Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    04. Studeni 2021. 19:32

Arsancres

Amelie

Hvala kaj si napisala svoje iskustvo.. jer neke od nas prvi put to čuju, dobro je znati! A muževi jadni se uvijek potepu. Još je tvoj i dobro došao sebi dok je stigla hitna. A ovo kak žene peru hormoni.. ponekad mi se čini da me toga najviše strah.. jer zapravo si malo izvan kontrole🙈 Ali valjda okolina bude imala razumijevanja.. i smiri se to, ali nakon koliko?! 🙈

Hahaha pa baš to, meni je sad smiješno, al naravni nije mi onda bilo. Pitaju ga tamo koji dan poroda, kohi kbc, a on muca pa reko 3 puta krivo godište, mislim si pa jbt jel znaš kad sam rođena 😂
    Al sve je ispalo okej.. Sreća u nesreći je bila što je on bio doma 3 tjedna s nama, mene je bilo strah šta ako se ponovi dok on radi, nemamo nikog tu u Zg od naših, onda sam filmala šta da sam ne daj Bože bila sama, beba bi mi ispala 😭
    Znam da je to jedan od ne znam koliko slučajeva i vjerojatno se neće meni više dogoditi, ali eto, uvijek netko mora biti i taj postotak 😑
    EvaKB čestitaaaam na dečkiću i urednom nalazu ❤️

Da, najgore je kad si sam.. ali snašla bi se ti.. onda nadvladaju instinkti😄 Dobro je što mi se čini da će nam supruzi dobiti obaveznih 10 dana sada dodatno od nove godine da prve dane mogu biti s nama doma bez da troše GO. A nadam se da će i naknade za porodiljni ići gore i da će nas to sve zakačiti;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Aircon
    04. Studeni 2021. 22:43

Upozorenje cure ako koja koristi!

DRŽAVNI inspektorat Republike Hrvatske obavijestio je potrošače o opozivu proizvoda Almagea Prenatal Omega3+ zbog moguće kontaminacije vitamina B12, odnosno metilkobalamina s etilen-oksidom.
    U obavijesti se precizira da se radi o pakiranju od 50 kapsula, EAN kod 3859892681906, Ident. 01026, serijskog broja 0126001 i roka valjanosti do 7. kolovoza 2023.
    Proizvod nije u skladu s europskom uredbom o maksimalnim razinama ostataka pesticida u hrani

32🙋‍♀️endometrioza,neprohodni jajovodi, amh 8
    31👨‍🦱 sve ok
    6mj/21 1.ivf 2 js, 2 zametka, jedan odustao, drugi smrznut za FET
    7mj/21 FET 1.beta 245, 2.beta 400, hematom do 11 tjedna, Nifty sve ok dolazi nam naša djevojčica 🥰

TiNa
    05. Studeni 2021. 06:13

Arsancres

Ma uopće ni ne znam koliko krvi, ali doslovno filmski, baš užas, mislim, žao mi uvijek kad se sjetim mog muža, on dan danas kao nikad neće to na takav način reći da se usrao, ali lik nije znao ništa reći na telefon, ja iz kade krvava njrmu govorim godište😅 a on drži malu u jednoj ruci, mob u drugoj, ona je čudom bila tako mirna, kao da je znala. Ja si stavila ručnik i tetre one debele u gaće do hitne, pitala me ta dr. od kada mi je taj ručnik, a ono natopljeno doslovno.
    Ja sam dosta rano počela piti željezo zasebno u toj trudnoći, moj ginekolog je inzistirao jer kao dogode se svakakve situacije na porodu i da baš može utjecat na ženu ako još ima i slabije željezo, pa je ispalo sve u svemu da je stvarno to bio pogodak, očito zna šta priča.
    Ja vjerujem da je meni tlak pao naglo od tolikog izljeva u kratko vrijeme, da sam se zato počela gubiti, a to je moguća pojava bez ikakvog razloga posebnog kod žena koje doje. Dojenje pospješuje zarastanje maternice i kak se oksitocin otpušta, maternica se stišće i zapravo "čisti" tu preostalu krv, kad se leži dugo i doji ili ne mijenja položaj, onda kod ustajanja to sve što se nakupilo zna iscuriti. To sam pročitala na više mjesta, a i ta doktorica mi je to rekla da je najvjerojatnije jer nije bilo ništa zaostalo, baš ništa. Ona me još pročačkala više nego bi inače jer sam ja cijelo vrijeme plakala i prali su me hormoni da će me sad odvojit od bebe i ostavit tamo da me očiste ili šta već. Tak da, ima i divnih doktora stvarno, ja bi toj doktorici i sestri orden dala, nisu one morale biti tak ljubazne nužno i tješit me i držat za ruku, ova sestra nije otišla doma iz smjene zbog mene. Nikad ih neću zaboraviti ❤️

Ajme grozno iskustvo, al, drago mi je da je sve proslo na kraju dobro i da si naletila na ipak dobru osobu a to je ova doktorica o kojoj si pisala. Jos uvijek, iako malo, ima dobrih ljudi. ❤️

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    05. Studeni 2021. 06:15

Ja isto obavila pregled, 19+4smo sada, moj pisonja je meni okrenuo guzu...
    Vidjela sam i okice i kapke i sve.
    Napravila mi je anomaly, sve je uredno Al mi je isto tako rekla da ako zelim da odem jos do vinogradske jer 2 oka su bolja nego jedno oko. Al da ona sve vidi dobro. Ja sad neznam jel se tamo to mora naruciti za taj anomaly ili samo dodes pa cekas. I da osjetim u trbuhu ko nekako micanje, stipanje... Stalno se on okrece unutra 😂

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    05. Studeni 2021. 06:17

elle 🙋‍♀️

Arsancres

Ja isto mislim kak imam vremena haha, a imam dosta stvari od prve cure iako sam podijelila puno, trebala bi jedan dan barem malo samk škicnuti šta imam pa eventualno nešto kupiti još, a mrsko mi.
    Ono što ću definitivno probat nabavit su male veličine bodija koji se oblače na preklop, e meni to horor bio preko glave, ona se tako jako bunila, mene bilo onda još više strah kad se tak rita da ju ne povrijedim 🙈🙈 a nisam to znala prije, onda sam krenula tražiti al tek od 68 vel sam našla, lidl ima super i povoljne, ali oni nemaju to stalno tak da, valjda moraš ulovit odma 😅
    Ako je koja vidjela negdje te male veličine, vičite 😂😂

Ja sam kupila u H&Mu na preklop 2kom u pakiranju 56 ali bila je samo ta jedna kombinacija boja. Online imaju bolji izbor. I ako se ne varam prošli black friday su imali popust pa eto ja i moja košarica čekamo 😁

Hvala na info, bas cu i ja pogledat ja isto ko Arsancres imam vremena a nisam nista kupila, nesto sam dobila ali bi ipak nesto sto bi ja izabrala. 🙂

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    05. Studeni 2021. 06:24

Sunašce83

Na trbuhu su mi grbice upravo iskakale🥰❤❤❤❤😍. Rastopila sam se ko d..k na kisi🤦‍♀️🤣❤❤😍❤😍❤.

Aaaaaaa cestitam, bas mi je drago.... ❤️Kao 🏘️

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    05. Studeni 2021. 06:26

Doti

Htjela sam još samo reci, prije 10ak dana mi je prijateljica cijepljena. 33 godine ima. U bolnici je, došla je hitna po nju, teške nuspojave od cjepiva, predinfatktno stanje. Jedna cura iz mog mjesta imala spontani 3 dana nakon cjepiva.

Na svakome od nas je izbor, ali razmislite dva put prije primanja cjepiva u trudnoći.

Razmisljam da ne iako me dr uvjerava da mi nista nemoze biti i od jucer me od pregleda kako sam bila nagovara da se cijepim. Ne razmisljam opce o cijepivu a ne da sad razmisljam pogotovo, svakom na izbor ali eto tako ja 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    05. Studeni 2021. 06:28

Dubrovčanka

https://ibb.co/3c60Kfj

Pozdravi od nas. Ima tko još špic stomak 🤣

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    05. Studeni 2021. 06:33

Curke koje imate Koronu kak ste? 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

CoKSa
    05. Studeni 2021. 07:00

Jutro. Moj pregled od jucer super prosao. Skolski, sve idealno. Odnijela briseve i urinokulturu, nismo od pocetka radili pa da opet provjerimo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.