Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tufnica1602
    22. Listopad 2021. 23:54

Vas dvije za curicu imale odmah ime a mi za djecaka (djecak je). Za curicu ima toliko prekrasnih imena da se ne bih mogla odluciti 🥰🥰🥰

• Nooha
    23. Listopad 2021. 07:08

Jutro 🌷
    Evo uzv ipak pokazao da stiže dečko 💙💙💙
    Doktor je djelovao vrlo sigurno u izrečeno.
    Suprug je odlično dočekao vijest, a ja i mlađa curka cijeli dan u nevjerici 🤣🤣😱🤣🤣 jer smo si mi već zacrtale da dolazi sekica! 
    Svi oko nas veseli, spominju, odlično sad ćete imati par! 

Vjerujem da će se i nama za koju dan u potpunosti slegnuti dojmovi pa cemo i zaboraviti da smo htjeli djevojčicu! 🙈🙈

Tejuska♡
    23. Listopad 2021. 07:15

Jutrooo ♡

Fastazia ceeestitke na super pregledu 🥰

Tufnice ja da,ako bude curica znam kako ce se zvati a ako bude decko ja isto znam ali mm se ne svida😂pa cemo vidjeti.

Nooha cestitam na pisonjici 💙 pa to je bas krasno,imati i seku i bracu 🥰 

Cure,mene zadnjih par dana pati da nesto nije u redu,tocnije da ce bebi stat srce,zvucim paranoicno ali bas ne mogu prestat razmisljati o tome,citam da i kad se to dogodi nitko ne osjeti,ne promjeni se nista u tijelu majke 😪 ajme fkt sam u bedu ! Ali kao da nesto cudno osjecam , prije nisam tako.
    Da li i vi tako? 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Nooha
    23. Listopad 2021. 07:25

Tejuska♡

Jutrooo ♡

Fastaziaceeestitke na super pregledu 🥰

Tufniceja da,ako bude curica znam kako ce se zvati a ako bude decko ja isto znam ali mm se ne svida😂pa cemo vidjeti.

Cure,mene zadnjih par dana pati da nesto nije u redu,tocnije da ce bebi stat srce,zvucim paranoicno ali bas ne mogu prestat razmisljati o tome,citam da i kad se to dogodi nitko ne osjeti,ne promjeni se nista u tijelu majke 😪 ajme fkt sam u bedu ! Ali kao da nesto cudno osjecam , prije nisam tako.Da li i vi tako?

Radi takvih strahova sam sad u ovoj trudnoci kupila baby watcher. Najbolje utrošenih 350 kn jer nevjerojatno smiruje.
    Meni je danas punih 18 tt još uvijek ne osjećam nikakve pokrete, dakle od zadnjeg pregleda bi već zviznula, svašta pomišljala i slično! 
    Najgore kad krenemo u te misli onda nikako stati.
    Tako da bi ih najbolje bilo odmah u startu nekako ih svijesno blokirati! 
    Jer je upravo nevjerojatno koliko samo obična misao (negativna) može uništiti dan!  

• Tess88
    23. Listopad 2021. 07:30

Dobro jutro cure 💫
    Moje dvije male mrvice i ja se priključujemo Proljetnim bebicama 🤗 Mi smo tek u 11tjednu i čekamo Panorma test da bude sve okej i da saznamo spolove.
    Pozdrav svima!

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

Tejuska♡
    23. Listopad 2021. 07:45

Nooha hvala ti ♡ ne znam zasto mi je to uopce uslo u glavu,a u prijasnjiim nikada nije,a oboje uredno rodila,moguce jer je doista skoro svaka od vas ovdje s nekom da ne kazem dijagnozom,ili ste imale spontani,ili missed ab,ili ste na oplodnju isle,ili neku terapiju primate,i onda shvatim koliko je zapravo puno zena s nekim "problemom" i to precesto u zadnje vrijeme...bas precesto 
    Bojim se da bi sa baby watcherom postala previse ovisna tako da cu pokusat napravit neku blokadu .. jos i ovo ludacko vrijeme,potresi koje osjecam svako malo 🥴🥴
    Hvala ti na podjeljenom misljenju ♡
    Tess pa dobro nam dosle vas tri ♥️ mozes nam napisati datum poroda i pregleda da te dodam na listu

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Listopad 2021. 07:48

Tejuska♡

Jutrooo ♡

Fastaziaceeestitke na super pregledu 🥰

Tufniceja da,ako bude curica znam kako ce se zvati a ako bude decko ja isto znam ali mm se ne svida😂pa cemo vidjeti.

Cure,mene zadnjih par dana pati da nesto nije u redu,tocnije da ce bebi stat srce,zvucim paranoicno ali bas ne mogu prestat razmisljati o tome,citam da i kad se to dogodi nitko ne osjeti,ne promjeni se nista u tijelu majke 😪 ajme fkt sam u bedu ! Ali kao da nesto cudno osjecam , prije nisam tako.Da li i vi tako?

Draga i ja se zadnjih dana tako osjecam...
    Dobro sam fizicki ali jos ne osjecam pokrete i znam da ima jos vremena za to ali strah je tu. 
    Imam i taj dopler za otkucaje ali kad mi se ti neki otkucaji pokazu Na ekranu brzo i nestanu pa nisam sigurna dal sam nasla ili ne. 🤷🏼‍♀️
    Jednostavno moramo misliti pozitivno vjerovati da je sve oke  i cekati pregled. 

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Listopad 2021. 08:09

Jutro cure! 
    Fantazia cestitam na dobrom pregledu!
    Tufnice ime za curu jos od prve T imamo. I sreca pa je curka jer za decka smo se namucili da nademo ime i sad da opet moram traziti nemam pojma kako bi se zvao ali stvarnoo. Vjerovatno bi bio bezimen neko vrijeme 🙈

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Listopad 2021. 08:10

Tess88

Dobro jutro cure 💫
    Moje dvije male mrvice i ja se priključujemo Proljetnim bebicama 🤗 Mi smo tek u 11tjednu i čekamo Panorma test da bude sve okej i da saznamo spolove.
    Pozdrav svima!

Cestitam na blizancekima i dobro nam dosla!💛💛
    Napisi nam kada je termin pa da te curke na listu stave 🙃

EvaKB
    23. Listopad 2021. 08:38

Mi smo nekako dosli do imena za curu jos dok smo pokusavali, jer sam ostala trudna nakon 2 godine pokusavanja, pa je bilo vremena za razmisljanje o imenima. Za decka nisam uopce imala ni priblizno ideju, ali je muz dao 3 prijedloga i jedan se svida oboje. Tako da zapravo imamo ime i za curu i za decka vec sad, pa smo zakljucili da sigurno kad se rodi nam nece ime koje smo odredili odgovarati jer je islo prejednostavno. Doslovno smo se slozili na prvi prijedlog. 

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.