Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    04. Studeni 2021. 17:13

Tonka cestitke na 💙 i nase fotkice 4d su nikakve jer se gospodica sramila i non stop trljala rukicama bas po licu.
    Posvudusa ja nisam jos apsolutno nista kupila stalno si mislim da mi je rano a 24tt sam. A onda si mislim ako krenem sad u 11 mj kupovat dok sve dode pogotovo ako cu neke stvari morat cekat par tjedana doci ce tek sredinom 12 mj. Onda ide bozicno ludilo a u prvom mj mi je vec nekako sve na knap posto mi ke termin u 2mj. Tako da do sad sam cekala a sam se mislim stvarno pokrenut, em sto ce bit popusta em da ne moram sve kesirat odjednom. A nemam apsolutno nista znaci moram kupit sve

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Arsancres
    04. Studeni 2021. 17:19

Ja isto mislim kak imam vremena haha, a imam dosta stvari od prve cure iako sam podijelila puno, trebala bi jedan dan barem malo samk škicnuti šta imam pa eventualno nešto kupiti još, a mrsko mi. 
    Ono što ću definitivno probat nabavit su male veličine bodija koji se oblače na preklop, e meni to horor bio preko glave, ona se tako jako bunila, mene bilo onda još više strah kad se tak rita da ju ne povrijedim 🙈🙈 a nisam to znala prije, onda sam krenula tražiti al tek od 68 vel sam našla, lidl ima super i povoljne, ali oni nemaju to stalno tak da, valjda moraš ulovit odma 😅
    Ako je koja vidjela negdje te male veličine, vičite 😂😂

• MarijanaMartin
    04. Studeni 2021. 17:31

Arsancres

Ono što ću definitivno probat nabavit su male veličine bodija koji se oblače na preklop, e meni to horor bio preko glave, ona se tako jako bunila, mene bilo onda još više strah kad se tak rita da ju ne povrijedim 🙈🙈 a nisam to znala prije, onda sam krenula tražiti al tek od 68 vel sam našla, lidl ima super i povoljne, ali oni nemaju to stalno tak da, valjda moraš ulovit odma 😅

Definitivno se slažem. Nikad više novorođenčetu preko glave navlaćiti. Ja bi znala biti u situaciji da važem između  luđačkog vrištanja ili da ju ostavim ispovraćanu. Znao je i broj 2. pobjedi, užas Ja sam sad na Zalandu naručila sve preklopne 50/56 i 56/62. Cure evo cijepila sam se sad protiv gripe.  

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Arsancres
    04. Studeni 2021. 17:32

Sunašce83

Ja u pepku kupila par komada bodica na disney likove😁ima od 56 na dalje. I par tutica isto od 56 na dalje.

Na preklop? Ja ih nisam još nikad u Pepcu vidjela, očito ne idem dovoljno često 😂😂😂

alena1
    04. Studeni 2021. 18:29

Hvala svima sto su mi odg. Za te normalne vrijednosti nuhalnog nabora danas sam i vise negoo uplasena stanje sa koronom sve gore i gore dosta ljudi oko mene je zarazeno ja radim svaki dan sam u kontaktu s ljudima imunitet mi je katastrofa dovoljno da neko kihne pored mene da se i ja razbolim tako sam ne znam kako da vam kazem strah me sta ako i ja se zarazim kako cu jer vec 2 -3 sam bila prehladjena u ova 3 mj i stvarno ne zelim jos koronu da dobijem 😒 bebica je dobro sto je najvaznije i nemirna na tatu 🙂 

25 👩
    + 7.9 🥰
    ⏳ 8.10 prvi pregled
    12.11 pregled

elle 🙋‍♀️
    04. Studeni 2021. 18:34

Arsancres

Ja isto mislim kak imam vremena haha, a imam dosta stvari od prve cure iako sam podijelila puno, trebala bi jedan dan barem malo samk škicnuti šta imam pa eventualno nešto kupiti još, a mrsko mi.

Ja sam kupila u H&Mu na preklop 2kom u pakiranju 56 ali bila je samo ta jedna kombinacija boja. Online imaju bolji izbor.  I ako se ne varam prošli black friday su imali popust pa eto ja i moja košarica čekamo 😁

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• MarijanaMartin
    04. Studeni 2021. 18:54

alena1

..vise negoo uplasena stanje sa koronom sve gore i gore dosta ljudi oko mene je zarazeno ja radim svaki dan sam u kontaktu s ljudima imunitet mi je katastrofa dovoljno da neko kihne pored mene da se i ja razbolim tako sam ne znam kako da vam kazem strah me…

Alena1 većinu nas je strah. Teško se nositi sa sadašnjim situacijom ali treba misliti pozitivno. Jedino što možeš raditi je preventiva tj zdravo se hraniti, prati ruke, ne dirati nos,usta i oči, izbjegavati nepoznate kontakte i cijepiti se. Ako se i dogodi, znat ćeš da si sve učinila i da nije moglo drugačije. Za cure koje su pozitivne, danas kod dr sam čula kako preko telefona savjetuje nekoga  s koronom i rekao mu je da obavezno svaki dan napuše dva-tri balona za zdravlje pluća. Zanimljivo, nisam to znala!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Hukica
    04. Studeni 2021. 19:00

Dubrovčanka

Posvudusa skuplje su Al koža i izrada je stvarno perfektna
    Hukicahttps://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-ultragel-za-ultrazvuk-250-ml-4578/alena1 ja se ne razumijem u te mjere. Radila sam nifty pa sam mirna Al kasnije kad sam gledala papire vidila sam da me Gyn gledao i nuhalni je bio 0,9 mm. Curke će znat bolje. Ništa ti nije Gyn rekao?

Hvalaaa.. Baš sam gledala na internetu, bila danas kod dr radi komplikacija pa mi je nabrzaka s tim provjerila otkucaje i tako se ljepo čuje, a kolegica mi je posudila isto nekakav uzv al nije to to na momente nađe oktucaj i previše šumi. 

Prva trudnoća
    Zadnja M 12.6
    10.7 ➕
    Prvi pregled 11.8
    Kuca❤️
    Sljedeći pregled 2.9
    Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
    Termin poroda 20.3.2022

alena1
    04. Studeni 2021. 19:29

MarijanaMartin

alena1

..vise negoo uplasena stanje sa koronom sve gore i gore dosta ljudi oko mene je zarazeno ja radim svaki dan sam u kontaktu s ljudima imunitet mi je katastrofa dovoljno da neko kihne pored mene da se i ja razbolim tako sam ne znam kako da vam kazem strah me…

Alena1 većinu nas je strah. Teško se nositi sa sadašnjim situacijom ali treba misliti pozitivno. Jedino što možeš raditi je preventiva tj zdravo se hraniti, prati ruke, ne dirati nos,usta i oči, izbjegavati nepoznate kontakte i cijepiti se. Ako se i dogodi, znat ćeš da si sve učinila i da nije moglo drugačije. Za cure koje su pozitivne, danas kod dr sam čula kako preko telefona savjetuje nekoga s koronom i rekao mu je da obavezno svaki dan napuše dva-tri balona za zdravlje pluća. Zanimljivo, nisam to znala!

Znam da smo svi u banani zbog korone da nas je sviju strah ali eto danas sam psihicki bas katastrofa zbog toga vjerovatno mi je doslo moje neko ludilo😁 nadam se da ste sve dobro koje ste pozitivne zelim vam sto brzi oporavak 😊

25 👩
    + 7.9 🥰
    ⏳ 8.10 prvi pregled
    12.11 pregled

Tejuska♡
    04. Studeni 2021. 19:30

Meni su ti na preklop zivcirajuci.Nikad nisam imala nekih problema s oblacenjem ☺ Jasno ima onih koji rode prvi puta pa ih je i strah i sve i onda im to stvara dodatan pritisak.
    Sta se tice balona znala sam,procitala u covid grupi na fejsu 
    Pokusala sam danas napuhat i umrla skoro 🤣 sutra je novi dan 👋
    Ja sam toliko prala te ruke da imam sada rane,znaci uzas jedan...
    Treba vam daleko vise od 10 bodija 56.. djeca cesto zbljucaju,ja sam znala i 5x dnevno promjeniti bodi,tako da po meni 10kom je premalo,ali kako si ko zeli ☺

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.