Nego da vam se pohvalim da me moja ljepotica nocas udarilaaaa 🥰🥰 i to 4x
Prvi puta me udari i bome probudi me iz sna,i sad si ja mislim kaj je to bilo ko me udario,kad ono sama sebi Tea skuliraj se trudna si 🤣 i stavim ruke i eto je,jos 3x udarila ♥️ I to bas posteno,ne sjecam se da me ko od njih tako udario jako na pocetku 🤣 da nije bio mrak sigurna sam da bi se vidjelo vani na buši ♥️
❤😍kako dobro i tako rano. Bas mi je drago🥰
Daa,hvala ti ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutroo
Morat ću imati pored sebe neki papir i olovku da zapisujem sve što bi napisala, jer pamćenje mi je nula zadnjih tjedana 🙄🤭
Maca sretno na pregledu, a tebi Dubrovčanka sretno da što bolje sve vidite i da uživate 😊
Tejuska ti si prava hrabra žena, otpočetka te takvu doživljavam.. A sada samo sve više to dolazi do izražaja 🥰
Sunašce baš mi je jučer bilo slatko pročitati kako ti se vidjela bebica na trbuhu 🤗❤️
Posvudusa mi muku mučimo i dalje sa imenom za našeg dečka 😁😁🤷🏻♀️ Za curu sam imala više favorita- Hana, Iris, Maša, Tena
I sada sam malo pogledala, 🎀 i 💚 su nam se baš lijepo skoro pa izjednačili 🥰
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Cure drago mi je da ste sve bolje, bit će to dobro sve, samo sve 4 u zrak :)
❤️
Ja isto već osjetim lupkanja, jedino što mi bude užas je ležati na leđuma, odmah se moram prebaciti, baš osjetim pritisak, mislim, legnem na minutu, dvije, nije da tak spavam, ali se uopće ne sjećan da mi je u prvoj trudnoći tako rano to smetalo 🤷♀️
Mi još nemamo ime za curicu, a za prvu sam odmah znala 🙈 valjda ćemo ju nekako nazvat 😂
Da pokazem moju grbicu na lijevo😂🥰❤
https://ibb.co/ZSdGv6S
Aaaa kak je spicastaa 🥰😍 prepreee!!
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
TiNa čestitam na super pregledu!
Dubrovcanka,Tonka i Maca sretno danas i uživajte! ♡
Tejuska prekrasno mi je ime Lota
Sunašce grbica mi je top!
Jel ima netko ginekologa u Zagrebu za 4d ultrazvuk al da može i pratnja? Nazvala sam 5 poliklinika i ništa…
Zahi ?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jel ima netko ginekologa u Zagrebu za 4d ultrazvuk al da može i pratnja? Nazvala sam 5 poliklinika i ništa…
Poliklinika Atrija (Dugo Selo),možeš dovesti cijelu obitelj,haha Nekužim zašto ne daju pratnju?!??
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Ja znam da se u poliklinici Mazalin moglo, ali to je od 9.mj, sad ne znam jesu šta mijenjali. Moj gin isto neda od početka cijele sage s koronom 😏
Cure hvala vam ali ja sam jucer bila na 4D 😁.
Dubrovcanka i Maca sretno!
Tejuska
Ante 💙 Maro 💙
Pobjegao mi je post. Htjela sam napisati da mi je iduci pregled kod mog ginekologa 12.11.
Ante 💙 Maro 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji