Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SaporeVero
    14. Listopad 2021. 15:42

Bok cure, evo da se i ja javim... U srijedu sam imala treci pregled kod svog ginekologa.. u 12 TT sam sada... moglo bi se reći da sam polako izasla iz rizicnoga razdoblja. Sve je super, bebač bas lijepo raste i sto je najbitnije, zdrava je beba... Stalno skace i odupire se nogicama ko mali skakavac! ❤ Beba je oko 6cm a nuhalni nabor je 1.1 mm tako da je sve ok... Danas sam bila i u Petrovoj na kombiniranom probiru... isto kažu da je sve ok, a nalaz ce biti kroz 10ak dana. Sljedeći pregled mi je 10.11. i termin poroda smo opet pomaknuli jer je bebica veća pa je sad termin 25.4. Što se mene tiče, meni je sada baš super, nemam baš nikakvih simptoma niti mučnine niti grčeve, pa čak niti umor, ne bole me cice.. sve super, osim sto je izbio tu i tamo koji prištić i malo promjene raspolozenja i to je to! 😊😊

Nadam se da ste mi sve super i da vam bebaci lijepo napreduju! ❤ Ne stignem vas toliko popratiti zbog obaveza, na zalost.. Dobrodoslica novim trudnicama i zelim vam mirne i dosadne trudnoce!! hehe ❤ 

👩🏻26🧔🏻31 👫🏻 8 🤵🏻👰🏻‍♀️ 2021.
    Pokušavamo 06/2021 👶🏻
    +16. 8./2021. (14DPO, zadnja M 15.7., O 2.8.)
    25.8. Prvi pregled. Beba dobro smještena (6 TT prema M) CRL 0.14
    15.9. Sve super! CRL 1.65, srčeko kuca 168 bpm. 8 TT prema O
    Dijagnoze: jajnici PCOS ( 7 god.OK-Diane, Belara),
    Inzulinska rez. (Glucophage 750 XR), Hipotireoza (Euthyrox 25),
    Folat + Gynositol + B kompleks
    Neredoviti ciklusi, vjv. anovulatorni.

• katsy
    14. Listopad 2021. 15:53

gdje ima lijepe udobne trudničke odjeće, a da nije online. U ZG po mogućnosti.

Tejuska♡
    14. Listopad 2021. 16:23

SaporeVero ti i ja smo u dan iste ♡ 
    Drago mi je da je sve super 😍♥️
    Dubrovcanka ma mozeee samo saljii 😄

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• _Katja_
    14. Listopad 2021. 16:40

Čestitke mamama na dobrim pregledima danas 🥰
    MarijanaMartin ja isto imam veliku želju da mi mala dobije seku, čak se nekako osjećam i loše sto preferiram taj spol 🙈 
    Nadam se sutra saznati jer čekam rezultate testa, zvala sam jučer ali nisu bili još stigli. 
    Inače imam i sestru i brata, ona mi je sve na svijetu, a s bratom cijeli život borba, pa valjda zbog tog iskustva 😆

• _Katja_
    14. Listopad 2021. 16:44

A sto se tiče poroda ja se prvi put nisam uopće bojala, imala sam skroz pozitivan stav, i dobro je prošlo, samo sto sam tiskala satima, beba se nikako nije spuštala 😬
    To me tako iscrpilo, samo se nadam se da će ovaj put kraće trajati…

Fastazia
    14. Listopad 2021. 19:32

Pozdrav svima, 
    Pratim vas, ne javljam se jer ne stignem, posao, kćer i njene aktivnosti.... 
    Pregled imam 22.10.
    Jeste li vi radili TORCH i kada se to radi? 

👩‍🦰36 god.
    💖 2015.
    👼 2020.
    + 7.9.2021.

Tejuska♡
    14. Listopad 2021. 19:35

Fastazia

Pozdrav svima,
    Pratim vas, ne javljam se jer ne stignem, posao, kćer i njene aktivnosti….
    Pregled imam 22.10.
    Jeste li vi radili TORCH i kada se to radi?

Mene je narucila za toksoplazmu jer to jedino moze preko uputnice u Petrovoj,a ostalo ako zelim mogu pvt raditi
    Pa na pocetku negdje,ja idem iduci tjedan biti cu 13tt tada :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    14. Listopad 2021. 19:36

Dubrovčanka

Tejuska hvala ti 💖

Nema na cemu ♥️♥️

Joj bas sam se danas sjetila Razumne 😪 bas mi nekako fali,nadam se da je dobro,voljela bi je cuti.
    Valjda ti tako neki ljudi ostanu u pamcenju ♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

anchika
    14. Listopad 2021. 19:42

Antonela98 mene isto nekoliko dana stalno na lijevoj strani bolilo, doktorica je rekla da je sve to normalno dok nema jakih bolova.. 
    A ubiti me svaki dan na neki novi nacin nesto bolucka, nekad mi bude kao blagi menstrualni, nekad kao neke munje, probadanja, nekad me zaboli kad kihnem ili ustanem.. 

Arsancres
    14. Listopad 2021. 19:54

Razumna ako nas čitaš, javi nam se nekad ❤️
    Ja se isto sjetim nje. Sigurna sam da će prije ili kasnije postat mamica ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.