Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    13. Kolovoz 2021. 22:55

Tonka341

Katarina dobrodosla! 🤗
    Suncica bravo za dobar pregled ❤
    Amelie mislim da i mom rastu trojke :/.
    Nego ja sam danas vadila krv i urin i morat cu raditi urinokulturu jer imam leukocita u mokraci i moram ponavljati TSH posto je 3.80 (za trudnice je granica 2.50 ), rekla mi je sestra ako bude opet povisen da moram na daljnju obradu :/

I ja sam imala leukocita u mokraci i cekam nalaz urinokulturu i meni je tsh povisen, 5.90, idem na th euthyroxom 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Tonka341
    14. Kolovoz 2021. 08:49

TiNa

Tonka341

Katarina dobrodosla! 🤗
    Nego ja sam danas vadila krv i urin i morat cu raditi urinokulturu jer imam leukocita u mokraci i moram ponavljati TSH posto je 3.80 (za trudnice je granica 2.50 ), rekla mi je sestra ako bude opet povisen da moram na daljnju obradu :/

I ja sam imala leukocita u mokraci i cekam nalaz urinokulturu i meni je tsh povisen, 5.90, idem na th euthyroxom

A jel znas koliko se ceka nalaz urinokulture? I dali ti je terapiju euthyroxom prepisao ginekolog ili endokrinolog? 

Ante 💙 Maro 💙

Tonka341
    14. Kolovoz 2021. 13:30

Sunasce83 hvala ti :), a za simptome ne moras puno brinuti. Neki ih imaju a neki ne,nemam ni ja jako izrazene simptome.
    Dubrovcanka i ja imam problema s glavoboljama u zadnje vrijeme, ali ne znam dali je to zbog trudnoce ili vremena 🤔.

Ante 💙 Maro 💙

Amelie 1
    14. Kolovoz 2021. 15:37

Ahoj curke!
    Pridružujem se klubu glavobolja, ja mislim da je meni i od ovih vrućina i tlak me bas zeza, stalno mi se vrti.
    Sto se tiče simptoma, evo ja se jutros probudila s mišlju da nešto nije uredu jer me neka zimica tresla i zabrijala da mi tijelo odbacuje plod🙄 
    Stvarno sam mislila da nakon sto rodim živo i zdravo dijete da će mi druga trudnoca biti lakša bar sto se tice tih strahova i briga😅

• MarijanaMartin
    14. Kolovoz 2021. 19:22

Amelie ja isto imam te "valunge". Bude mi toliko hladno da zatvorim sve prozore i pokrijemo se dekom do preko glave, haha a vani plus 40. Ja se nisam brinula zbog toga, tumacila sam si da su to nagle promjene i neravnoteža hormona, mislim da to nije ništa opasno. Jedino svi ukućani luduju što stvarno je opasno,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Milica.Kamilica
    14. Kolovoz 2021. 19:33

Amelie 1

Ahoj curke!
    Pridružujem se klubu glavobolja, ja mislim da je meni i od ovih vrućina i tlak me bas zeza, stalno mi se vrti.
    Sto se tiče simptoma, evo ja se jutros probudila s mišlju da nešto nije uredu jer me neka zimica tresla i zabrijala da mi tijelo odbacuje plod🙄
    Stvarno sam mislila da nakon sto rodim živo i zdravo dijete da će mi druga trudnoca biti lakša bar sto se tice tih strahova i briga😅

Isto mi se dogodilo evo već triput. Uhvati me kao neka treskavica od hladnoće (ne tresem se, nego iznutra osjetim) i moram se pokriti dok ležim iako je prevruće i palimo klimu i noću. To mi se navečer dogodilo i ne traje dugo. Ja se ne bih time zamarala...

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

TiNa
    14. Kolovoz 2021. 20:25

Tonka341

TiNa

Tonka341

Katarina dobrodosla! 🤗

A jel znas koliko se ceka nalaz urinokulture? I dali ti je terapiju euthyroxom prepisao ginekolog ili endokrinolog?

Urinokultiru rekla bi 3-5dana nalaz sigurno
    Euthyrox mi je prepisao moj endokrinolog i kontrola tsh za 4 - 6 tjedana 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    14. Kolovoz 2021. 20:27

Martie30

Evo da javim ako koja bude imala problema sa probavom (zatvor). Nakon 4 dana mučenja, bolova i plakanja, pojedenih tonu smokava - kompota i ne znam čega ginekologica mi je preporučila Eva Q čepiće. Doslovno nakon 30 sekundi riješilo me muke. 🙈

Hvala na savjetu ako dode do toga 👌🙂
    Drago mi je da si se olaksala, to zna biti bas  neugodni problem i bolan 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    14. Kolovoz 2021. 20:30

Sunašce83

Curke,sad se ja ne osjecam trudno,bas sam bez svih simptoma i da nemam uzasne bolove u ove dvije pod bradom zabrinula bih se.🙁Ni jest mi ne ide☹izgubila od pocetka trudnoce 6 kg.Jucer me i dragi napal da moram jesti. Jedva sam se prisilila sendvic mali i lubenicu 2 kockice. Strah me da nije od ovih tableturina,duphaston,folacin i prenatal

Da bar ja tako ja jedem svako malo, stalno sam gladna. 😏

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Amelie 1
    14. Kolovoz 2021. 21:27

Ma to je stvarno cesti simptom u trudnoći, ta zimica i valunzi😂 samo eto šta trudnički mozak zabrije odmah nešto loše 🙄😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.