I da. Malo jajnici bole. Valjda jajnik 🤣. Malo lijevo,malo desno. Malo stomak.
E tak je i meni malo lijevi ko da specka nesto pa malo desni
Imam laganu mukicu onak cijeli dan mi stoji, nisam jos povracala nijednom Al nelagoda zelucana nekakva mi je.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
pozdrav, bila sam danas na pregledu..6+6, kuca srce❤️, veliki smo 13mm, kaže doktorica da je zbog kraćih ciklusa beba malo veća, termin je pomakla par dana na 29.03…
inače kad spominjete simptome, mene uhvati muka više popodne, predvečer ali ništa puno, samo me vrti želudac..grudi su narasle broj sigurno..i stomak mi izleti kad pojedem, to je čudo jedno…
eto, sad do sljedećeg pregleda 31.08, imam samo napraviti pretrage krvi..
i nadati se da će sve biti u redu☺️
Meni je isto muka popodne vecinom, i citav dan mi je kao da mi zeludac kak kazes vrti zeludac. Bas mi je nekak to tesko. Zvakala sam malo slane stapice mislila sam bit ce bolje Al nije bas. Tlak mi je oko 100 /60,110/65
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
I meni je tako. Al više mi kao knedla u grlu. I da peckanje. Čak me tjera da se Srbim po stomku 🤣
Meni je mineralna dosta pomogla 😄
E bas cu i ja probati s mineralnom, mislila sam Cak malo Cole popiti, al nisam se mogla odlucit probat cu s malo mineralne. Tnx 🙃
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Amelie, jooj, kažu da te trice znaju biti zeznute. I moj je imao sve naznake već tjedan dana da će mu izbiti trice, ali evo nisu još. 🤔
Ja u prošloj trudnoći imala samo navečer malo muke, a sada po cijeli dan mi zna biti mučno i ona bolna praznina u želucu. 🤪 Evo danas nije toliko.
Također znaju križa boljeti.
Grudi su mi se razvukle u trećem tromjesečju prošle godine, tako da mi je sad svejedno... A imala sam predivne grudi. 😭😞 Još da me nije strah operacije, možda bih ih i zategla... Tko zna... Ali zasad je dovoljan kvalitetan grudnjak. 🎈🎈
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
pozdrav, bila sam danas na pregledu..6+6, kuca srce❤️, veliki smo 13mm, kaže doktorica da je zbog kraćih ciklusa beba malo veća, termin je pomakla par dana na 29.03…
inače kad spominjete simptome, mene uhvati muka više popodne, predvečer ali ništa puno, samo me vrti želudac..grudi su narasle broj sigurno..i stomak mi izleti kad pojedem, to je čudo jedno…
Čestitam na dobrom pregledu i na 💓! Da sve bude dobro do kraja...
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
I meni je tako. Al više mi kao knedla u grlu. I da peckanje. Čak me tjera da se Srbim po stomku 🤣
Meni je mineralna dosta pomogla 😄
E bas cu i ja probati s mineralnom, mislila sam Cak malo Cole popiti, al nisam se mogla odlucit probat cu s malo mineralne. Tnx 🙃
I meni je bila dobra mineralna, Mivela mg, ali i Schweppes tonik!
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Bok svimaa,
Evo da vam se i ja pridrzuzim.. imam plusic vec par dana. Osjecam malu mucninu tijekom dana, skoro zanemarivo.. grudi su mi dosta osjetljive i to bi bilo to. Zadnja M je bila 10.07.
Nadam se da ce sve proci u najboljem redu…
Zelim vam svima puuuno srece!!
Dobrodosla i cestitam❤🤗pozdrav, bila sam danas na pregledu..6+6, kuca srce❤️, veliki smo 13mm, kaže doktorica da je zbog kraćih ciklusa beba malo veća, termin je pomakla par dana na 29.03…
Odlican pregled🥰❤
Moj termin je 26.3 🙃
Bravo 💕
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Meni je isto muka popodne vecinom, i citav dan mi je kao da mi zeludac kak kazes vrti zeludac. Bas mi je nekak to tesko. Zvakala sam malo slane stapice mislila sam bit ce bolje Al nije bas. Tlak mi je oko 100 /60,110/65
da i to isto..često mi tlak bude nizak..moguće da je i do vremena vani
👩35
👨36
2017👨👩👦
23.07➕
Katarina dobrodosla! 🤗
Suncica bravo za dobar pregled ❤
Amelie mislim da i mom rastu trojke :/.
Nego ja sam danas vadila krv i urin i morat cu raditi urinokulturu jer imam leukocita u mokraci i moram ponavljati TSH posto je 3.80 (za trudnice je granica 2.50 ), rekla mi je sestra ako bude opet povisen da moram na daljnju obradu :/
Ante 💙 Maro 💙
Evo da javim ako koja bude imala problema sa probavom (zatvor). Nakon 4 dana mučenja, bolova i plakanja, pojedenih tonu smokava - kompota i ne znam čega ginekologica mi je preporučila Eva Q čepiće. Doslovno nakon 30 sekundi riješilo me muke. 🙈
🙋♀️ 30y 👨🏻🦱 31y
Pokušavamo od 4.'21.
💊 Novalac ( od pocetka planiranja)
Zadnja menga 6.6.'21
➕ 8.7.'21
🩸12.07.'21 Beta Hcg = 1471, 6
🩺 22.07.' 21 - 1.pregled ❤️kuca, 6+1t
18.08. Hitni pregled žutosmeđi(svijetlosmeđi) iscjedak - Duphaston tabl. 3x1 - mirovanje
1.9. ❤️rukice plešu, 5.35 cm, 12t+2
8.9 kombinirani probir - nizak
23.9 uzv - 💙 stiže
27.10. 319g
29.11. Zadak, 748g
Termin 13.03.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji