Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maya34
    29. Listopad 2021. 22:06

Tejuska moj idući pregled je 23.11. 😊

Alby123 nadam se da će biti sve oke 🤞🤗

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• alby123
    29. Listopad 2021. 22:09

Maya34

Tejuska moj idući pregled je 23.11. 😊

Alby123 nadam se da će biti sve oke 🤞🤗

I ja bgmi.Imala sam kiretrazu prije 2 godine a sad ovo.Bas mi se neda imat bebu😔😔

Arsancres
    29. Listopad 2021. 22:28

Joj žene koje radite i imate te pritiske na poslu, ako možete financijski i mentalno, odite na bolovanje. Meni i dan danas nekad bude žao što sam budala radila skoro do kraja u prvoj trudnoći, ali eto, nije mi bilo tak luđački u uredu, jako bi popušila na plaći, a s trudnoćom sve bilo okej, mislim da bi ja i izludila doma pa sam to smatrala boljom opcijom, službeno mi je porodiljni počinjao 29., ja sam 14. otvorila komplikavcije nakon valjda 2 tjedna uzastopnog urlanja moje voditeljice na sve živo, metar iza mene, svaki božji dan, radimo od 8, dođem u pola 8, kolega i ja kuhamo kavu u kuhinji koja je bar 50m udaljena, čujemo nju da urla sama na sebe, dobije neki mail pa se izdrkava na rano jutro. E samo samo sam jedan dan prelomila i sama sebi rekla ma jebo ti ovo, odo, i tak i tak za 2 tjedna svakako moram ići, ni na ovom mi nitko neće biti zahvalan tak da.
    I bome tak uvijek i bude. Ako možete, odite doma, čuvajte živce i bebice, čitajte knjige, gledajte serije, šta god već.. Te situacije uopće nisu vrijedne takvih emocija. Posao će se odraditi i bez vas i s vama, nitko vama neće biti zahvalan ni na čemu što je najžalosnije. Nema tu nikakve sebičnosti, gledajte svoju dobrobit i svoje duševno stanje ❤️

Amelie
    29. Listopad 2021. 23:15

Pozdrav curke, mislim da je vrijeme da se i ja ubacim u ovu grupu..😄 A posebno moram prokomentirati ovu našu dragu Markotić i njene preporuke za cijepljenje. Znači cijela razvijena Europa cijepi trudnice, samo kod nas bolje da se ne cijepe😱😱 Nitko ne spominje da kad se cijepiš kao trudnica antitijela dobije i beba i samim time je zaštićenija od covida u prvim, najosjetljivijim mjesecima života! Znam da se trudnice u Njemačkoj najnormalnije cijepe i eto žao mi je što živimo gdje živimo i gdje su ljudi jednostavno krivo informirani. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

tufnica1602
    29. Listopad 2021. 23:20

Ja sam doma, meni je poslodavac odmah dao zabranu rada jer kako kaže, stresno je na poslu za trudnicu uzivaj u trudnoci. 🥰
    Tako da sam ja doma i trudim se sebi ugodit na sve nacine sada a i muzek je pazljiv kao nikad dosad. Da tako i ostane.

• alby123
    30. Listopad 2021. 01:11

antonela98

Izgleda draga da ces ti bit u pravu oko dijagnoze,bolje ti haman znas nego ovi doktori.Bila na pregledu nije nista rekla konkretno nego moram vadit betu.Test opet kad sad sam dosla kuci napravila i pozitivan al blijeda crta..Bas me strah sta ce bit😔😔

Joj da, kod gin.u tako ranoj trudnoci vrijedi ic jedino da se iskljuci vanmaternicna, inace niti sto mogu vidjet niti znat, a progesteron mogu i preko maila prepisat.
    Nazalost ako ti crta na testu blijedi za razliku od prije vjerojatno ce doci do spontanog.
    Beta ti se mora duplat svaki drugi dan.
    Je li ti rekla sto je vidjela na ekranu? Ima li gestacijske u maternici?

A inace, znas li zasto vam je tesko zaceti, jeste radili kakve pretrage?

Ma ne zna ni ona sama kaze da joj jajnik izglda ok.Nevidi gestacisku vrecicu.Slobodne tekucine u Douglasu.Endometrij 16 mm..A test za razliku od prvog kad sam radila po izostanku menstruacije 6 dan malo je tamniji al nije ko sto mi je bio u 1 koja je na kraju zavrsila na kiretrazi.Ma u mene je Progesteron slab i ovulacija nije redovna.Vidjet cu sutra i nakon 2 dana ako do tad bolovi ne krenu.A krvarenje je jace tj.kao kad dobijem tamo 1 dan eto..

Arsancres
    30. Listopad 2021. 08:27

antonela98

Ja ne mogu spavat, ledja me rasturaju, jedva sam nasla udoban polozaj..
    I pocele su mi vec BH kontrakcije, svakih nekoliko dana ali tu su uf, preneugodan osjecaj, nadam se da ce sve bit ok s cervixom za 2 tjedna 🥴

Joj mene isto znaju bolit leđa, onak dolje, svakih par dana me uhvati, očaj 🥴🥴
    Kad imaš pregled? Zašto misliš da neš ne bi štimalo sa cerviksom? Možda si i napisala, ali mi promaklo 😁

TiNa
    30. Listopad 2021. 08:34

Jutro mene lose misli od jutra prate
    Ovih dana sam previse jela i bila sam sva napeta zadnja 2dana sam smanjila i odma sam "laksa" lakse se saginjem, lakse se krecem i trbuh nije toliko napet kao da cu eksplodirat a i ocito Mg napravi svoje da nemam bolove i ipak malo to otpusti
    Jel je do toga ili se kaj desava unutra, uplasih se 🤔😪😪😪

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Arsancres
    30. Listopad 2021. 09:10

TiNa

Jutro mene lose misli od jutra prate
    Ovih dana sam previse jela i bila sam sva napeta zadnja 2dana sam smanjila i odma sam "laksa" lakse se saginjem, lakse se krecem i trbuh nije toliko napet kao da cu eksplodirat a i ocito Mg napravi svoje da nemam bolove i ipak malo to otpusti
    Jel je do toga ili se kaj desava unutra, uplasih se 🤔😪😪😪

Sigurno magnezij pomogne, sve ti je usporeno i vjerojatno se zato tak tromo i osjećaš s vremena na vrijeme. Meni je npr. u prvoj trudnoći bilo tak nekak s hranom kao što ti kažeš, tamo već iza 30tt sam jela kao vrabac, a stvarno sam bila gladna, ali jednostavno čim bi pojela nešto, ono trećinu standardne porcije svoje, odmah bi mi bilo teško u stomaku, baš kao da nisam imala mjesta ni za šniclu 🙈 imala sam stvarno redovitu stolicu, možda tu i tamo bi se dogodilo da preskočim jedan dan, ali u biti sve okej, ali tako "teško" mi je baš često znalo biti.
    Vjerujem da je kod tebe sve ok, beba si rsdi mjesta, širiš se sva i neke sr promjene moraju dogoditi 😁

Arsancres
    30. Listopad 2021. 09:13

Ovdje u Zg takva magluština, ja već sat vremena sjedim u dnevnoj, kao ustala se tiho da ne probudim malu i muža, planirala psa izvest i po kruh, a kad sam vidjela šta je 🙈 na kraju došla u dnevnu sa sendvičem i kavom, pas me gleda s drugog kraja sobe iz krevetića i neće ustat jer zna da idemo van, a vidi kroz balkon koliko je sati 🙈 što ona mrzi kišu, maglu, zimu.. E ja mislim da bi taj pas bio u stanju trpit cijeli dan samo da ne ide ne ledaru 🙈 inače je termit, dođe odmah gdje se i ne jede, za svaki slučaj da vidi jel možda ipak ima nešto, a sad je preležala moja 2 sendviča, kao ko fol spava😅😅 evo je još se ne ustaje, a inače ju muž šeta svako jutro u 5.30 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.