Ja se isto već dobrih par dana zabrinjavam jer ne osjećam mjehuriće one ponekad i sve više razmišljam o BW investiciji jer ću se ovak izludit
Gdje ih ima za kupiti/naručiti?
Meni je dragi kupio u ljekarni oko 600kn ali su cure preko neta nasle i jeftinije.
Ali da spasava zivce dokazano je😁.
Ja se uvijek nekako bojim te net kupovine polovnih stvari
A baš je teško od pregleda do pregleda
Tejuška tak i meni isto bude, kao da mi žao sad te bebe jer uopće ne "uživam" u trudnoći kao s prvom.
A ovako zapravo je sve ok, nestao mi hematom, prošlo sve na koncu super, beba se izborila, sve djeluje okej s bebicom, uopće nemam razloga da se tako osjećam i ponašam, zato me i stid same sebe.
A apsolutno se slažem ovo gore napisano da to tak nema veze s ičim, može se dogoditi sranje i u 38tjednu, to ružno zvuči, ali to se događa isto.
Jutro 🌷
Evo uzv ipak pokazao da stiže dečko 💙💙💙
Doktor je djelovao vrlo sigurno u izrečeno.
Suprug je odlično dočekao vijest, a ja i mlađa curka cijeli dan u nevjerici 🤣🤣😱🤣🤣 jer smo si mi već zacrtale da dolazi sekica!
Svi oko nas veseli, spominju, odlično sad ćete imati par!
Vjerujem da će se i nama za koju dan u potpunosti slegnuti dojmovi pa cemo i zaboraviti da smo htjeli djevojčicu! 🙈🙈
Tako je i kod mene bilo u potpunosti. Evo već smo se navikli što dolazi braco. Jesi skužila koliko su svi drugi sretni za vas jer ste uspjeli napraviti dečka,haha Meni je to bilo smiješno i iznenađujuće istovremeno. Čestitam na zdravoj bebi🍀🍀🎉🎉🎉
Hehehehe...točno to, spominju riječi poput nastavak loze, prijestolonasljednik i slicno ... Koma 😱😝🤭
Ispada da smo kao društvo još jako, jako patrijarhalni...
Zato ja svojoj curki govorim da će ona i dalje biti broj 1 i velika šefica malom bratu 🤣
Hvala redom svima na čestitkama! 💙❤️💙
Ja sam svoj watcher kupila preko market place-a...
Cura napisala da ga kupila prije 2 mj. Poslikala mi racun stvarno je datum bio takav, i sve super došlo.🌹🌼
Evo neki dan smo jedino novu bateriju stavili - to je logično da je potrošno i jucer za 13 kn kupila novi gel jer je pri kraju (ona mi je poslala polovicu)
Poslije ga isto tako mislim odmah prodati...
Tejuška tak i meni isto bude, kao da mi žao sad te bebe jer uopće ne "uživam" u trudnoći kao s prvom.
A ovako zapravo je sve ok, nestao mi hematom, prošlo sve na koncu super, beba se izborila, sve djeluje okej s bebicom, uopće nemam razloga da se tako osjećam i ponašam, zato me i stid same sebe.
A apsolutno se slažem ovo gore napisano da to tak nema veze s ičim, može se dogoditi sranje i u 38tjednu, to ružno zvuči, ali to se događa isto.
Razumijem naravno,evo ja sam doista slikala sebe recimo u 2.,cak vise nego u 1,jer prije 8g je kamera na mob bila kaos😂
Danas je to sve naprednije npr.
Nisam primjetila da se tako osjecas,bas to krijes onda i ti ♡
Susjeda mi je rodila mrtvorodeno u 39tt,koja tuga 😪😪 ne mogu vam to opisati,nije osjecala bebu i odjurila dr.,kad stalo srceko taj dan kako nije ni osjetila..Dan danas se pita jadna da li je mogla nesto promjeniti
Dubrovcanka etoo,do prije par dana si govorila kako ne osjetis a vidi sada,odjednom ♥️😍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Razumijem naravno,evo ja sam doista slikala sebe recimo u 2.,cak vise nego u 1,jer prije 8g je kamera na mob bila kaos😂
Danas je to sve naprednije npr.
Nisam primjetila da se tako osjecas,bas to krijes onda i ti ♡
Susjeda mi je rodila mrtvorodeno u 39tt,koja tuga 😪😪 ne mogu vam to opisati,nije osjecala bebu i odjurila dr.,kad stalo srceko taj dan kako nije ni osjetila..Dan danas se pita jadna da li je mogla nesto promjeniti
Dubrovcanka etoo,do prije par dana si govorila kako ne osjetis a vidi sada,odjednom ♥️😍
Ma kad mi je isto tako kao i tebi, posramim se što uopće tako razmišljam. A prijateljica koja je rodila prije 3 mjeseca drugu bebu mi kaže da je i njoj bilo tako, da se uopće mentalno nije povezala ni s bebom ni trudnoćom doslovno do poroda, a nije da nisu tu drugu trudnoću planirali. Možda je to s prvim djetetom sve drugačije i intenzivno. Ne znam šta reći
Ovo za susjedu, pretužno. Meni srce pukne kad pomislim, ali da, to se stvarno događa 😑 ne možeš uopće znati, a niti utjecati.
A što se tiče baby watchera, ja bi bez beda kupila na njuškalu ili sl, mislim, to ionako žene kupe iz istih razloga 😂 ne možeš to iskoristiti ionako, tj. kontam da je to aktualno dok ne osjetiš neke jake pokrete bebe, kasnije ti i ne treba. Povoljnije prođeš, a opet možeš prodat opet. Kužim i taj rizik polovnog al to mi nekak nije nešto što bi mislila da je kiks
Ja se isto već dobrih par dana zabrinjavam jer ne osjećam mjehuriće one ponekad i sve više razmišljam o BW investiciji jer ću se ovak izludit
Gdje ih ima za kupiti/naručiti?
Meni je dragi kupio u ljekarni oko 600kn ali su cure preko neta nasle i jeftinije.
Ali da spasava zivce dokazano je😁.
Ja se uvijek nekako bojim te net kupovine polovnih stvari
A baš je teško od pregleda do pregleda
Ma nisu polovni. Nego ima online shopova na kojima su jeftiniji, doduse kao na akciji, ali ta akcija traje stalno 🙈https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-ultragel-za-ultrazvuk-250-ml-4578/
🕺34g
💃 32g
1🤰🏽 24.03.2022.
Clearblue + (1.8.)
Beta HCG + 88.000 (9.8.)
1. pregled (18.8.) ❤️
2. pregled (8.9.) anomaly + kombinirani 🆗
PreMama Duo
3. pregled (6.10.) stiže nam 💙
4. pregled (3.11.) uredan anomaly scan + 💙 100%
Mamice kojima ovo nije 1. trudnoća, ali i one kojima je podijelite svoja iskustva s Dianatal porođajnim gelom ako ste ga koristile? Ili razmišljate o njemu za ovaj 1.,2.,3.,... potod...sva mišljenja dobrodošla 🙂
🕺34g
💃 32g
1🤰🏽 24.03.2022.
Clearblue + (1.8.)
Beta HCG + 88.000 (9.8.)
1. pregled (18.8.) ❤️
2. pregled (8.9.) anomaly + kombinirani 🆗
PreMama Duo
3. pregled (6.10.) stiže nam 💙
4. pregled (3.11.) uredan anomaly scan + 💙 100%
Mamice kojima ovo nije 1. trudnoća, ali i one kojima je podijelite svoja iskustva s Dianatal porođajnim gelom ako ste ga koristile? Ili razmišljate o njemu za ovaj 1.,2.,3.,… potod…sva mišljenja dobrodošla 🙂
Ja sam o tome čitala u prvoj trudnoći. Nisam ga kupila jer je nešto bilo moraš naći tko će s tobom, tako nešto. Uglavnom, na porodu sam ga se baš sjetila. Mene su toliko polijevali nekom tekućinom za podmazivati, znam da sam pomislila da bi on bio samo višak!! Nadam se istoj usluzi i ovaj put te mislim da nije potreban na sv. Duhu! Iako me strah da zdravstvo ne bankrotira do mog poroda, zbog ove korone, pa da će biti nestašica svega!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Ja sam ga imala na prvom porodu, 3 ampule su mi stavili, ali uopće ne bi rekla da mi je baš on pomogao. Nisam pukla niti su me rezali, ali isto su me polijevali na litre 😂mislim da u bolnicama koriste parafinsko ulje.
Ostale 3 sam prodala, ali znam da većinom žene kupd po kutiju zajedno jer ti je 3 ampule max, nekad 4,iako sam to rijetko čula.. Pa ono, šteta para za sve kad je kutija cca 720kn.
Ja ga ne planiram opet kupiti, ali ne mislim da šteti, ali sad, koliko baš pomaže, nemam pojma.
Sortiraj odgovore
Najstariji