Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    07. Studeni 2021. 14:12

XOXO ja sam jucer cure pitala kako su no nitko nista ne odgovara :/. Nadam se da je sve ok i da uzivaju u vikendu! 😊

Ante 💙 Maro 💙

• _Katja_
    07. Studeni 2021. 14:27

Ja se isto nadam, javite nam se ☺️
    Bas sam vas se sjetila jer citam ove članke, preporuke da se cijepe trudnice… Joj lovi me neki strah, nije mi uopće svejedno 😔
    https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2316429&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m

• MarijanaMartin
    07. Studeni 2021. 14:53

_Katja_

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2316429&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m

Svaka čast na članku. To je i moje mišljenje samo neznam to tako reći,haha Mislim da se treba više bojati bolesti nego cijepiva! Ja sam sad sigurna da idem na treću dozu. Samo mi je teško odrediti kada! Muž ide za dva tjedna, zajedno smo se cijepili,hmmm neznam je li prerano??? Mislim možda izvaditi antitijela, jer ne bi htjela ako imam npr 40 000 antitjela preforsirati organizam.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Demi30
    07. Studeni 2021. 15:01

Drage žene, mene danas cijeli dan bolucka trbuh, kao neko bockanje, lagani pritisak dolje niže.. Mirujem zbog hematoma i napokon mi je stalo krvarenje i iscjedak smeđi, pa sad pusem i na hladno i za sve promišljam što bi moglo bit. Znam da se širi maternica i da moram nekad nešto i osjetit 😂 u 13 sam tjednu. Utjesite me 🥺😂
    Vidim da svaka od nas ima neke svoje misli, brige... Valjda to nikad ne prestaje.. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• XOXO
    07. Studeni 2021. 15:04

Cure i ja sam bas jutros citala ovaj clanak samo na drugom portalu.  Vec sam pisala (samo ne znam na kojoj temi mozda i tu) kako danima razmisljam za otic se cijepiti a da mi ovo nase zdravstvo uopce ne pomaze. Stalno neke nepotpune i nekonkretne info i oprecna misljenja. Taman sam si uzela vikend i istrazivala strane clanke i rekla ic vadit ogtt i krvnu sliku pocetkom tjedna pa se cijepiti. Nekako i mene vise strah tezeg oblika korone ili posljedica nego cijepljenja. Naravno nije mi jednostavno ni ic se cijepit al nakon svega sto sam iscitala rade bi to nego riskirala. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• MarijanaMartin
    07. Studeni 2021. 15:05

Cure ja sam ovaj tjedan na godišnjem. Baš mi treba odmora i na poslu luduje korona. Tako da ću ovaj tjedan samo uživati u spavanju i igranju s malom. XOXO s koje stranice si naručivala? Imaš kakvu preporuku?!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• XOXO
    07. Studeni 2021. 15:14

MarijanaMartin

Cure ja sam ovaj tjedan na godišnjem. Baš mi treba odmora i na poslu luduje korona. Tako da ću ovaj tjedan samo uživati u spavanju i igranju s malom. XOXO s koje stranice si naručivala? Imaš kakvu preporuku?!

Kolica sam narucila mamas i papas sad sa sajamskim popustom 25% jer su stavili odmah i online popust.  A nisam odolila nekoliko stvarcica - robice sa zare pa sam narucila. Imam otvoreno jos ne znam koliko stranica na laptopu s punim kosaricama al se pokusavam iskontrolirat i pricekat mozda bude gdje kakav popust kroz ovaj mjesec. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Arsancres
    07. Studeni 2021. 15:47

Mi danas išli na Sljeme, jbt jedva sam se popela 😂 na pola puta me toliko potjeralo piškit, samo sam matrala da dođemo što prije do gore, a moja mala ko za klinac bi šetala lagano, na svaka 3 metra stane nešto vidjeti😂
    Sad smo došli doma, već sam kontala da nećemo do mraka 🙈
    Ja nisam ništa još kupila osim 2 malih hlačica, imam vremena 🙈🙈 ne znam ni šta bi kupila uopće. Jedino što sa sigurnošću znam da trebam je novo jaje, ostalo nemam ideje, sve mislim kak će me poslužiti šta imam od prve curke 😁

Arsancres
    07. Studeni 2021. 15:51

Bambolina za taj dio papirologije možeš ti bilo koha opunomoćiti da za tebe obavi to, punomoć je kod javnog bilježnika 65kn, navedeš kod kojih sve tijela smije i treba to to i to, baš mora biti sve navedeno, ali papir je velik 😅 i ta osoba to s tvojom punomoći može sve obavljati umjesto tebe. Sigurno ima netko ko ima u tvojoj okolini covid potvrdu, suludo se zbog toga cijepiti. Ako ti iz drugih razloga smatraš da trebaš i želiš, onda ok, ali ovo što oni imaju namjeru postići je baš to, da hrpa ljudi bude prisiljena na cjepivo jer će im otežati pristup uslugama i sl. 

Arsancres
    07. Studeni 2021. 15:53

Punomoć platiš jednom i ona vrijedi do tvog opoziva, nema vijek trajanja u tom smislu. Pa ako ništa, barem manji trošak imaš od onog da se za svake doznake ili papir nužno testiraš 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.