Evo upravo pronašla nalaz na eportalu Zdravlje. Granica je ovako definirana GUK < 5.1pa stvarno sam baksuz.
Ali usrećilo me što piše da je kontrola za 7 dana, nadam se da će tada pasti i da me neće gnjaviti.
Na predavanju te neće ni pitati za nalaz, za 7 dana im onda nosiš guk profil i tek onda gledaju nalaz od ogtta. Meni je 1. guk profil bio odličan pa mi je u nalazu pisalo nastaviti s dijetom i kontrola za 6 tjedana. Meni je ginekolog rekao jednom kas vas tamo zapišu to je to, moraš na kontrole stalno 🙄 ali za tebe mi je baš žao, stvarno mi se čini nepotrebno za 5,1 😡
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Jutro curke!
Anchy_23 sretan pregled danas
Shea baš mi je žao da te gnjave sada zbog tog graničnog rezultata koji je zapravo i dobar. Probaj se nekako izvući 😅
Joj cure s kakvim se vi komentarima i ljudima susrećete, 🤦♀️😂😂to je strašno. Najbolje za na ignore 😁
31👩❤️💋👨38
S kakvim otrovnim ljudima se neke od vas susreću... Nevjerovatno nešto. Ja stvarno imam sreću onda. Svi skaču oko mene, pomažu. A ja još to sve shvacam zdravo za gotovo, kao to tako mora bit 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Arsancressve šta si napisala potpisujem. Jer fkt cura je fenomen. I ja sve kao ajde seenat ću je pa nikako. I onda kontam jbt rodit će mjesec ipo dana prije mene. Pa zamisli taj teror koji ću ja imati od nje sa hvaljenjem dok čekam napokon da se i ja porodim prvi put. Shvaćam ja da smo svi euforični oko bebe,a pogotovo prve jer nam je sve nepoznato Al ne možeš biti udav i nisi jedina trudna na ovoj planeti. Hvala šta si me podržala ❤️.
bebotako će i biti ❣️❤️
anchy Sretno danas ❣️
Demi pa u današnjim vremenima čega se sve čovjek nasluša sretnik si kad imaš takve ljude oko sebe. Jer ljudi su sve gori i gori. Zavist i ljubomora je nevjerovatna. Kako si ti? Kako iscjedak?
Baš sam se pitala gdje si ti jutros 🤭 Ma ajde otkantaj tu tuku, neka soli pamet nekome drugome ako joj je to baš potrebno. A iscjedak i dalje tu, nekako je tamno žućkast, ali stvarno me ništa ne boli, ne svrbi, ne pecka... Ne znam, vjerujem da je to moj normalan iscjedak koji možda još malo pokupi boje od ostatka ostataka hematoma. Nadam se da neće bit potrebe da se javljam doktoru prije redovnog pregleda (12.01.)
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Kad sam bila u bolnici nedavno, meni je dr. dao Canesten kremu jer me sve dole peckalo od onih njihovih uložak-pelena 🤦♀️ Tako da pretpostavljam da može i vaginalata, ali kad ne znam je li mi je potreba uzimat 🤷♀️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure mala dojavica, danas u Nextu imaju 50% na cijeli asortiman.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Mene malo zadnje Dane pecka Al samo vanjski dio. Možda da uzmem kremu canesten pa mažem izvanka?
Možeš sigurno. Meni je Teša dao. Pomoglo mi je za dan ipo. Mene isto tako samo izvanka peckalo i onda je on reko da uzmem samo tu kremu.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Dubrovčanka kod mene je 10mg. I pomoglo odmah, a baš baš me peckalo. Evo slikala sam ti: https://ibb.co/GpBCQ0z
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Nema na čemu 🥰
Elle hvala na dojavi. Ja bih se rado nakupovala, ali ne znam spol 🤷♀️ Mogu jedino neke unisex stvarčice
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure, ništa ne spominjete trudničke tečajeve.. jel još rano za to? Kad je uopće preporuka ići? Održavaju li se? Ja sam čula da je u Petrovoj dobar..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji