Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    30. Listopad 2021. 09:22

Jutro!
    Ja putujem za spavoniju i prst pred nosom ne vidimo od magle tak da arsancres uzivaj doma nije pesonja lud!
    Dubrovcanka tebi zelim da uzivas danas na max! Cestitam vam i ocekujem jednu slicicu kasnije 😘👰‍♀️🤵‍♂️

• MarijanaMartin
    30. Listopad 2021. 09:24

Amelie

Znači cijela razvijena Europa cijepi trudnice, samo kod nas bolje da se ne cijepe😱😱… Znam da se trudnice u Njemačkoj najnormalnije cijepe…

Ma Amelie to je za razvijenu Europu, za nas Balkance trebaju posebna ispitivanja. Isto vrijedi i za Afrikance, Indijce i vanzemaljce,haha  Hvala na info. Cijepljenje je osobna odluka. Nema tih istraživanja i znanstvenika koji mogu nekog uvjeriti da se cijepi. Uvijek će biti pametnih tetki, kuma i barica na placu,haha Isto ti je i sa dojenjem, pušenjem u trudnoći i sl. Jednostavno sami odlučujemo o sebi i svojim potomcima!!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

TiNa
    30. Listopad 2021. 09:26

Arsancres

TiNa

Jutro mene lose misli od jutra prate
    Ovih dana sam previse jela i bila sam sva napeta zadnja 2dana sam smanjila i odma sam "laksa" lakse se saginjem, lakse se krecem i trbuh nije toliko napet kao da cu eksplodirat a i ocito Mg napravi svoje da nemam bolove i ipak malo to otpusti
    Jel je do toga ili se kaj desava unutra, uplasih se 🤔😪😪😪

Sigurno magnezij pomogne, sve ti je usporeno i vjerojatno se zato tak tromo i osjećaš s vremena na vrijeme. Meni je npr. u prvoj trudnoći bilo tak nekak s hranom kao što ti kažeš, tamo već iza 30tt sam jela kao vrabac, a stvarno sam bila gladna, ali jednostavno čim bi pojela nešto, ono trećinu standardne porcije svoje, odmah bi mi bilo teško u stomaku, baš kao da nisam imala mjesta ni za šniclu 🙈 imala sam stvarno redovitu stolicu, možda tu i tamo bi se dogodilo da preskočim jedan dan, ali u biti sve okej, ali tako "teško" mi je baš često znalo biti.
    Vjerujem da je kod tebe sve ok, beba si rsdi mjesta, širiš se sva i neke sr promjene moraju dogoditi 😁

Vjerojatno si u pravu, uvijek me nekako smiris da sam odma bolje volje i hvala ti na tome, e bas tak kak kazes, prosli tjedan sam bas puno jela, te palacinke te strudlu te pizzu, ono kad te ulovi pa bi samo grickala nesto 🙂i bilo mi je jako tesko i zaspat i kretat se i bio mi trbuh sav napet da sam tesko i sjedila... A sad mogu i normlano sjedit i lakse mi se sagnut i sve... Vjerojatno je sve oke, da se nesto desava imala bi sigirno neke teze simptome 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    30. Listopad 2021. 09:28

Arsancres

Ovdje u Zg takva magluština, ja već sat vremena sjedim u dnevnoj, kao ustala se tiho da ne probudim malu i muža, planirala psa izvest i po kruh, a kad sam vidjela šta je 🙈 na kraju došla u dnevnu sa sendvičem i kavom, pas me gleda s drugog kraja sobe iz krevetića i neće ustat jer zna da idemo van, a vidi kroz balkon koliko je sati 🙈 što ona mrzi kišu, maglu, zimu.. E ja mislim da bi taj pas bio u stanju trpit cijeli dan samo da ne ide ne ledaru 🙈 inače je termit, dođe odmah gdje se i ne jede, za svaki slučaj da vidi jel možda ipak ima nešto, a sad je preležala moja 2 sendviča, kao ko fol spava😅😅 evo je još se ne ustaje, a inače ju muž šeta svako jutro u 5.30 😁

I u Varazdinu magla da ne vidis prst pred nosom, ja se isto ustala pijem kavu i gledam kad ce ta magla proci Al, sporo se to cisti 🙂 vrijeme je za pit kavu jest i gledat oce li sunce 🙂moj peso isto samo digao glavu i spustio ju... Debeli je ko cijev, jest ce kasnije 🙂

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

• MarijanaMartin
    30. Listopad 2021. 09:46

Dubrovčanka

Jutro drage moje ženice. Nadam se da ste dobro ❤️
    Danas je moj Wedding day 💃🏻💃🏻

🍀🍀🎉🎉🎉🎉 Želim ti sve najbolje i da ti ovaj dan bude prelijep!! Uživaj....💕💕🎀🎀🥰

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Nooha
    30. Listopad 2021. 10:08

Dubrovčanka

Uživaj 🌹❤️🌷❤️🌹

TiNa
    30. Listopad 2021. 10:21

Nooha

Dubrovčanka

Uživaj 🌹❤️🌷❤️🌹

@Dubrovčanka zelim ti svu srecu, da se volite, ljubite i postujete 💕

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Fastazia
    30. Listopad 2021. 10:38

Pozdrav žene, ja sam sada u 12. tjednu. Kukovi, prepone i donji dio leđa me jako bole, El je to okej ili nešto nije dobro. 

👩‍🦰36 god.
    💖 2015.
    👼 2020.
    + 7.9.2021.

Omerta
    30. Listopad 2021. 10:47

Dubrovčanka

Uživajte!!! 🥳🥂

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Tejuska♡
    30. Listopad 2021. 11:25

Dubrovcanka draga zelim vam lijepi ma sta lijepi,prepredivni provod ♥️♥️♥️♥️ da uzivate maksimalno i naplesete 🎉🥰
    Kod mene od jutra nikako,seka mi je u bolnici zavrsila zbog covida 😪😪 jako sam zabrinuta,cekamo i iscekujemo 💔

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.