidanu četku, meni to tak tužno bilo

Tvoja je slicna mojoj, al moja isto skuplja novce i ona  i svekar odlicne mirovine. Izdataka nikakvih, u zivotu bila, nigdje. Vidjela, nista. I onda kad negdje idemo ili nedaj boze jesti u restoran onak racun 490 kn nas 4 odma kolutanje ocima. Kao kak puno. Ono stara moja nisi nigdje bila 39 godina i sad se cudis. Muz i ja si sve stekli sami. Oboje dobre place, mislim dobre, za kolko ljudi rade odlicno zivimo. Nista ih ne trazim. Onda sve ide k kceri (njegovoj sestri, muzevoj) s kojim nisam u nikakvim kontaktima jer je zavidna. Kad smo im rekli da smo trudni bilo je :ajde vec vam je bilo i vrijeme. Onak daj si sinu ruku. Nista. Ni cestitamo ni nis. Nemora meni Al mogli su njemu. Empatije za njega nimalo a citavu kucu im sredio, muci se ko konj radi im sve ova samo dode i sve pokupi. Dok ja ne poludim, sva sreca moj muz sve kuzi i na mojoj je strani 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    17. Kolovoz 2021. 13:29

Dubrovčanka

Razumna i moja je teški narcis. I lako se pravit pametna i sve šta si napisala potpisujem. Kad sam imala spontani glavno je bilo tako je Bog htio. Yeah right!!!
    I dobro si rekla. Šta manje kontakta i šta manje zna to bolje. Najlakše se praviti pametna. Vjerovatno nas sad tračare kako bacamo pare(po njima milione)za nifty.

I moja sigurno mene, jer sam vec cula price kak idem po masazama (isla jedom u par mjeseci jer me kicma i vrat bolilo od tesko posla na poslu.) zamisli par 100 kn) nepojmljivo, kak samo stalno nes si kupujem i hodam po noktima (mislila ne na trajni lak) zamisli. Ko da mi ga ona placa 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Razumna
    17. Kolovoz 2021. 13:37

Moja živi blizu moje kozmetičke i stalno špija, pa sam joj pred rodbinom rekla da se ne treba navirivati u salon jer sam ja tamo svake druge srijede u 19h i svaki drugi četvrtak u  19h.
    Onda je probala ići na pedikuru kod moje kozmeticarka a ova ju je odjebala da ne primaju ove mušterije pa je još više luda. Pitala me znam li si sama osdjeci nokte, rekla sam joj da znam ali da mi se neda. I inače ja nosim duge nokte i to ju hebe jer je muž zeza da ja doma niš ne radim da sve on radi. Pa mu kaže da je papak. Da je podivljo uz mene... 😂 on nju baš prca jer je svoju mamu stavila na prijevaru u starački dom i baka je umrla u roku 3 tjedna 😭

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Arsancres
    17. Kolovoz 2021. 13:46

Što se tiče komplikacija i privatnika znam da ti on može napisati to na nalaz da preporuča i onda ti na temelju toga tvoj socijalac otvori bolovanje.
    Moj socijalni ginić je hodajuća legenda, ja sam se prebacila k njemu na početku prve trudnoće i sve u rukavicama kao kak bi vodila privatno trudnoću jer znam da se hrpa njih uvrijedi i da pravi problem za sve živo, ali on uopće nije. Meni je odma rekao da će dat sve šta moj privatnik traži jer se ne želi miješat u odluke i da to vrijedi i za bolovanje, kad god hoću da će otvoriti ako moj to traži.
    Ja sam tada radila do kraja,al kad god bi došla po neku uputnicu kod njega on bi me uvijek pitao pa jesam napokon došla otvorit komplikacije 😂 tako da, mislim da ti to nije nikakav problem. 

Ja znam da to nekom možda ružno zvuči što smo mi njima odradili, ali to je naša odluka i naše dijete, naš život. Nismo nikog primali mjesec i pol također, ali ne samo njih nego niti nekog bližeg, samo apsolutno se nitko nije napizdio osim njih, ljudima je to bilo shvatljivo, 1.mjesec,gripa i boleštine na snazi, ja u banani od poroda.. Čemu ikakva gužvanja. Mi smo htjeli biti sami u početku i to mi se pokazalo kao idealna odluka..
    Sreća je stvarno da su nam muževi normalni, jer kad ja čujem okolo priče nekih frendica o svekrvama, mislim si ženo moja nemaš ti problem sa svekrvom nego s mužem
    Moj svekar mog muža nije nikada nazvao kad sam ja rodila, odnosno kad je postao tata. Moj muž je njega nazvao nakon mjesec dana.. Općenito je njihov odnos meni užas, ono, da jedan tata ne nazove svog sina, da nekako ne prokomentoira tu ulogu oca.. Tužno.
    A moj muž je godinama njima svašta dopuštao, isto ovo što Tina kaže, cijeli stan im svojim rukama sredio, oni ni da bi materijal kupili jbt.. Kad je jednom srezao sve, onda svi digli nos odjednom

toxiclystronger
    17. Kolovoz 2021. 13:47

Xoxo - hvala ti puno što si podijelila svoje iskustvo. Slažem se da se premalo priča o takvim stvarima, kao u općenito o raznim drugim stvarima koje ljudi doživljavaju kao tabu ili sramotu ili što već. Radim kao psihoterapeut u malom slavonskom gradu i iskreno, većina ljudi nema pojma što je to, a dosta njih koji znaju im je sramota ići na takvo nešto. Većina klijenata mi je ili online iz drugih gradova ili čak država, ili putuju uživo iz okolnih gradova. Po tome se vidi koliko još kaskamo za drugima na području mentalnog zdravlja.
    Hvala i drugim curama koje su podijelile svoje mišljenje, danas sam razgovarala s mužem i napravit ćemo ipak Nifty. Zbilja vjerujem da je sve u redu s bebom, ali eto, ne treba žaliti novaca da bi si to i potvrdila. 
    Žao mi je i zbog vaših odnosa sa svekrvama, nažalost je vrlo česta pojava da ljudi dolaze na savjetovanje jer kao problem vide petljanje svekrve u brak. Ja sam u ovoj manjini srećom, zbilja imam divnu svekrvu s kojom mogu o svemu pričati, nekad bolje nego s vlastitom mamom. Više poteškoća imam s mamom koja je dosta ljubomorna na naš odnos iako zbilja nema razloga biti, samo je jedna mama i zbilja se jako trudim oko nje.
    Cure s potresnih područja, držite se, smiriti će se to jednom, mora 🤎

👩‍🏫 a teacher & a psychotherapist
    👱‍♀️29 🧔34
    👫 2017.
    👩‍❤️‍💋‍👨 2020.
    Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
    Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
    Drugi pregled: 13.9.

Razumna
    17. Kolovoz 2021. 13:48

Moja mrzi žene koje puše i piju. I ja već godinama ne pusim ali kad nju vidim moram si zapaliti i popiti dupli jeger inače bi po.izdila. A muž samo toči i pali mi cigare.  Rekla je da sam toliko tokaicna da dijete ne može preživjeti u meni i sigurno ja pijem kontracepciju a ovaj njen mulac "daje sve od sebe " 😂😂😂😂 A onda joj je  rekao muž da je ona toksične jer su se on i njegov tata odselili od nje kad je on imamo 10g😂😂😂 

2/22 FET 2xmorula👎

Maya34
    17. Kolovoz 2021. 13:55

Kiša pala pa nam je nekako tema živnula 😂 nije me bilo, jer sam bila u k... niski tlak i vrućina su me totalno umrtvili i ništa mi se nije dalo 🙄
    Novim plusićima čestitam, dobrim pregledima  i 💓 također 😊😊
    O svojoj svekrvi i svekru neću, ne zaslužuju da ih uopće spominjem 😤 ali zato mogu reći hvala Bogu na mojim roditeljima i bratu 🙂

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Razumna
    17. Kolovoz 2021. 13:59

Meni je nekad bilo žao kaj ne možemo kao obitelj svi skupa sjesti jednom u par mjeseci i ručati i biti normalni ali ako njoj i svekrvu nije do toga i mene briga. Kaj je najbolje svekar se preozenio i isto se ne čuje sa mužem,  tu i tamo on i ja popijemo pivo ili nešto kratko i to je to. On se malo poduži na ženu2 ja ga malo sprdam da mu nije lako kad mu općina dodjeli žene 😂 runda- 2 i svatko na svoju stranu.  A sa sinom se čuje 3 puta godišnje i nikad nam nije bio u stanu jer muž tvrdi ja je i njegova mama previše 🤷🏻‍♀️
    Ali mislim da će muž biti super otac jer komentira ta neka sranja i kako bi on to drugačije.  Stalno mi govori mi se nikada nećemo svađati pred djecom 🥰 već je odabrao da idemo na zelenu magistralu na deranciju pa na sex 😂

2/22 FET 2xmorula👎

Arsancres
    17. Kolovoz 2021. 14:09

To i ja kažem, ono, krivo mi je što su takvi jer mislim da samo oni gube s takvim jadnim ponašanjem, ali ako su oni tak odlučili, široko im polje.
    Ne mislim ja da bi mi trebali biti prijatelji veliki, ali smatram da je moguće da neki minimalno normalni odnosi postoje uvijek ako obje strane su u stanju biti normalne... Ali obzirom da oni jedu govna, tak je kak je.
    Mala ima 2,5 godine, jednom su ju vidjeli i nikad više. Sveki često krene u neke žalopojke kak bi vidjela dijete, da će umrijet brzo itd, ali to sve mužu u razgovoru.. Ali joj on isto kaže da zna i mu je žao, ali da kod nas nije dobrodošla zbog svog ponašanja i ponižavanja.. Ako se odluči nekad ponašat normalno da se treba ispričati meni i da to ne može biti protokol nego da se stvarno treba počet ponašat normalno jer mi ne moramo i ne želimo trpit takvu kaubojštinu u našem stanu.
    Onda ju prebaci pa poludi kao nema se ona šta kome ispričavat, mi se bzvz ljutimo, ja sam teška, ovakva, onakva, onda ju muž moj sreže i odjebe i tak prođe par mjeseci opet do njene drame.

Razumna
    17. Kolovoz 2021. 14:38

Asarces kao da opisuješ moju svekrvu. Sve na finjaka a kad čuje nešto što joj ne paše onda popizdi i pokaže svoje pravo lice. Makar sam ja mislila pustiti joj da u parku vidi unuce.... Ali bez kućnih posjeta jer se to uvjek pretvori u katastrofu 

2/22 FET 2xmorula👎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.