Ajme koja tema, i meni moja svekrva ide na živce. Nije zločesta, ali je stara i dosadna za popizdit… Nemam nikakvih tema za razgovor s njom. Daleko je od nas pa se bar ne vidjamo često. Ali ne volim je cut ni preko telefona 🤯
Nadam se da vam sutra javljam spol bebice 🤗
Laku noć svima 😴
Ja opet ne spavam. Mala igra nogomet, i gnjeci mi mjehur. Razmisljala sam vec da roknem neki normabel, nikako se slozit za spavanje. Odspavala 3 sata i sad sovarim.
Citala sam malo zaostatke, moji klinci su vam ko prst i nokat. Iako su curka i decko jako se vole, po cijele dane grle, graju. Mala je krenula u igraonicu i na trening sporta, on nom stop vice eja eja, di je eja. Bas mu fali.
https://ibb.co/6wFrpp0
Ja opet ne spavam. Mala igra nogomet, i gnjeci mi mjehur. Razmisljala sam vec da roknem neki normabel, nikako se slozit za spavanje. Odspavala 3 sata i sad sovarim.
Citala sam malo zaostatke, moji klinci su vam ko prst i nokat. Iako su curka i decko jako se vole, po cijele dane grle, graju. Mala je krenula u igraonicu i na trening sporta, on nom stop vice eja eja, di je eja. Bas mu fali.
https://ibb.co/6wFrpp0
Prekrasni su ti klinci
Jutro svima!
Vidim bila je tema svekrva haha. Jao mogla bi oplesti po svojoj ali ne da mi se nervirati u rano jutro haha. Sreca pa je u slavoniji tako da ju ne vidim stalno a cujemo se tu i tamo.
Sto se spola tice meni i svima oko mene je svejedno, pogotovo nakon moje prve nesretne trudnoce. Nebitno mi je totalno samo da rodim zivo i zdravo. Meni je jedino sad bila mala tranzicija jer prvi put je bio decko i gledala sam sve stvari za deckice a sada je cura pa se moram preslihtati u glavi na haljinice i suknjice masnice i raznorazne boje.
I mogu stvarno sada reci da za curice ima veci izbor svega, od boja dezena, modela...
Jutro, to sam ja i ja primjetila otkako sam se prebacila na gledanje svega potrebnog za dečkića. Puno veći izbor je za curke. Barem online, nisam se još uputila po dućanima, ali ovako na prvi dojam za curke mi se čini izbor puno veći.
Ima li netko u grupi da planira roditi na Merkuru? Ili netko već tko je rodio tamo pa da podijeli iskustvo.
🕺34g
💃 32g
1🤰🏽 24.03.2022.
Clearblue + (1.8.)
Beta HCG + 88.000 (9.8.)
1. pregled (18.8.) ❤️
2. pregled (8.9.) anomaly + kombinirani 🆗
PreMama Duo
3. pregled (6.10.) stiže nam 💙
4. pregled (3.11.) uredan anomaly scan + 💙 100%
Jutro zenske ♡
Bas ste se raspisale🤣ja spavam vec u 21h valjda, onak i prije djeteta pa jedva docekam🤣🤣a vi pisete tako kasno ma svaka cast hahah.
Ja nemam problema sa svojom svekrvom kao vi.
Ona bi isto voliela da imam curicu,ona ima 3 sina pa valida zeli curu kao i ja,ali uvijek se nadoveze neka vam je zdravo prije svega 😊 cesto zove i pita kako smo svi,vise se cuje sa mnom neko sa mojim muzem.
A ona naklapanja su i kod mene bila ali ne od nje vec od drugih uuuu prvo pa musko .. pa kad sam bila opet trudna s deckicem ahaa opet je decko... ma dajte me nemojte 🤣
Coksa bas su ti preslatki kikaci 😍🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska i ja sam krepana u 21h, svaka cast vama koje tipkate kasno. Meni je forum jutarnje stivo na poslu uz kavicu
Tejuska i ja sam krepana u 21h, svaka cast vama koje tipkate kasno. Meni je forum jutarnje stivo na poslu uz kavicu
Pa upravo to 🤣🤣 ja jedva gledam navecer haha
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure s pregledima danas, sretno! ❤️
Ja još ležim, tjera me piškit nemilice, al ne bih ustala da mi se mala ne probudi, htjela bi još malo se izležavat 🙈 ako se probudi onda odmah šou kreće 🙈
Coksa ja se isto slažem s tobom da nema to veze sa spolom, evo ja prva sa svojom sestrom niti nemam nikakav odnos, ne postoji uopće, godinama. Kad smo bile mlađe, ja sam još nekako to i htjela pa čak bih rekla i znala forsirati, zbog mame, sebe, ne znam ni sama, a mi smo 2 različita svijeta uvijek bile i ona je baš zlica od čovjeka. Na kraju sam nakon puno godina odustala jer ništa drugo nije imalo smisla i nemam uopće sad niti potrebu niti prazninu neku.
Tako da, nema tu uopće pravila za spol i odnose.
Na šta si upisala malenu? Ja čekam da napuni 3 jer svi primaju iznad 3 tek, a ništa pametno u blizini ne nalazim 😅
Jel netko od vas s djecom kupovao robu klincima u Primarku?
Inače znam da je očaj kvaliteta ali baš me zanima kako je s dječijom robicom? Vrijedi li to puta do Graza/Beča ili da ni ne pokušavam?
Palo mi je na pamet da potegnemo negdje za advent pa onda i kupimo neke stvari tamo, možda i kolica budu nešto povoljnija. Ne znam, nisam pametna al mi je palo na pamet 😂
Ja sam puno puta i meni nije uopće očajna robica, za sebe sam možda par majica uzimala pa nisam relevantna, ja nosim samo 100% pamuk. Imaš odlične bodije njihove u onom multipacku, ja ih perem na 60 ili 90 nekad doslovno, u sušilici isto, skroz su mekani i one aplikacije se nisu skinule, ništa se nisu ofucali. Ja govorim za sve one bas 100% pamuk. Čim nešto ima poliestera to se iscufa odmah, ali nebitno jel primark, uvijek tak reagira ta roba.
Imam i par spavaćica za sebe, isto pamučne, bile po 2,3 eura.. Odlične. Muž ima njihove bokse i one obične bijele podmajice, evo stvarno već hrpu dugo nismo bili zbog korone, sve je još super. Mislkm da to baš ovisi šta odabereš tj. šta kupiš.
Sortiraj odgovore
Najstariji