Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarTo
    23. Listopad 2021. 08:45

Jutro, evo i mene! Tu sam i pratim vas koliko stižem preko tjedna, jedva čekam da prestanem radit i imam više vremena za sve...Čestitke svim novim budućim mamicama u grupi i na uspješnim pregledima. Oduprite se crnim mislima, i samo pozitivno. Trenutno je i vrijeme ružno pa onda to ide jedno s drugim, al nađite neku zaokupaciju i vidjeti ćete da manje mislite o tome. Ja tek zadnjih tjedan i pol uspijem bebicu sa sigurnošću alocirati s baby watcherom. Prije toga tu i tamo, al ne bi bila sigurna jer miješaju se otkucaji mame i bebe pa bi o da bezveze samo razmišljala kako su to možda od bebe i preniski, a zapravo bi bili moji. Zato sam ga i stavila postrani par tjedana dok ne prođe još koji tjedan i sad uspijem svaki put i to baš traje, ne gubi se, otkucaji izmedu 130 i 140 u večernjim satima dok ležim. Kakvi su vašim bebicama, vi koji imate baby watcher?

🕺34g
    💃 32g
    1🤰🏽 24.03.2022.
    Clearblue + (1.8.)
    Beta HCG + 88.000 (9.8.)
    1. pregled (18.8.) ❤️
    2. pregled (8.9.) anomaly + kombinirani 🆗
    PreMama Duo
    3. pregled (6.10.) stiže nam 💙
    4. pregled (3.11.) uredan anomaly scan + 💙 100%

anchika
    23. Listopad 2021. 08:48

Tejuska i meni dodu takve misli, pogotovo zbog proslog puta, onda samu sebe uvjerim da ne mogu na takvo nesto utjecat i smirim se.
    Cestitam svima na dobrim pregledima 😀

EvaKB
    23. Listopad 2021. 08:50

Tejuska♡

Jutrooo ♡

Fastaziaceeestitke na super pregledu 🥰

Tufniceja da,ako bude curica znam kako ce se zvati a ako bude decko ja isto znam ali mm se ne svida😂pa cemo vidjeti.

Nooha cestitam na pisonjici 💙 pa to je bas krasno,imati i seku i bracu 🥰

Cure,mene zadnjih par dana pati da nesto nije u redu,tocnije da ce bebi stat srce,zvucim paranoicno ali bas ne mogu prestat razmisljati o tome,citam da i kad se to dogodi nitko ne osjeti,ne promjeni se nista u tijelu majke 😪 ajme fkt sam u bedu ! Ali kao da nesto cudno osjecam , prije nisam tako.Da li i vi tako?

Ja  sam samu sebe cudim koliko sam mirna do sada bila, ali blizi mi se pregled u 12. tjednu i planiram raditi Panoramu i sad vec danima gruntam da sto ako pokaze nesto, sto ako nesto ne valja, sto ako ne nade otkucaje... Jos me vise muci jer ja nemam skoro nikakve simptome, nije mi zlo, prsa su minimalno osjetljiva i mozda mrvicu veca, ali to moze biti i onih 2 kile koje sam dobila, zapravo da ne znam ne bi rekla da sam trudna. Mrvicu mi se trbuh napeo i zaoblio i ne mogu ostat navecer budna iza 8 ni da mi zivot ovisi o tome, ali inace nikakve razlike. Tako da nije dobro ni kad je dobro. 

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

• MarijanaMartin
    23. Listopad 2021. 08:59

Nooha

Jutro 🌷
    Evo uzv ipak pokazao da stiže dečko 💙💙💙
    Doktor je djelovao vrlo sigurno u izrečeno.
    Suprug je odlično dočekao vijest, a ja i mlađa curka cijeli dan u nevjerici 🤣🤣😱🤣🤣 jer smo si mi već zacrtale da dolazi sekica!
    Svi oko nas veseli, spominju, odlično sad ćete imati par!

Vjerujem da će se i nama za koju dan u potpunosti slegnuti dojmovi pa cemo i zaboraviti da smo htjeli djevojčicu! 🙈🙈

Tako je i kod mene bilo u potpunosti. Evo već smo se navikli što dolazi braco. Jesi skužila koliko su svi drugi sretni za vas jer ste uspjeli napraviti dečka,haha Meni je to bilo smiješno i iznenađujuće istovremeno. Čestitam na zdravoj bebi🍀🍀🎉🎉🎉

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• MarijanaMartin
    23. Listopad 2021. 09:22

Tejuška imaš i ti pravo biti zabrinuta, iako nisi imala loše iskustvo. Recimo, ja se luđački bojim leta avionom, a nikada se nisam srušila niti imala neku nesreću u prometu. Zašto se javlja strah? Zato što su to sve situacije u kojima mi ne možemo upravljati i ne možemo utjecati na konačni ishod. Većinom se radi o našoj percepciji životne ugožrenosti gdje se javlja strah za preživljavanje. Imaš dvoje zdrave djece i pitaš se hoće li sad nešto poći po zlu. Hoćeš li ti sada postati dio crne statistike. Sve je to normalno i pomaže samo promjeniti tok misli. Misliti o pozitivnim trenucima (makar na silu). Možeš si "prepisati" 10-15min dnevno koje ćeš provesti u miru i veselju npr uzmeš napitak koji voliš (ne pivo 🤪) i ispijajući ga razmišljaš o lijepim trenucima u životu. To može biti neko ljetovanje, nešto iz srednje škole ma može biti i iz vrtića, samo da ti te misli stvaraju pravu ugodu. I kroz par dana će se već mozak naviknuti proizvoditi više dopamina i manje ćeš imati crnih misli!!! Probaj!  🍀🎉🍀🎉🥰

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• MarijanaMartin
    23. Listopad 2021. 09:26

Ime imamo iz prošle trudnoće. Bit će Martin, to je već dogovoreno i prihvaćeno čak i od male. Hvala na postojanju crtića Brača Kret,haha 💕💕🎉

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Tejuska♡
    23. Listopad 2021. 09:44

Cure hvala svima,lakse mi je kada vidim da nisam jedina ♥️
    Dosta sam u stresu u zadnje vrijeme,pa me to dodatno plasi.
    Bambolina da,bas tako kako kazes,nadati se da necemo biti jedne od tih 💔

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    23. Listopad 2021. 10:26

Jutrooo cure :)
    Nooha čestitam na dečkiću! Sigurno ćete se brzp naviknuti, tak sam ja bila uvjerena u prvoj trudnoći da nosim dečka, ma kao sto posto, imam takav osjećaj, već sam sve zabrijala, kad dr. kaže ladno odma cura je haha, moja reakcija je bila baš glupa tada, pitam se šta je čovjek mislio 😂ali stvarno kroz par dana nisam više mogla zamislit da je dečko.
    Tejuška žao mi što se tako osjećaš i što te tak pere to,valjda su to neke faze. Ja sam jučer sanjala da sam počela krvariti i kao neka me muž vozi u bolnicu bolje navečer nego da sutra kad je na poslu prokrvarim sama skroz dok sam s malom 🤦‍♀️
    Meni je ova trudnoća baš puno drugačija nego prva, imam veliki grižnju savjesti, kao da uopće nisam prisutna mentalno, a već prošla pola. Nemam niti jednu slilu stomaka, a s malom se slikala redovito, imam hrpu onih slika kao timeline. Od starta je tak loše neš bilo, taj hematom nesretni koji se stalno povećavao, pa te preporuke za mirovanje, guram i dan danas te utriće, već mi puna kapa, kao da cijelo vrijeme čekam da se neš loše dogodi, ne mogu se opustiti, baš me sram zato, a ne znam zašto je to tako. 
    Osjetim bebicu, ali ne tak često, možda bi se to promijeni kad bude češće, ne znam. 
    Onda me peru misli kako ću ja sad imat još jedno dijete, a ne više samo moju mezimicu 😑 a trudnoća je željena i planirala, glupo mi uopće što tako razmišljam

BlueBaby0709
    23. Listopad 2021. 11:00

Ja se isto već dobrih par dana zabrinjavam jer ne osjećam mjehuriće one ponekad i sve više razmišljam o BW investiciji jer ću se ovak izludit
    Gdje ih ima za kupiti/naručiti?

Tejuska♡
    23. Listopad 2021. 11:10

Arsancres snovi tek ubijaju,onda se ujutro probudim jos gore u bedu...bas mi je zao da i tebe muci i mislim da te ne treba biti sram,mislim doduse ni ja nikom ovo nisam rekla osim vama 😶
    Lakse mi je kad vidim da nisam jedina♡hvala zenske,danas je bas neki tmuran kisni dan za jadanje 🥱🤔

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.