Evo ja sam jucer bila u poliklinici Đurić i smjela je bit pratnja ali mislim da ce se zbog cijele ove situacije s koronom nazalost uskoro svugdje ukinut...
Ante 💙 Maro 💙
Nazovi i provjeri opet jer sam ja isto imala dogovoreno pa zvala sasvim slučajno za promjenu termina da bi mi rekli da nema pratnje do daljnjeg. Iako smo i prebolili i cijepljeni 🙄
Ne razumijem kako mogu zabraniti ulazak preboljenim i cijepljenim. Pa to je apsurd. Gdje ovaj svijet ide??? Možeš na utakmicu, kino, kazalište a ne možeš vidjeti svoje nerođeno dijete. Užas!!!😠😠
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sunasce grbica je pre pre 🥰❤️
4d nas su prije tri dana pustili (mislim muza su pustili) unutra da gleda u medicu. Ne znam u kojim gradovima ima medico i dal im se razlikuje politika od grada do grada. To bi trebalo provjeriti.
I da se pohvalim ja sam kupila kolica danas. To je prva stvar sta sam uzela. Valjda uvijek moram bit kontra pa tako i sada mene privlace veca kolica. Ne interesira me tezina mislim ih drzat u gepeku i ne vuc gore dole u stan. Al prvi je bio toliko aktivan da bi mi od skakanja po kolicima skoro ih rastavio i sklopio. Tako da sam si zeljela veca kolica, cvrsta. Uzela sam occaro jer sam citala super recenzije a i bila je ljubav na prvi pogled. Sad ne mogu docekat da dodu 🤩
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ma meni je to sve bolesno, ja sam jučer išla pokupiti online narudžbu u city centar, žene moje, krcato. Tamo se pare ostavljaju pa sve može, nema mjera, nebitno koliko ljudi, ali pratnja oca ili majke eto za dijete je problem. Fuj.
Ma meni je to sve bolesno, ja sam jučer išla pokupiti online narudžbu u city centar, žene moje, krcato. Tamo se pare ostavljaju pa sve može, nema mjera, nebitno koliko ljudi, ali pratnja oca ili majke eto za dijete je problem. Fuj.
To i mene nervira, kafici i shoping centri krcati. Covjek na covjeku distanca nikakva niko se mjera nikakvih ne pridrzava. Al mus sa zenom u pratnji nesmije a sami u ordinaciji moze i na 3m stat
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Cure hvala vam ali ja sam jucer bila na 4D 😁.
Dubrovcanka i Maca sretno!
Tejuska
A slikaaa neka 😍😍 nesto da vidimo ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure hvala vam ali ja sam jucer bila na 4D 😁.
Dubrovcanka i Maca sretno!
Tejuska
A slikaaa neka 😍😍 nesto da vidimo ♥️
Pokrivao je lice pa slikice bas i nisu nesto 😏, ali nema veze, gledat cemo ga cijeli zivot dok se rodi. Najbitnije mi je da je sve u redu i da je muz mogao vidjeti bebicu 😍, jer zbog svog ovog ludila s koronom sumnjam da bi kasnije mogao :/
Ante 💙 Maro 💙
To i mene nervira, kafici i shoping centri krcati. Covjek na covjeku distanca nikakva niko se mjera nikakvih ne pridrzava. Al mus sa zenom u pratnji nesmije a sami u ordinaciji moze i na 3m stat
Pa točno to i meni smeta, ta dvostruka mjerila stalno. Baš je očigledno da to sve nema veze sa zdravljem i mozgom nego čista politička igra oko love. Čitam evo ove nove mjere danas, svadbe sad opet ograničene na 2 sata poslije ponoći uz covid potvrde. Znači, dođemo mi kod tebe u 5 popodne, jedemo, pijemo, grlimo se i tamburamo svi pa onda crkva i sala do 2 ujutro, al onda korona opaka napada i zato moramo svi doma 🤦♀️🤦♀️
Pozdrav cure!
malo da vas priupitam o stavovima i mišljenjima oko cijepljenja trudnica?
Trenutno sam u 14.tjednu. Imam dijagnosticiran Hashimoto (hipo) i usput sam i na Clexanu 0.4 jer imam cijelu skupinu trombofilijskih poremećaja ( snizen C, S, Laiden, PAI i MTHFT). u razgovoru s ginickom predložila mi je da se cijepim. Intenzivno razmisljam da pričekam 30.tjedan i da se odem cijepit Phizerom. Tako bi stigla obje doze primiti prije poroda.
Koje je vaše mišljenje? Jeste razmišljale o cijepljenju?
Sunasce grbica je pre pre 🥰❤️
4d nas su prije tri dana pustili (mislim muza su pustili) unutra da gleda u medicu. Ne znam u kojim gradovima ima medico i dal im se razlikuje politika od grada do grada. To bi trebalo provjeriti.
I da se pohvalimja sam kupila kolica danas. To je prva stvar sta sam uzela. Valjda uvijek moram bit kontra pa tako i sada mene privlace veca kolica. Ne interesira me tezina mislim ih drzat u gepeku i ne vuc gore dole u stan. Al prvi je bio toliko aktivan da bi mi od skakanja po kolicima skoro ih rastavio i sklopio. Tako da sam si zeljela veca kolica, cvrsta. Uzela sam occaro jer sam citala super recenzije a i bila je ljubav na prvi pogled. Sad ne mogu docekat da dodu 🤩
Kako si zadovoljna pregledom? Rijeka ili Pula? Ja sam idući petak naručena
Pula. Regled ok dr. Pristupacan. Malo me zasmetalo jedino sto je kad je sve mjerio spominjao mjere i ok ok, a u nalazu istaknuo da je glavica nesto manja i da to kontroliramo. Bas mi je zasjenio pregled i zvala sam svoju gin da pitam i ona je rekla kao sto mi je Dubrovcanka rekla da ne dramim da ce imat lijepu glavu i da nije nista alarmantno. Ostalo sve ok.
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji