Dubrovcanka slazem se sa Marijanom. I ja sam dosla do istog zakljucka nakon privatnog 4d i "male glave" gdje mi je u nalazu napisao dr da treba cesce pratiti. Valjda je mislio cesce kod njega pa da se naplati to. Jer mi je isto bacio bubu u uho i zvala sam drugi dan svoju gin koja je rekla da se nedam izbacit iz takta tako. Da su to sve mjere cca i da su ok i uredne.
Katsy ja sam 24tt +7 kg a beba je po zadnjem uzv nesto malo manje od 700g.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ja sam još zabrinuta radi onog jučer. Nikako da se opustim 🥲
Mala je preslatka ❤️ i ne mora ništa loše to značiti, ja bih to shvatila kao oprez doktora i super da je išta i napisao itko, bolje to nego da odmahuje rukom, da je to nešto jako loše i alarmantno, znala bi odmah.. Ovako ćeš imati samo pojačan monitoring i sve će biti ok 🤗 znam da bi najradije da nije do ničega došlo, ali bolje je i da nešto vidi pa se provjeri i prati nego da ignorira pa kasnije možda ne daj Bože neki problem ispadne. Ništa to nemoj uzimati osobno i kao sigurno, to su sve strojevi realno, komp griješi, nema tu univerzalnog rješenja. Meni i moj gin uvijek kaže da uzv nije 100% točan, kako u dobrim stvarima, tako isto i u lošim, da ne mora jedno značiti drugo.
Uživaj samo u svakom danu, možda do idućeg pregleda više ni ne bude to tako. Lezi što više na lijevom boku jer je to puno bolje za kisik i bebu, ali nemoj se sad izluđivati.. Sve će biti to dobro ❤️
Ja sam u 14 tt i trenutno sam na -4 kg. Prvo bisam mogla jesti od mucnina, a sad pazim sto jedem zbog secera. I dalje mi se dosta toga gadi od hrane🤮
Iduci pregled mi je 17.11 i ne mogu vise cekati..
Curke evo i mene, čestitke svima na dobrim pregledima. ❤️ U 21tt smo i isto brojimo cca + 5 - 6 kg, a gdje je 40 tt. Moram priznati da ne jedem nešto značajnije više u odnosu na prije, ali kile svejedno idu 🙈 Ja od jutros u nekoj blagoj temperaturi i osjećam se bolesno, sad je već narasla na 37,7.... napravila kućni ujutro, negativan. Al moguće prerano. Sutra planiram opet.
🕺34g
💃 32g
1🤰🏽 24.03.2022.
Clearblue + (1.8.)
Beta HCG + 88.000 (9.8.)
1. pregled (18.8.) ❤️
2. pregled (8.9.) anomaly + kombinirani 🆗
PreMama Duo
3. pregled (6.10.) stiže nam 💙
4. pregled (3.11.) uredan anomaly scan + 💙 100%
Ja sam danas trudna 20+2 i za sad sam na +2.5 kg.., cure s koronom kako ste?
Dubrovcanka malena je preslatka 😍,ljubomorna sam sto ste dobili tako dobru fotku 🤭, a za ovo kuzim da te brine ali nije nista strasno. Popratit cete vise i bit ce to sve ok 🤗.
Ante 💙 Maro 💙
Cao cure.. Ja da vas pozdravim sve ❤️
Dobro smo i ja i beba juce smo bili na UZV. Sve je ok i nuhalni i nosna kost i srce... Beba je naprednija za nedelju dana! ❤️
Cak mi je dr iz punih usta rekao da je decko.. Ja mu rekoh nemoguce da vec vidite... I on kaze nije 100% siguran ali pisa je tu. I dao mi sliku 😅
U ponedeljak radim nifty pa cemo sve znati 100%. Kod mene 1kg u plusu za sada iako mi je stomak vec vidljiv.. Lijepo vidljiv 😅 ljubim vas javljam se sa nifty rezultatom...
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
10 tjedana mi se čini stvarno prerano za određivanje spola preko uzv. Možda trenutno izgleda kao pišonja, al stigne se to još promjeniti. U svakom slučaju nebitno, samo nek je zdravo!!
Ja sam na nekih +4 kile.. Kila razlike od jutra do večeri.. Oko 49 kilica pokazuje vaga. A za veličinu bebe pratim one aplikacije.. Možda će mi moći to malo točnije odrediti kad budu radili anomaly.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ja sam u 13 tt i vec sam na oko +3 kg. Moram mirovat radi hematoma, a imam dobar apetit, mučnine su mi skroz nestale i eto ti vraga 🤦♀️ Doduše, čini mi se da je dobar dio te kilaže u grudima jer su mi ogromne i teške
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
10 tjedana mi se čini stvarno prerano za određivanje spola preko uzv. Možda trenutno izgleda kao pišonja, al stigne se to još promjeniti.U svakom slučaju nebitno, samo nek je zdravo!!
Ja sam na nekih +4 kile.. Kila razlike od jutra do večeri.. Oko 49 kilica pokazuje vaga. A za veličinu bebe pratim one aplikacije.. Možda će mi moći to malo točnije odrediti kad budu radili anomaly.
Ja nisam ocekivala da ce mi ista reci vezano za pol... Cak koliko mu vjerujem nisam nikome ni rekla jer i meni djeluje prerano 😅
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Pozdrav cure!
malo da vas priupitam o stavovima i mišljenjima oko cijepljenja trudnica?
Trenutno sam u 14.tjednu. Imam dijagnosticiran Hashimoto (hipo) i usput sam i na Clexanu 0.4 jer imam cijelu skupinu trombofilijskih poremećaja ( snizen C, S, Laiden, PAI i MTHFT). u razgovoru s ginickom predložila mi je da se cijepim. Intenzivno razmisljam da pričekam 30.tjedan i da se odem cijepit Phizerom. Tako bi stigla obje doze primiti prije poroda.
Koje je vaše mišljenje? Jeste razmišljale o cijepljenju?
Pozdrav!
Ja sam trenutno 12 tjedana, prvom dozom sam se cijepila prije trudnoće, za drugu čekam da prođe prvo tromjesečje i planiram je primiti kroz 2-3 tjedna.
Sortiraj odgovore
Najstariji