Arsancres malo je reci da si me ostavila u šoku sada 😶 pa koliko si ti litara krvi izgubila?? Dobro da je bio za tebe dobar zavrsetak,pa mogla si na transfuziji završiti. Nevjerojatno kakvi su ti doktori danas.Netko zaslužuje biti to šta je a nekoga bi bome popljuvala! Sačuvaj Bože kakav nastup.
Antonela prvo se testirajte kucnim pa onda zovi doktoricu.
Alena dobar je ne brini ♡
Hukica iz Njemacke,Angel Sounds se zove.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ma uopće ni ne znam koliko krvi, ali doslovno filmski, baš užas, mislim, žao mi uvijek kad se sjetim mog muža, on dan danas kao nikad neće to na takav način reći da se usrao, ali lik nije znao ništa reći na telefon, ja iz kade krvava njrmu govorim godište😅 a on drži malu u jednoj ruci, mob u drugoj, ona je čudom bila tako mirna, kao da je znala. Ja si stavila ručnik i tetre one debele u gaće do hitne, pitala me ta dr. od kada mi je taj ručnik, a ono natopljeno doslovno.
Ja sam dosta rano počela piti željezo zasebno u toj trudnoći, moj ginekolog je inzistirao jer kao dogode se svakakve situacije na porodu i da baš može utjecat na ženu ako još ima i slabije željezo, pa je ispalo sve u svemu da je stvarno to bio pogodak, očito zna šta priča.
Ja vjerujem da je meni tlak pao naglo od tolikog izljeva u kratko vrijeme, da sam se zato počela gubiti, a to je moguća pojava bez ikakvog razloga posebnog kod žena koje doje. Dojenje pospješuje zarastanje maternice i kak se oksitocin otpušta, maternica se stišće i zapravo "čisti" tu preostalu krv, kad se leži dugo i doji ili ne mijenja položaj, onda kod ustajanja to sve što se nakupilo zna iscuriti. To sam pročitala na više mjesta, a i ta doktorica mi je to rekla da je najvjerojatnije jer nije bilo ništa zaostalo, baš ništa. Ona me još pročačkala više nego bi inače jer sam ja cijelo vrijeme plakala i prali su me hormoni da će me sad odvojit od bebe i ostavit tamo da me očiste ili šta već. Tak da, ima i divnih doktora stvarno, ja bi toj doktorici i sestri orden dala, nisu one morale biti tak ljubazne nužno i tješit me i držat za ruku, ova sestra nije otišla doma iz smjene zbog mene. Nikad ih neću zaboraviti ❤️
Posvudusa skuplje su Al koža i izrada je stvarno perfektna
Hukicahttps://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-ultragel-za-ultrazvuk-250-ml-4578/alena1 ja se ne razumijem u te mjere. Radila sam nifty pa sam mirna Al kasnije kad sam gledala papire vidila sam da me Gyn gledao i nuhalni je bio 0,9 mm. Curke će znat bolje. Ništa ti nije Gyn rekao?
On kaze da je najvaznije to da se vide rukice nogice glava i sve ostalo da za to niko ne moze garantirati jer je beba jos mala ali da sam ja jos mlada i da nema velkkog rizika
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Ma uopće ni ne znam koliko krvi, ali doslovno filmski, baš užas, mislim, žao mi uvijek kad se sjetim mog muža, on dan danas kao nikad neće to na takav način reći da se usrao, ali lik nije znao ništa reći na telefon, ja iz kade krvava njrmu govorim godište😅 a on drži malu u jednoj ruci, mob u drugoj, ona je čudom bila tako mirna, kao da je znala. Ja si stavila ručnik i tetre one debele u gaće do hitne, pitala me ta dr. od kada mi je taj ručnik, a ono natopljeno doslovno.
Ja sam dosta rano počela piti željezo zasebno u toj trudnoći, moj ginekolog je inzistirao jer kao dogode se svakakve situacije na porodu i da baš može utjecat na ženu ako još ima i slabije željezo, pa je ispalo sve u svemu da je stvarno to bio pogodak, očito zna šta priča.
Ja vjerujem da je meni tlak pao naglo od tolikog izljeva u kratko vrijeme, da sam se zato počela gubiti, a to je moguća pojava bez ikakvog razloga posebnog kod žena koje doje. Dojenje pospješuje zarastanje maternice i kak se oksitocin otpušta, maternica se stišće i zapravo "čisti" tu preostalu krv, kad se leži dugo i doji ili ne mijenja položaj, onda kod ustajanja to sve što se nakupilo zna iscuriti. To sam pročitala na više mjesta, a i ta doktorica mi je to rekla da je najvjerojatnije jer nije bilo ništa zaostalo, baš ništa. Ona me još pročačkala više nego bi inače jer sam ja cijelo vrijeme plakala i prali su me hormoni da će me sad odvojit od bebe i ostavit tamo da me očiste ili šta već. Tak da, ima i divnih doktora stvarno, ja bi toj doktorici i sestri orden dala, nisu one morale biti tak ljubazne nužno i tješit me i držat za ruku, ova sestra nije otišla doma iz smjene zbog mene. Nikad ih neću zaboraviti ❤️
Hvala kaj si napisala svoje iskustvo.. jer neke od nas prvi put to čuju, dobro je znati! A muževi jadni se uvijek potepu. Još je tvoj i dobro došao sebi dok je stigla hitna. A ovo kak žene peru hormoni.. ponekad mi se čini da me toga najviše strah.. jer zapravo si malo izvan kontrole🙈 Ali valjda okolina bude imala razumijevanja.. i smiri se to, ali nakon koliko?! 🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ja se ne javljam cesto, ali vas uredno pratim. Sretno svima sa koronom, moja frendica je imala kad je bila 3 mjeseca trudna i rodila zdravu 4kg tesku curicu sada u 6. mjesecu.
Danas mi je stigao nalaz Panorame, mislim da nisam disala dok sam otvarala i sve je low risk. Toliko sam bila sretna da sam zaboravila pogledat spol. Uglavnom dolazi nam mali decko medu sve ove curice zadnjih dana.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Hvala kaj si napisala svoje iskustvo.. jer neke od nas prvi put to čuju, dobro je znati! A muževi jadni se uvijek potepu. Još je tvoj i dobro došao sebi dok je stigla hitna. A ovo kak žene peru hormoni.. ponekad mi se čini da me toga najviše strah.. jer zapravo si malo izvan kontrole🙈 Ali valjda okolina bude imala razumijevanja.. i smiri se to, ali nakon koliko?! 🙈
Hahaha pa baš to, meni je sad smiješno, al naravni nije mi onda bilo. Pitaju ga tamo koji dan poroda, kohi kbc, a on muca pa reko 3 puta krivo godište, mislim si pa jbt jel znaš kad sam rođena 😂
Al sve je ispalo okej.. Sreća u nesreći je bila što je on bio doma 3 tjedna s nama, mene je bilo strah šta ako se ponovi dok on radi, nemamo nikog tu u Zg od naših, onda sam filmala šta da sam ne daj Bože bila sama, beba bi mi ispala 😭
Znam da je to jedan od ne znam koliko slučajeva i vjerojatno se neće meni više dogoditi, ali eto, uvijek netko mora biti i taj postotak 😑
EvaKB čestitaaaam na dečkiću i urednom nalazu ❤️
Draga Eva čestitke na dečkiću 💚💙
Magy čekala sam te ♡ Baš mi je drago da si puno bolje ♥️♥️
Arsancres hvala ti na podjeljenom iskustvu,ja oduvijek npr.imam zeljezo visoko,par puta i na granici previsok,ali dobro je znati ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Na trbuhu su mi grbice upravo iskakale🥰❤❤❤❤😍. Rastopila sam se ko d..k na kisi🤦♀️🤣❤❤😍❤😍❤.
Jeej 😍😍😍 bas mi je drago 🤍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Curke cestitke svima na lijepim vijestima nek tako budu uvijek samo pozitivne. I na dobrim pregledima i urednim Nipt testovima i 💙💗
Arsan ajme koja prica ko da je iz filma. Ne ponovilo se.
Sunasce preslatko kad se tako pocnu naguravat da ih i vidis a ne samo osjetis ❤️
____
Ima ko iskustva sa Dada i rocco. Planirala sam od druge marke za krevetic opremu uzimat al vidim da ce sad na sajmu imat 40% popusta i kad se to zbroji i oduzme ispadne mi dosta ok cijena. Pa si premisljam od njih uzet jedan set posteljine, gnijezdo i dekicu u kompletu. Zanima me kakvo je uzivo i kvaliteta ako ima ko vec sta njihovo?
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Evo da se i ja javim sa pregleda. Sve je u redu. Ima 325g i potvrdeno je da je deckic 💙. Bili smo na 4D, a slike su onako li la jer je imao rukice na licu, ali nema veze, najbitnije je da je sve u redu 🤗.
Ante 💙 Maro 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji