Žene, jeste li vidjele da u dm imaju poklon za trudnice 😁
Imaju dnevnik za trudnice 👌
Ali mene strah ići po to da ne ureknem 😫
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pa bravo. Nisam se ovo sjetila da im kažem 5 dana kasnije. Možda najbolje da pomaknem termin pa joj javim kad izađem iz babina 😂 ona nebi ni skuzila. Ionako me ne viđa, probala je ići u moju crkvu na Misu ali čim sam skuzila da će ići u moju crkvu ja sjednem u auto i odvezem se u drugi ili treći kvart tako da je od toga odustala. Mi smo se dogovorili da nećemo nikome reći za trudnoću, znaju moji, moj brat i prijateljice i njegove kolege sa posla. Ja sam danas rekla jednom kolegi i baš me zanima hoce li proširiti vijesti.
Cure, ako vodimo trudnoću privatno jel nam treba onda preporuka tog privatnika za komplikacije? Kako ide ta procedura?
Privatnik nemoze otvorit komplikacije. Samo dom zdravlja. A trudnocu mozes vodit di oces
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Što se tiče komplikacija i privatnika znam da ti on može napisati to na nalaz da preporuča i onda ti na temelju toga tvoj socijalac otvori bolovanje.
Moj socijalni ginić je hodajuća legenda, ja sam se prebacila k njemu na početku prve trudnoće i sve u rukavicama kao kak bi vodila privatno trudnoću jer znam da se hrpa njih uvrijedi i da pravi problem za sve živo, ali on uopće nije. Meni je odma rekao da će dat sve šta moj privatnik traži jer se ne želi miješat u odluke i da to vrijedi i za bolovanje, kad god hoću da će otvoriti ako moj to traži.
Ja sam tada radila do kraja,al kad god bi došla po neku uputnicu kod njega on bi me uvijek pitao pa jesam napokon došla otvorit komplikacije 😂 tako da, mislim da ti to nije nikakav problem.
Ja znam da to nekom možda ružno zvuči što smo mi njima odradili, ali to je naša odluka i naše dijete, naš život. Nismo nikog primali mjesec i pol također, ali ne samo njih nego niti nekog bližeg, samo apsolutno se nitko nije napizdio osim njih, ljudima je to bilo shvatljivo, 1.mjesec,gripa i boleštine na snazi, ja u banani od poroda.. Čemu ikakva gužvanja. Mi smo htjeli biti sami u početku i to mi se pokazalo kao idealna odluka..
Sreća je stvarno da su nam muževi normalni, jer kad ja čujem okolo priče nekih frendica o svekrvama, mislim si ženo moja nemaš ti problem sa svekrvom nego s mužem
Moj svekar mog muža nije nikada nazvao kad sam ja rodila, odnosno kad je postao tata. Moj muž je njega nazvao nakon mjesec dana.. Općenito je njihov odnos meni užas, ono, da jedan tata ne nazove svog sina, da nekako ne prokomentoira tu ulogu oca.. Tužno.
A moj muž je godinama njima svašta dopuštao, isto ovo što Tina kaže, cijeli stan im svojim rukama sredio, oni ni da bi materijal kupili jbt.. Kad je jednom srezao sve, onda svi digli nos odjednom
Isto tak ni moj svekar nije dao svom sinu ruku da bi rekao dijete ja ti cestitam bit ces tata. Ono halo zemljo otvori se. Jedini sin mu je za kcer je skakao od srece. Moj tata cuva necaka veseli se, ne radi razliku medu djecom. Al ovo. Ja sokirana
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Moja živi blizu moje kozmetičke i stalno špija, pa sam joj pred rodbinom rekla da se ne treba navirivati u salon jer sam ja tamo svake druge srijede u 19h i svaki drugi četvrtak u 19h.
Onda je probala ići na pedikuru kod moje kozmeticarka a ova ju je odjebala da ne primaju ove mušterije pa je još više luda. Pitala me znam li si sama osdjeci nokte, rekla sam joj da znam ali da mi se neda. I inače ja nosim duge nokte i to ju hebe jer je muž zeza da ja doma niš ne radim da sve on radi. Pa mu kaže da je papak. Da je podivljo uz mene… 😂 on nju baš prca jer je svoju mamu stavila na prijevaru u starački dom i baka je umrla u roku 3 tjedna 😭
Ovo je kao kod mene moja svekrva kad vidi da moj muz usisava dize joj se kosa jer isto kaze moj muz nikad nije usisavao niti prao sude. Moj muz to uredno radi. I ja skup s njim. Ne djelimo kucne obaveze. Zna stavit i ves prat, nikad neznas kaj moze bit Da ne trci k mamici. Ovim riječima moj muz to nikad nije radio (htjela je rec isto papak si pa to radis) samo ona sve u pakira u rukavicama
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
To i ja kažem, ono, krivo mi je što su takvi jer mislim da samo oni gube s takvim jadnim ponašanjem, ali ako su oni tak odlučili, široko im polje.
Ne mislim ja da bi mi trebali biti prijatelji veliki, ali smatram da je moguće da neki minimalno normalni odnosi postoje uvijek ako obje strane su u stanju biti normalne… Ali obzirom da oni jedu govna, tak je kak je.
Mala ima 2,5 godine, jednom su ju vidjeli i nikad više. Sveki često krene u neke žalopojke kak bi vidjela dijete, da će umrijet brzo itd, ali to sve mužu u razgovoru.. Ali joj on isto kaže da zna i mu je žao, ali da kod nas nije dobrodošla zbog svog ponašanja i ponižavanja.. Ako se odluči nekad ponašat normalno da se treba ispričati meni i da to ne može biti protokol nego da se stvarno treba počet ponašat normalno jer mi ne moramo i ne želimo trpit takvu kaubojštinu u našem stanu.
Onda ju prebaci pa poludi kao nema se ona šta kome ispričavat, mi se bzvz ljutimo, ja sam teška, ovakva, onakva, onda ju muž moj sreže i odjebe i tak prođe par mjeseci opet do njene drame.
Slazem se sve u jednoj recenici s tobom
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Zamislite, danas je stolac puknuo ispod mene i pala sam na trtici i guzicu, osjetila sam kako mi se sve streslo unutra. Od tada mi je nešto čudno dolje, onako boli i probada. Nemam nikakvog krvarenje, ništa smede ili slično. Da odem na hitnu? Idući pregled mi je u utorak (mislim), neda mi se sto ultrazvuka raditi. Može li tu doktor ikako pomoći, ako je išta i bilo ili da samo mirujem?!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Tina tak je moja znala komentirati kao u stilu kak moj muž sve mora raditi, da ona svom nije dala da krevet napravi. U smislu isto to ko kod tebe, kao jadnik, žena mu loša pa mora i on kućanske poslove raditi.
Kad sam ja bila trudna, on se jednom prilikom čuo s tatom i nešto je spomenuo tipa da smo bili na pretragama, išla sam na ogtt i muž me vozio do dz i čekao sa mnom i odbacio me opet na posao poslije jer sam još radila, a njegov tata je tada komentirao njemu da se malo skulira i stane na loptu, da muškarac mora imati svoje ja, da su žene svakakve i da šta se on vucara po pregledima svaki put sa mnom, i kao ja sam mlađa od njega i da pripazi da ga citiram, balavica ne valja. Ono, takvo oslovljavanje sinove žene, pa jebote. Sina prozoveš papkom bez kičme jer sa ženom ide kod ginekologa vidjeti svoje dijete. Mene to nije dotaklo iz razloga što taj isti svekar svojoj ženi nije donio čiste gaće kad je došao po nju u rodilište, niti kaput. Rodila je 27.12., o hladnom vremenu ne moram govoriti. Došao je po nju sa kolegom i taj kolega joj je dao kaput. Išla je bez gaća. On to prepričava kao neki herojski čin, kao ono frajer sam bio.
Niz je takvih stvari, ja zapravo i shvaćam zašto je moja sveki tak frustrirana, ne opravdavam ju uopće, ali gledam širu sliku pa mi je jasno da žena očito želi afirmaciju jer je cijeli život nije dobila ni od koga, s tim da živi s njim od svoje 16.godine praktički u njegovoj sjeni.
Išli su jednom na more u skoro 50 godina braka i to kad je šogorica bila mala, s mojim mužem koji je od nje mlađi nikad. Općenito nikad nigdje, toplice, ma samo kava, sladoled, kazalište, kino, ništa, nula bodova.
Zamislite, danas je stolac puknuo ispod mene i pala sam na trtici i guzicu, osjetila sam kako mi se sve streslo unutra. Od tada mi je nešto čudno dolje, onako boli i probada. Nemam nikakvog krvarenje, ništa smede ili slično. Da odem na hitnu? Idući pregled mi je u utorak (mislim), neda mi se sto ultrazvuka raditi. Može li tu doktor ikako pomoći, ako je išta i bilo ili da samo mirujem?!
Ja bih na tvom mjestu malo legla, popij magnezij ako imaš, a ako te ne popusti, otišla bi ipak.. Bolje da te vrate kući nego da ne daj Bože nešto bude. Ja sam doduše ziheraš, ne bi ništa prepustila slučaju
Tina tak je moja znala komentirati kao u stilu kak moj muž sve mora raditi, da ona svom nije dala da krevet napravi. U smislu isto to ko kod tebe, kao jadnik, žena mu loša pa mora i on kućanske poslove raditi.
Kad sam ja bila trudna, on se jednom prilikom čuo s tatom i nešto je spomenuo tipa da smo bili na pretragama, išla sam na ogtt i muž me vozio do dz i čekao sa mnom i odbacio me opet na posao poslije jer sam još radila, a njegov tata je tada komentirao njemu da se malo skulira i stane na loptu, da muškarac mora imati svoje ja, da su žene svakakve i da šta se on vucara po pregledima svaki put sa mnom, i kao ja sam mlađa od njega i da pripazi da ga citiram, balavica ne valja. Ono, takvo oslovljavanje sinove žene, pa jebote. Sina prozoveš papkom bez kičme jer sa ženom ide kod ginekologa vidjeti svoje dijete. Mene to nije dotaklo iz razloga što taj isti svekar svojoj ženi nije donio čiste gaće kad je došao po nju u rodilište, niti kaput. Rodila je 27.12., o hladnom vremenu ne moram govoriti. Došao je po nju sa kolegom i taj kolega joj je dao kaput. Išla je bez gaća. On to prepričava kao neki herojski čin, kao ono frajer sam bio.
Niz je takvih stvari, ja zapravo i shvaćam zašto je moja sveki tak frustrirana, ne opravdavam ju uopće, ali gledam širu sliku pa mi je jasno da žena očito želi afirmaciju jer je cijeli život nije dobila ni od koga, s tim da živi s njim od svoje 16.godine praktički u njegovoj sjeni.
Išli su jednom na more u skoro 50 godina braka i to kad je šogorica bila mala, s mojim mužem koji je od nje mlađi nikad. Općenito nikad nigdje, toplice, ma samo kava, sladoled, kazalište, kino, ništa, nula bodova.
Ti kao da opisujes moje svekrvu i svekra. Isto se radi super heroj kao on je sebi zenu slozio prema sebi. Nekad mi ju je bilo zao Al onda sam shvatila da je ista ko i on. Isto nikud se nedaju, ma kakvi sladoled restoran. Asocijala teska. Samo kcer i kcer skace kad ju ona treba. Nas ni ne vidi. Isto se u sve mjesa da moze prenjet dalje. Kud idete. Ja velim neku kud moramo. Sta ju briga. Jednom je on pitao da kud cemo. Kad se moj muz zderao na njega, da ga sta briga da jel cemo njemu polagati racune.i neka. Sve, bi znali. Nekad mi je zao zbog toga Al vidim da vi nekad bili oke Al ne zato sto oni to zele nego da info moze ici dalje. A ja hvala bogu sve kuzim nisam glupa pa onda to sve odhebem. Distanca. Jos sam u soku sto nismo dobili ni rijec cestitam
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Ja bih na tvom mjestu malo legla, popij magnezij ako imaš, a ako te ne popusti, otišla bi ipak.. Bolje da te vrate kući nego da ne daj Bože nešto bude. Ja sam doduše ziheraš, ne bi ništa prepustila slučaju
I ja,bi tako
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji