Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    01. Prosinac 2021. 21:19

Cure drago mi je da su bebice dobro i da rastu 🥰🥰
    Tina budi sretna,ipak ako sta bude strucniji su oni u bolnici,ne daj boze da sta bude,sigurnija si tamo njima pod okom♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    01. Prosinac 2021. 21:20

meri97

Drage moje, od 16.do 18.tt mi je stalno svaku vecer pomalo curilo mlijeko i sada vec 5 veceri za redom nista. Je li to normalno i panicarim li bez razloga?

Normalno je,bez brige,curit ce i ne curit sve dok ne rodis ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    01. Prosinac 2021. 21:20

posvudusa

Pitanje, šta je to tako štetno u baby maramicama? Imam ooogromnu zalihu Pampers Aqua Pure i to sam mislila koristiti.

Ne znam, ali kad sam u dućanu s parketima tražila nešto za skidanje mrlja od ljepila s parketa preporučili su mi dječje maramice😱🙈😱

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    01. Prosinac 2021. 21:31

Lovely_

Pozdrav cure evo mene sa pregleda.
    Sve super napreduje. Beba odgovara 17+2 i ima 18 cm. 🥰
    Kod moje doktorice je dan kad su samo trudnice i onda je kod nje doktor sa Sv. Duha i zapravo on radi UZV. Pregled je bio preko trbuha. Doktor je jako dugo sve detaljno gledao, mozak, srce, lice, organe, mjerio bedrenu kost i baš je bio detaljan. Plodne vode ima dovoljno, posteljica je smještena iza i cerviks je zatvoren. Za spol nije bio siguran pa je rekao da se još ne želi izjašnjavati. Tako da ćemo za to još pričekati.
    Sljedeći pregled mi je tek 5.1 i to će biti Anomaly scan.
    Do onda moram opet ići vaditi krvnu sliku, urin, urinokulturu i raditi OGTT.
    Ne znam kako ću opet čekati 5 tjedana do pregleda🤭

A ti si danas bila.. super za odličan pregled!;) Joj ja se ipak nadam da ćemo saznati spol u pon 🤞🤞 Šta nije bacio ni neki hint?😁 Ma brzo će ti doći 5.1. sad kad su blagdani blizu;)

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    01. Prosinac 2021. 21:46

Lovely_

Amelie

Lovely_

Kod moje doktorice je dan kad su samo trudnice i onda je kod nje doktor sa Sv. Duha i zapravo on radi UZV. Pregled je bio preko trbuha. Doktor je jako dugo sve detaljno gledao, mozak, srce, lice, organe, mjerio bedrenu kost i baš je bio detaljan. Plodne vode ima dovoljno, posteljica je smještena iza i cerviks je zatvoren. Za spol nije bio siguran pa je rekao da se još ne želi izjašnjavati. Tako da ćemo za to još pričekati.

A ti si danas bila.. super za odličan pregled!;) Joj ja se ipak nadam da ćemo saznati spol u pon 🤞🤞 Šta nije bacio ni neki hint?😁 Ma brzo će ti doći 5.1. sad kad su blagdani blizu;)

Bacio je hint da je možda curka🤭, ali da ne vidi dobro i da ne želi govoriti i neka ne uzimamo za sada to nagađanje uopće u obzir 😁

E to se zove TEASER 🙈🙃😂🥰

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Omerta
    01. Prosinac 2021. 22:07

Večer svima.. Čitam vas upravo.. Još nekih 10ak str. Pa ću se onda javiti sa detaljima.. Ali da, još uvijek sam pod koronom, u ned. sam bila samoinicijativno na bolničkoj obradi.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• MarijanaMartin
    01. Prosinac 2021. 22:35

TiNa ma razumijem te , nitko ne voli ići u bolnicu, ali ako je tako najbolje za tebe i bebu, probaj izdržati. Držim palčeve da sve prode super. Možda i upoznaš "svojeg" doktora, pa te počne naručivati da ne moraš čekati i bude ti na porodu! 🤞🤞🍀🍀
    Lu i meni je šećer dobar, ali jednostavno jedem kao luda od zadnjeg ogtt-a. Sad me to kao malo opet tjera da se saberem. Haha 🐷🐷
    Omerta javi nam što se događa. Danas kod dr sam pričala sa med sestrom o cijepljenju i rekla je da je ona protiv. Da ona vidi svaki dan kako je cjepivo štetno, kako se jako povećao broj pobačaja i deformirane djece, te policističnih jajnika a sve kod žena koja su se cijepila prije nego su zatrudnjele. Mislima si ja, što bi ona rekla da zna da sam se ja "boostirala" u trudnoći,haha Ali moram priznati nije mi bilo ugodno tako nešto slušati!! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Amelie
    01. Prosinac 2021. 22:38

MarijanaMartin

TiNa ma razumijem te , nitko ne voli ići u bolnicu, ali ako je tako najbolje za tebe i bebu, probaj izdržati. Držim palčeve da sve prode super. Možda i upoznaš "svojeg" doktora, pa te počne naručivati da ne moraš čekati i bude ti na porodu! 🤞🤞🍀🍀
    Lu i meni je šećer dobar, ali jednostavno jedem kao luda od zadnjeg ogtt-a. Sad me to kao malo opet tjera da se saberem. Haha 🐷🐷
    Omertajavi nam što se događa. Danas kod dr sam pričala sa med sestrom o cijepljenju i rekla je da je ona protiv. Da ona vidi svaki dan kako je cjepivo štetno, kako se jako povećao broj pobačaja i deformirane djece, te policističnih jajnika a sve kod žena koja su se cijepila prije nego su zatrudnjele. Mislima si ja, što bi ona rekla da zna da sam se ja "boostirala" u trudnoći,haha Ali moram priznati nije mi bilo ugodno tako nešto slušati!!

Gdje radi ta medicinska sestra?

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    01. Prosinac 2021. 23:00

Lovely_

Amelie

Lovely_

Amelie

Lovely_

Bacio je hint da je možda curka🤭, ali da ne vidi dobro i da ne želi govoriti i neka ne uzimamo za sada to nagađanje uopće u obzir 😁

E to se zove TEASER 🙈🙃😂🥰

Baš da 🤭 a ništa strpiti ćemo se još tih 5 tjedana 😁
    Držim fige da se tebi bebica pokaže na pregledu 🤩

Hvala 🥰🤩

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• _Katja_
    01. Prosinac 2021. 23:36

Sunasce svidja mi se tvoja matematika, da bar beba malo ranije odluci van, a ne kasnije kao prva 😊
    Ja ne stignem preko dana ući na forum, tek navečer kad legnem pa malo kasnim s odgovorom na ovu bombu koju sam bacila 🍀😅
    Posvudusa pitala si zašto ne vlažne maramice, zato sto  osim vode sadrze i štetne sastojke, sintetičke emulgatore i konzervanse. Ja ne bih sebe obrisala time, a tek dijete. Meni je i babica da koristimo samo vodu i blaznice, one velike, meni to nije nikakav problem, već godinu i pol tako radimo. 
    Ja sam to sve i počela pratiti bas zbog bebe, ako se nešto kupi u apoteci ne znaci da ima dobar sastav. Pavloviceva je isto na bazi naftnih derivata, parafin možete vidjeti odmah u sastavu ako vas to zanima. 
    No dobro, neću vise i toj temi, bolna mi je 😅  ja sam bas zaglibila u to moram priznati. Ako nekome treba zdrava preporuka za nešto nek slobodno pita 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.