Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    14. Listopad 2021. 20:22

_Katja_

MarijanaMartinja isto imam veliku želju da mi mala dobije seku, čak se nekako osjećam i loše sto preferiram taj spol 🙈
    Inače imam i sestru i brata, ona mi je sve na svijetu, a s bratom cijeli život borba, pa valjda zbog tog iskustva 😆

Meni muž prigovara kad kažem da sam nesretna što je muško. A ja njemu prigovaram kako mi je to mogao napraviti. Kad sam stvarno htjela dvije seke. Mišljenja sam da se isti spol tisuću puta više i bolje slaže i stvarno bi voljela da mi djeca budu povezana. Ja sam jedinica, ali sam znala vidjeti "super seke" koje kroz život sve zajedno prolaze i super se slaže. Brata i sestru nikad nisam vidjela u baš super odnosima. I financijski će nam to biti ogroman trošak. Maloj smo kupovali dosta skupih stvari, da bude i za drugo, a sve je roza ili šljokičasto. Na poslu mi toliko čestitaju, pogotovo mužu što je eto napravio muško, kao da smo u Kini,haha pa mi bude malo lakše jer eto imat ćemo SINA,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tejuska♡
    14. Listopad 2021. 20:36

I ja se nadam da ce uskoro postati mama,da ce sve lose biti iza nje ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Omerta
    14. Listopad 2021. 20:52

katsy

gdje ima lijepe udobne trudničke odjeće, a da nije online. U ZG po mogućnosti.

H&M 🤷‍♀️

Be the change you wish to see in the world.. 💚

EvaKB
    14. Listopad 2021. 20:58

MarijanaMartin

_Katja_

MarijanaMartinja isto imam veliku želju da mi mala dobije seku, čak se nekako osjećam i loše sto preferiram taj spol 🙈
    Inače imam i sestru i brata, ona mi je sve na svijetu, a s bratom cijeli život borba, pa valjda zbog tog iskustva 😆

Meni muž prigovara kad kažem da sam nesretna što je muško. A ja njemu prigovaram kako mi je to mogao napraviti. Kad sam stvarno htjela dvije seke. Mišljenja sam da se isti spol tisuću puta više i bolje slaže i stvarno bi voljela da mi djeca budu povezana. Ja sam jedinica, ali sam znala vidjeti "super seke" koje kroz život sve zajedno prolaze i super se slaže. Brata i sestru nikad nisam vidjela u baš super odnosima. I financijski će nam to biti ogroman trošak. Maloj smo kupovali dosta skupih stvari, da bude i za drugo, a sve je roza ili šljokičasto. Na poslu mi toliko čestitaju, pogotovo mužu što je eto napravio muško, kao da smo u Kini,haha pa mi bude malo lakše jer eto imat ćemo SINA,haha

Ja imam necaka i necakinju, koliko se mlate i cackaju stalno toliko se i obozavaju i ne mogu jedno bez drugog. Nedavno su dobili svako svoju sobu i najveci problem je bilo sto sad nece vise moci malo porazgovarat prije spavanja u krevetu, pa su si nabavili walkie talkie. Tako da nisu povezana samo djeca istog spola. Isto vidim sa svojom prijateljicom koja ima mladeg brata sa kojim se cijelo djetinjstvo nesto "klala", a isto nisu mogli jedno bez drugog i sad kao odrasli ljudi su iznimno bliski. Tako da ne brini.
    A da, te fore sa napraviti sina su trebale ostati u srednjem vijeku. Moja svekrva mantra da bude zdravo i da bude musko jer sin, nasljednik... zivac mi sam poskoci. 

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

• MarijanaMartin
    14. Listopad 2021. 21:26

Haha mene svekrva od jučer jako voli. Čak je danas došla vidjeti kako sam,haha od kad sam rodila malu se izbjegavamo,haha eto sin je sve riješio,haha  Važno mi je da bude zdrav i eto ako Bog da vidjet ću čari roditeljstva za oba spola. Tko zna možda bude "mamin sin" i ja ću biti luda svekrva,haha 🤪 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Arsancres
    14. Listopad 2021. 22:05

Bambolina

Jooj ja se odmah naježim na te komentare muško - nasljednik.. Za mene su isto svi govorili kao biti će muško, to će biti nasljednik bla bla.. I onda curica, sad je kao svima drago, a znam da bi im ipak bilo draže da netko njihovo prezime nosi dalje.. 🤮 Ja uvijek na tako glupe komentare znam pitat dal moj tata ne vrijedi ništa, jer eto ima samo žensku djecu..
    A da ne govorim da je neki dan svekrva pitala kao šta ćemo vam mi djeco kupiti, onda je svekar na to rekao nešto u stilu ja ću sačekati da se rodi da vidim stvarno da je curica, možda su doktori pogriješili.. 🤦🏼‍♀️
    Zbog takvih primitivaca, voljela bih samo žensku djecu rađati pa nek im prezime netko drugi prenosi..

Joj fuj, ne moš vjerovat da netko danas stvarno i dalje tak razmišlja. Kad sam bila trudna 1.put, moja je sveki tako htjela da bude curica i baš besramno to pokazivala, jer šogorica ima 2 sina i kao njoj je puna kapa muške djece, kad oni nisu njoj mogli jednu unuku napraviti, da joj barem mi 🤦‍♀️ da ona može haljinice gledati. Jel vam trebam reći da nismo dobili ni čarapice od njih za bebu, a ne haljinicu? 🙈😂 Mi smo stvarno htjeli samo da je sve ok i da bude zdravo, a ona bi obavezno rekla da očekuje da bude i curica. Kad smo javili spol i da je sve ok, ona je zanemarila sve ostalo, bitno da je curica i da nismo iznevjerili. Bože budaletine.

Arsancres
    14. Listopad 2021. 22:27

Sunašce83

Moj zivot moja briga moja greska moja stvar….Najjace mi je ona:"ja sam u ponoc kuhala jer sam drugi dan radila da bi mi muz i djeca imali sto jesti dok ja dodem doma. Meni nitko nije cuvao djecu!". I onda se izlaje kako su joj djeca bila stalno kod bake na cuvanju,a dok je radila nije 2god staza skupila.🤦‍♀️😂🤣. Eto i ja munjena pricam svasta🤪.

Ahahah ta je ko i moja. Ona bi znala u razgovoru pitat moj muža jel ja kuham svaki dan jer njoj nije bilo jasno kak ja mogu bit s bebom cijeli dan na sisi i išta radit, a ja sam stvarno kuhala, bez problema, na rate nekad pa dovršim za 2 sata, ali svaki dan je kuhano bilo.. I on njoj kaže pa kuha da, a ona njemu "jel baš svaki dan?" on kaže da, a ona njemu "dobro, šta si jučer ručao, šta je kuhala?" hahaha, onda kao nadoda pa dobro, neka kuha i treba, ja sam isto svaki dan kuhala, zašt ne bi i ona (?) a k je kuhala, a ne svaki dan
    Ili tipa pošalje joj sliku s rođendana, ona pita odmah jel torta kupljena ili je M radila, on kaže pa radila je ona, a ova odma pita jel joj netko pomogao😂, on kaže ne, a ona odmah pa i bolje, kakva je to žena da tortu ne može tebi napravit, ja sam isto radila. Najsmiješnije je što kaže moj muž da nije valjd 3 puta u životu radila ikom tortu haha, e jebene babe, baš to, na jedno uho uđe, na drugo van

• MarijanaMartin
    14. Listopad 2021. 22:38

posvudusa

Sve mora biti neutralno jer želim barem još imati 2 ili 3 bebaca pa nek posluži.

I ja sam tako razmišljala, ali stvarnost je drugačija. Do godinu dana sam joj i ja oblačila svašta, ali poslije ide sve teže i teže. Moja mala je opsjednuta s roza bojom. Neznam od kud joj to. Nikad je nisam tako odgajala, ja nisam takva žena, nosim i plavo i obučem i nešto od muža. Ali ona hoće samo šljokice, roza i sl. Znam da će ju to proći, jednom. A neutralne boje mrzi najviše na svijetu. Prije bi obukla plavu nego smeđu, crnu i sl. Zato nas čeka financijska propast,haha 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Arsancres
    14. Listopad 2021. 22:43

Bambolina

Uf, mene ova tema baš nervira 😂 valjda sam sad posebno osjetljiva pa mi svaki klinac smeta..
    Ali evo primjera kad je već Arsancres spomenula kolače i torte. Ja baš volim raditi kolače i torte i imam običaj odnijeti i njima kad tako nešto napravim.. I onda je došlo ljeto, odem na more i ne pada mi na pamet raditi kolače po toj vrućini.. Svaki put kad me sveki vidi s vrećicom iz trgovine ide pitanje jesu li to sastojci za kolače i da sam nekad stalno radila kolače, a sada ništa.. Da se razumijemo, ja njen kolač nikad okusila nisam.. Osim one kupovne zaleđene štrudle..
    I sad ja kad napravim kolač, ne nosim nikome nego sama sve pojedem poskrivećki 😂 šta koga boli ona stvar dal kuham ili ne, pravim li kolače i peglam li ja ili muž. Mi se dogovaramo, ako nama paše dobro je. Sad odoh završiti šaumrole, ima da ih do nedjelje sve sama potamanim 😂

😂😂😂😂 Ja se isto nasekiram kad je o njoj riječ, na slici ju više ne mogu vidjeti, srećom nemamo nikakvu komunikaciju, pitam se nekad šta nisam ranije srezala taj odnos, uvijek neki komentari, pitanja, savjeti koje nisam tražila. Daj otkači. To sad uopće nema veze s njom kao svekicom nego općenito, da mi bilo koja osoba, prijateljica, tko god, tak stalno neš serenda i dodaje, pa sterala bi ju u 3pm odavno.
    I ta očekivanja.. Svašta. Tvojoj ak se jedu kolači nek ide u slastičarnu i ćao 😂

tufnica1602
    14. Listopad 2021. 23:04

Kad ste spomenule svekrivu moja ni ne pita za bebu, niti je zanima ni beba ni ja. Nista je ne zanima u vezi unuceta, samo svog sina nazove i oni malo popricaju i to je to..nema veze mi smo navikli tako. Ne znam zasto ne vidim razlog ali nije me ni briga sada, ocu da uzivam u trudnoci koliko mi to drug Stres dozvoli 😂😂😂😁🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.