Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    05. Studeni 2021. 13:45

Evo ja sam jucer bila u poliklinici Đurić i smjela je bit pratnja ali mislim da ce se zbog cijele ove situacije s koronom nazalost uskoro svugdje ukinut...

Ante 💙 Maro 💙

• MarijanaMartin
    05. Studeni 2021. 14:05

posvudusa

Nazovi i provjeri opet jer sam ja isto imala dogovoreno pa zvala sasvim slučajno za promjenu termina da bi mi rekli da nema pratnje do daljnjeg. Iako smo i prebolili i cijepljeni 🙄

Ne razumijem kako mogu zabraniti ulazak preboljenim i cijepljenim. Pa to je apsurd. Gdje ovaj svijet ide??? Možeš na utakmicu, kino, kazalište a ne možeš vidjeti svoje nerođeno dijete. Užas!!!😠😠

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• XOXO
    05. Studeni 2021. 14:28

Sunasce grbica je pre pre 🥰❤️
    4d nas su prije tri dana pustili (mislim muza su pustili) unutra da gleda u medicu. Ne znam u kojim gradovima ima medico i dal im se razlikuje politika od grada do grada. To bi trebalo provjeriti.
    I da se pohvalim ja sam kupila kolica danas. To je prva stvar sta sam uzela. Valjda uvijek moram bit kontra pa tako i sada mene privlace veca kolica. Ne interesira me tezina mislim ih drzat u gepeku i ne vuc gore dole u stan. Al prvi je bio toliko aktivan da bi mi od skakanja po kolicima skoro ih rastavio i sklopio. Tako da sam si zeljela veca kolica, cvrsta. Uzela sam occaro jer sam citala super recenzije a i bila je ljubav na prvi pogled. Sad ne mogu docekat da dodu 🤩

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Arsancres
    05. Studeni 2021. 14:31

Ma meni je to sve bolesno, ja sam jučer išla pokupiti online narudžbu u city centar, žene moje, krcato. Tamo se pare ostavljaju pa sve može, nema mjera, nebitno koliko ljudi, ali pratnja oca ili majke eto za dijete je problem. Fuj. 

• XOXO
    05. Studeni 2021. 14:40

Arsancres

Ma meni je to sve bolesno, ja sam jučer išla pokupiti online narudžbu u city centar, žene moje, krcato. Tamo se pare ostavljaju pa sve može, nema mjera, nebitno koliko ljudi, ali pratnja oca ili majke eto za dijete je problem. Fuj.

To i mene nervira, kafici i shoping centri krcati. Covjek na covjeku distanca nikakva niko se mjera nikakvih ne pridrzava. Al mus sa zenom u pratnji nesmije a sami u ordinaciji moze i na 3m stat

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Tejuska♡
    05. Studeni 2021. 14:50

Tonka341

Cure hvala vam ali ja sam jucer bila na 4D 😁.
    Dubrovcanka i Maca sretno!
    Tejuska

A slikaaa neka 😍😍 nesto da vidimo ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tonka341
    05. Studeni 2021. 14:57

Tejuska♡

Tonka341

Cure hvala vam ali ja sam jucer bila na 4D 😁.
    Dubrovcanka i Maca sretno!
    Tejuska

A slikaaa neka 😍😍 nesto da vidimo ♥️

Pokrivao je lice pa slikice bas i nisu nesto 😏, ali nema veze, gledat cemo ga cijeli zivot dok se rodi. Najbitnije mi je da je sve u redu i da je muz mogao vidjeti bebicu 😍, jer zbog svog ovog ludila s koronom sumnjam da bi kasnije mogao :/ 

Ante 💙 Maro 💙

Arsancres
    05. Studeni 2021. 15:10

XOXO

Arsancres

To i mene nervira, kafici i shoping centri krcati. Covjek na covjeku distanca nikakva niko se mjera nikakvih ne pridrzava. Al mus sa zenom u pratnji nesmije a sami u ordinaciji moze i na 3m stat

Pa točno to i meni smeta, ta dvostruka mjerila stalno. Baš je očigledno da to sve nema veze sa zdravljem i mozgom nego čista politička igra oko love. Čitam evo ove nove mjere danas, svadbe sad opet ograničene na 2 sata poslije ponoći uz covid potvrde. Znači, dođemo mi kod tebe u 5 popodne, jedemo, pijemo, grlimo se i tamburamo svi pa onda crkva i sala do 2 ujutro, al onda korona opaka napada i zato moramo svi doma 🤦‍♀️🤦‍♀️

RosaNerra
    05. Studeni 2021. 15:42

Pozdrav cure!

malo da vas priupitam o stavovima i mišljenjima oko cijepljenja trudnica?

Trenutno sam u 14.tjednu. Imam dijagnosticiran Hashimoto (hipo) i usput sam i na Clexanu 0.4 jer imam cijelu skupinu trombofilijskih poremećaja ( snizen C, S, Laiden, PAI i MTHFT). u razgovoru s ginickom predložila mi je da se cijepim. Intenzivno razmisljam da pričekam 30.tjedan i da se odem cijepit Phizerom. Tako bi stigla obje doze primiti prije poroda.
    Koje je vaše mišljenje? Jeste razmišljale o cijepljenju?

• XOXO
    05. Studeni 2021. 16:05

Bambolina

XOXO

Sunasce grbica je pre pre 🥰❤️
    4d nas su prije tri dana pustili (mislim muza su pustili) unutra da gleda u medicu. Ne znam u kojim gradovima ima medico i dal im se razlikuje politika od grada do grada. To bi trebalo provjeriti.
    I da se pohvalimja sam kupila kolica danas. To je prva stvar sta sam uzela. Valjda uvijek moram bit kontra pa tako i sada mene privlace veca kolica. Ne interesira me tezina mislim ih drzat u gepeku i ne vuc gore dole u stan. Al prvi je bio toliko aktivan da bi mi od skakanja po kolicima skoro ih rastavio i sklopio. Tako da sam si zeljela veca kolica, cvrsta. Uzela sam occaro jer sam citala super recenzije a i bila je ljubav na prvi pogled. Sad ne mogu docekat da dodu 🤩

Kako si zadovoljna pregledom? Rijeka ili Pula? Ja sam idući petak naručena

Pula. Regled ok dr. Pristupacan. Malo me zasmetalo jedino sto je kad je sve mjerio spominjao mjere i ok ok, a u nalazu istaknuo da je glavica nesto manja i da to kontroliramo. Bas mi je zasjenio pregled i zvala sam svoju gin da pitam i ona je rekla kao sto mi je Dubrovcanka rekla da ne dramim da ce imat lijepu glavu i da nije nista alarmantno. Ostalo sve ok. 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.