Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    meri97
    14. Listopad 2021. 13:35

Ima li koja od vas iskustva sa prozirnim vodenkastim iscjetkom? U 12.sam tjednu i zadnjih par dana jako ucestalo mokrim i stalno se javlja taj iscjedak 🤔

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

Arsancres
    14. Listopad 2021. 13:49

tufnica1602

Arsancres

A jeste se raspištoljile danas s komentiranjem 😅😅 dok sam sve pročitala 🙈
    MarijanaMartin čestitke na dečkićuuu ❤️ muž dobiva pojačanje znači :)
    Moj pregled prošao super, nestao mi je hematom skroz, ali još mi nije ukinuo utriće 😭😭 kaže da je po njegovom iskustvu ovako sigurnije i da stavljam još do idućeg pregleda, a ja se ponadala da neće više biti mljackavih gaća 😅 već mi ih je puna kapa.
    Cerviks mi je 36mm, kaže idealno je 38mm za moj tjedan i broj poroda, ali da obzirom na moju povijest da je ovo super i on je zadovoljan i da će tek za 4 tjedna opet mjeriti, tako da, odmah sam mirnija :D
    Danas je baš bila okrenuta licem u posteljicu, baš joj je zabijena faca bila, htio je da ju uhvatimo na 4d da se lijepo vidi, ali nula bodova haha, još sam se izvrtala pa okretala malo na bok kao da se možda okrene, ali nije. Prebacio mi je 2 videa gdje mrda rukicama i nogicama, baš se mali dlanovi vide preslatki ❤️ 2d su oba, ali meni preslatki, a idući put se nadam da će se namjestiti nekako da uspijemo :D
    Tufnicedobrodošla :) meni je termin isto 2.3.
    Možda sno trebale u zimske, ali meni ove proljetnice bolje sjele, meni je 3.mj već proljeće 😂

Buduci da smo ja i ti isto trudne de mi kazi jel se tvoj bebac mice vec jesi osjetila do sada prave pokrete. U mene je aktivan bas ali nekako sve po dnu stomaka i mali mi je stomak (bar meni se cini kad gledan druge-paranoja 🙈) iako dr kaze da je s bebicom sve ok i napreduje super. Ali ja opet nekako iscekujem da mi bude bas pravi trudnicki stomak jer jos uvijek nije 🙄😏

Ja ju osjetim već duže, ali mislim da je to zato jer mi je druga trudnoća pa mogu skužiti šta su pokreti već, u prvoj sam tek sa 18 tjedana osjetila kao mjehuriće neke, a tek iza 22tt koliko se sjećam baš ono pokrete, tako da, ne brini :D
    A ovisi i gdje ti je posteljica, sprijeda ili straga i kažu još da kilaža ima veze, tvoja, jel, da neće isto osjetiti mršavica u stomaku i ona malo popunjena :D ma ne brini, one su još tako male, evo moja bebuška jučer 362grama, ko moja šnicla za ručak😂
    Posvudušo ja se nadala spolu🙈🙈🙈🙈 ali nek je bebuška dobro, bit će valjda idući pregled 🤭🤭

Tejuska♡
    14. Listopad 2021. 14:03

Posvudusa bebica ti je teska 161g ♥️ izracunala sam ti 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• katsy
    14. Listopad 2021. 14:19

da li se plaća anomaly scan kod privatnika, tj je li uključen u redovnu cijenu pregleda ili dodatno?

Tejuska♡
    14. Listopad 2021. 14:36

posvudusa

Kilaža je ok, to je i procjenjeno na 160 gr duljin me muči. Po kalkulatoru ispada 19cm što mi je nekako puno 🧐
    Nema veze, nije ni bitno, bitno da je sve ok.
    Gledam dal da idem na 4d ili 5d? Jel ima tko iskustva, jel 5d bolji?

Da i meni tako ispada,kada googlam pise da je oko 12cm a na nekim slikama 16-18cm za 16tt a vec 17tt je 18-21cm.
    Mozda bude dugacka bebuska 🤭♥️
    5D ti je najnoviji,dakle bolje se vidi nego 4D
    Svjetlija je slika i realnija

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    14. Listopad 2021. 14:37

Dubrovčanka

Tejuska ja računala ispalo mi bilo u 16om tjednu 60 grama hahahhahahah. Ne znam ja to 🤣

Hahahahah daj mi mjere pa cu ti izracunati 🤭♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    14. Listopad 2021. 14:44

katsy

da li se plaća anomaly scan kod privatnika, tj je li uključen u redovnu cijenu pregleda ili dodatno?

Većinom ti je druga cijena, skuplji budu mini anomaly i anomaly, 12tt i 20 tt, ja inače plaćam pregled 300kn, a anomaly sam jučer baš imala, on je 400kn.
    Pogledaj na webu poliklinike svoje, skoro svi ti imaju cjenike :D

tufnica1602
    14. Listopad 2021. 15:18

Dubrovčanka

Tejuska ja računala ispalo mi bilo u 16om tjednu 60 grama hahahhahahah. Ne znam ja to 🤣

Ti si dobra ja sam sama sebi izračunala termin za porod 1.1 to mi logično bilo 🤣🤣🤣 a ono u trećem mj. Nisam puno fulala cijela 2 mj. 🤭

Tejuska♡
    14. Listopad 2021. 15:34

Dubrovčanka

Tejuska BPD 3,3       AC 11,5       Fc 2,0

Ee ali ne stima,ovaj zarez je cudan,treba biti kao posvudusi BPD npr. 33 a ne 3,3
    AC ne znam 115 ne 11,5
    Jer ako i stavim tako 33 i 115 ispadne 169g bebica sta je samo 8g manje od posvuduse a razlika velika od 3 tjedna izmedu vas dvije pa mi ne stimaju mjere 🥴🥲

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    14. Listopad 2021. 15:35

Osim ak si imala te mjere u 16tt onda ide tako 33 i 115 pa je oko 169g bebuska 😄😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.