Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demi30
    05. Siječanj 2022. 12:02

Dubrovčanka

Došao mi nalaz mokraće. Loše djeluje🥱 to je vjer onaj svrab šta sam osjećala Itd.
    https://ibb.co/nRGqkZH
    Razumije li se tko bolje od mene? Sreća prekosutra je pregled 🤞🏻

Meni je bio i gori nalaz, pa je urinokultura bila sterilna. Moguce da je kakva bakterijica. Malo su ti povecani leukociti i leukocitna esteraza, sto ukazuje na neku mogucu upalu. Ali svakako napravi urinokulturu čim prije, posalji sestri mail da ti pusti uputnicu pa da možeš već ujutro to obavit, tako da znas o cemu se radi. Ako ti je urinokultura sterilna, onda ne treba nikakvo liječenje osim nalijevanja vodom i eventualno čajem od brusnice (ja kupila u apoteci neki). 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Amelie
    05. Siječanj 2022. 12:13

Znam da postoji rota cjepivo, ali iako je gadno da to dobiju opet nema nekih dugoročnih posljedica. Dok sam čula da je protiv pneumokoka jako dobro uzeti cjepivo (isto nije obavezno) jer često bude posljedica u obliku oštećenja sluha zbog čestih upala uha.. 🙄

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

bebo
    05. Siječanj 2022. 12:19

Amelie

Znam da postoji rota cjepivo, ali iako je gadno da to dobiju opet nema nekih dugoročnih posljedica. Dok sam čula da je protiv pneumokoka jako dobro uzeti cjepivo (isto nije obavezno) jer često bude posljedica u obliku oštećenja sluha zbog čestih upala uha.. 🙄

To smo se mi cijepili bas jer je stalno imao upalu uha kad je bio mali. Jovamcevic rekao sta se mucimo, cijepimo se i bo. Od tada je super..

Demi30
    05. Siječanj 2022. 13:31

Dubrovcanka ista si ko ja 😂 ali eto ako te mogu umirit.. Prema mom iskustvu, sigurno ti nije nista strasno. Napisala sam ti na fb sve 🤭

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Amelie
    05. Siječanj 2022. 13:58

bebo

Amelie

To smo se mi cijepili bas jer je stalno imao upalu uha kad je bio mali. Jovamcevic rekao sta se mucimo, cijepimo se i bo. Od tada je super..

To cjepivo se može i kasnije dobiti jel? A mame koje su prošle rotu? Sto savjetujete?:)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• _Katja_
    05. Siječanj 2022. 14:20

Jesam li onda ja isto ispod sto dana? 😮 Znam da se pratim s vama dvjema 🥰🥰
    Moja mala je primila rotu pod redovno cjepivo, popije se pa stvarno nije frka nikakva. Nakon prvog je plakala sat vremena, mislim da ju je stomak bolio, onda je kakala i nakon tog sve super. Na drugu dozu nije imala reakcije. Bebe često završe u bolnici zbog dehidracije ako to pokupe pa uzmite ako ste u mogućnosti. 

• _Katja_
    05. Siječanj 2022. 14:35

Ipak sutra 😊
    Sretno na pregledima danas 🤗
    Lovely držim fige da saznaš spol 🤞🏻 
    I slažem se za uloške, nema do Chicco, najbolji su.

Arsancres
    05. Siječanj 2022. 14:41

Pneumokok je od 2019 obavezan tj. spada u redovan kalendar, ali zadnja se doza mora primiti sa cca 18 mjeseci, barem je nama tako pedica rekla, a rota do 6mj, kao kasnije ne može. 
    Za rotu sam prilično sigurna da je rekla da se baš ne cijepi nalon 6 mj, a za pneumokok ne znam jel preporuka da sve 3 doze dobije do 18mj pa zato ili se isto kao ne može više. 
    Mislim s tim pikicama nije nikad ništa točno u dan kontam, znam da pedijatri odgode cjepljenje ako nije dijete 100%zdravo ili je nedavno bilo bolesno ili sl.
    Rota je 480kn bila 2019 kad sam ja rodila. Ja nisam malu cijepila, malo sam čitala i obzirom da sam već tada znala da neće u jaslice jednostavno sam odlučila da neću. Srećom, nije nikad ni bila bolesna, valjda smo imale sreće😅

Tejuska♡
    05. Siječanj 2022. 14:49

Sunašce83

Curke vi sve presle na FB ili?

Ja nisam,imam posao na kojem visim na porukama i slicno tako da ne mogu popratiti sve,uza njih 3 kasnije nebi usla ni 2x tjedno sigurno.Tako da ja ostajem tu a ako odete otici cu i ja,kaj sad ....

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    05. Siječanj 2022. 14:51

Dubrovcanka,nadam se da ti ipak bude sve sterilno😊
    Posvudusa parkinzi su opcenito u Zg stravicno losi 
    Uvijek moras u paru da bi nesto obavio!!
    Zao mi je za grijanje,nadam se da ce barem posluziti toplo vriieme da nece biti hladno🤞🙏

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.