Evo i mene s pregleda.. Naravno dr mi nije bilo na bolovanju pa me eto gledala zamjena (muski) i to je nebitno. Pregled je trajao 3x krace nego kod moje dr. S bebom je sve oke, plodne vode ima, zatvorena jesam. Ali ima problem. Vise necu preglede obavljat u domu zdravlja vec mi je rekao kroz 4tj nac u bolnici di mislim rodit dr koji ce me vodit zbog mioma koji imam i koji svaki put za mm, ili 2 raste. (privatna ih prati i ne radi dramu rekla je da je sve oke i da je imala pacijente koji imaju i vece miome Cak do 10cm pa su i prirodno rodile i da je opcija carski ako ce miomi smetat) uglavnom tako mi je zao sto danas nije bilo moje dr da sam plakala od zg do kuce. Znam da je to sve radi mjere opreza i bolje Al to znaci i cekanja u prepunoj ambulanti, ovdje sam dosla i bok
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Drage moje, od 16.do 18.tt mi je stalno svaku vecer pomalo curilo mlijeko i sada vec 5 veceri za redom nista. Je li to normalno i panicarim li bez razloga?
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Cure drago mi je da su bebice dobro i da rastu 🥰🥰
Tina budi sretna,ipak ako sta bude strucniji su oni u bolnici,ne daj boze da sta bude,sigurnija si tamo njima pod okom♥️

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Drage moje, od 16.do 18.tt mi je stalno svaku vecer pomalo curilo mlijeko i sada vec 5 veceri za redom nista. Je li to normalno i panicarim li bez razloga?
Normalno je,bez brige,curit ce i ne curit sve dok ne rodis ♥️

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pitanje, šta je to tako štetno u baby maramicama? Imam ooogromnu zalihu Pampers Aqua Pure i to sam mislila koristiti.
Ne znam, ali kad sam u dućanu s parketima tražila nešto za skidanje mrlja od ljepila s parketa preporučili su mi dječje maramice😱🙈😱
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Pozdrav cure evo mene sa pregleda.
Sve super napreduje. Beba odgovara 17+2 i ima 18 cm. 🥰
Kod moje doktorice je dan kad su samo trudnice i onda je kod nje doktor sa Sv. Duha i zapravo on radi UZV. Pregled je bio preko trbuha. Doktor je jako dugo sve detaljno gledao, mozak, srce, lice, organe, mjerio bedrenu kost i baš je bio detaljan. Plodne vode ima dovoljno, posteljica je smještena iza i cerviks je zatvoren. Za spol nije bio siguran pa je rekao da se još ne želi izjašnjavati. Tako da ćemo za to još pričekati.
Sljedeći pregled mi je tek 5.1 i to će biti Anomaly scan.
Do onda moram opet ići vaditi krvnu sliku, urin, urinokulturu i raditi OGTT.
Ne znam kako ću opet čekati 5 tjedana do pregleda🤭
A ti si danas bila.. super za odličan pregled!;) Joj ja se ipak nadam da ćemo saznati spol u pon 🤞🤞 Šta nije bacio ni neki hint?😁 Ma brzo će ti doći 5.1. sad kad su blagdani blizu;)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Pozdrav cure evo mene sa pregleda.
Sve super napreduje. Beba odgovara 17+2 i ima 18 cm. 🥰
Kod moje doktorice je dan kad su samo trudnice i onda je kod nje doktor sa Sv. Duha i zapravo on radi UZV. Pregled je bio preko trbuha. Doktor je jako dugo sve detaljno gledao, mozak, srce, lice, organe, mjerio bedrenu kost i baš je bio detaljan. Plodne vode ima dovoljno, posteljica je smještena iza i cerviks je zatvoren. Za spol nije bio siguran pa je rekao da se još ne želi izjašnjavati. Tako da ćemo za to još pričekati.
Sljedeći pregled mi je tek 5.1 i to će biti Anomaly scan.
Do onda moram opet ići vaditi krvnu sliku, urin, urinokulturu i raditi OGTT.
Ne znam kako ću opet čekati 5 tjedana do pregleda🤭
A ti si danas bila.. super za odličan pregled!;) Joj ja se ipak nadam da ćemo saznati spol u pon 🤞🤞 Šta nije bacio ni neki hint?😁 Ma brzo će ti doći 5.1. sad kad su blagdani blizu;)
Bacio je hint da je možda curka🤭, ali da ne vidi dobro i da ne želi govoriti i neka ne uzimamo za sada to nagađanje uopće u obzir 😁
E to se zove TEASER 🙈🙃😂🥰
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Večer svima.. Čitam vas upravo.. Još nekih 10ak str. Pa ću se onda javiti sa detaljima.. Ali da, još uvijek sam pod koronom, u ned. sam bila samoinicijativno na bolničkoj obradi..

Be the change you wish to see in the world.. 💚
TiNa ma razumijem te , nitko ne voli ići u bolnicu, ali ako je tako najbolje za tebe i bebu, probaj izdržati. Držim palčeve da sve prode super. Možda i upoznaš "svojeg" doktora, pa te počne naručivati da ne moraš čekati i bude ti na porodu! 🤞🤞🍀🍀
Lu i meni je šećer dobar, ali jednostavno jedem kao luda od zadnjeg ogtt-a. Sad me to kao malo opet tjera da se saberem. Haha 🐷🐷
Omerta javi nam što se događa. Danas kod dr sam pričala sa med sestrom o cijepljenju i rekla je da je ona protiv. Da ona vidi svaki dan kako je cjepivo štetno, kako se jako povećao broj pobačaja i deformirane djece, te policističnih jajnika a sve kod žena koja su se cijepila prije nego su zatrudnjele. Mislima si ja, što bi ona rekla da zna da sam se ja "boostirala" u trudnoći,haha Ali moram priznati nije mi bilo ugodno tako nešto slušati!!

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
TiNa ma razumijem te , nitko ne voli ići u bolnicu, ali ako je tako najbolje za tebe i bebu, probaj izdržati. Držim palčeve da sve prode super. Možda i upoznaš "svojeg" doktora, pa te počne naručivati da ne moraš čekati i bude ti na porodu! 🤞🤞🍀🍀
Lu i meni je šećer dobar, ali jednostavno jedem kao luda od zadnjeg ogtt-a. Sad me to kao malo opet tjera da se saberem. Haha 🐷🐷
Omertajavi nam što se događa. Danas kod dr sam pričala sa med sestrom o cijepljenju i rekla je da je ona protiv. Da ona vidi svaki dan kako je cjepivo štetno, kako se jako povećao broj pobačaja i deformirane djece, te policističnih jajnika a sve kod žena koja su se cijepila prije nego su zatrudnjele. Mislima si ja, što bi ona rekla da zna da sam se ja "boostirala" u trudnoći,haha Ali moram priznati nije mi bilo ugodno tako nešto slušati!!
Gdje radi ta medicinska sestra?
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji