Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tufnica1602
    15. Listopad 2021. 11:37

posvudusa

Ja isto želim da ima svoju sobu odmah ali mislim da neće biti praktično prvih par mjeseci. Mislim da ćemo mi za prva 3,4mj s nama pa onda probati prebaciti u svoju sobu. Non stop ustajanje pa tamo-vamo , uspavaj, presvuci, nahrani,…jednostavnije je da je s nama na početku.

Isto, zelim i ja da bude s nama par mjeseci. Nekako mi zao da bude sam a tek tako maleni. Nema sanse, ali onda bi mogao ostati i do pete godine s nama hahaha. Kad se nauci 😂

Arsancres
    15. Listopad 2021. 12:03

Joj žene, svaka vam čast koje bi se usudile ostavit novorođenče u zasebnoj sobi, kužim ja želje i viđenja, al to je stvarno opasno u tim prvim mjesecima, na stranu sad sve ostalo.
    Da se neš dogodi, a ti nit vidiš nit čuješ, ne znam, ja se nisam mogla opustiti u početku ni kad je bila na pola metra od mene. Ja ne shvaćam niti razuman razlog zašto bi tako male bebe odvajali od sebe, znate li vi da one imaju vid u početku u dosegu 25-30cm? Iz tog toplog stomaka kod mame se kroz par dana prebaciš negdje gdje nikog nema, ne vidiš praktički, čuješ, a nema nikog.
    Meni je to nezamislivo 🤷‍♀️ i nerealno je očekivati da ćeš donijet bebu doma i svi će nastavit svoje rituale i snove kao i inače 🙈 

Lida 🍀
    15. Listopad 2021. 12:30

Pozdrav cure, oprostite sto upadam ovako ko padobranac ali nesto me muci i ne znam gdje vise pitati 😬 
    Gin mi je neki dan nakon pregleda u trudnicku upisao: cerviks ep (epiteliziran??) velicina za 1cm
    Sta bi to trebalo znaciti? Od srece i ushićenja sam ga zaboravila pitati i sad me proganja
    Oprostite jos jednom na upadanju, zelim vam svima mirne i uredne trudnoće 💕

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

tufnica1602
    15. Listopad 2021. 12:46

Ja sam u 1001 brizi jutros. Ne osjetim bebu da se miče od sinoć, jutros mooožda kao neki mini pokret ali nije to kako on zna lupat kad krene. Idem zvat ginekologa da me primi. A što sam paranoična stalno bože 🤦‍♀️🤦‍♀️ 
    Sama sebe isprepadam nadam se da je sve ok.

tufnica1602
    15. Listopad 2021. 13:07

Dubrovčanka

tufnica meni je na Dane. Nekad mirna preko Dane nekad ne. Većinom na večer divlja. Dobro u mene je to mini udarci Al osjećam. Nabavi baby watcher. Mene spašava.

E di to mogu napravit, ne znam ni da ima. 🙈 kako se koristi?

• _Katja_
    15. Listopad 2021. 13:09

Arsancres

Joj žene, svaka vam čast koje bi se usudile ostavit novorođenče u zasebnoj sobi, kužim ja želje i viđenja, al to je stvarno opasno u tim prvim mjesecima, na stranu sad sve ostalo.

Slažem se u potpunosti 🥰 
    Bebi treba mamina blizina. A bilo bi prirodno da treba i mami bebina, meni se uopće ne svidja ta ideja odvajanja. Ne znam do kad 😆 
    Moja mala spava još uvijek s nema u krevetu, a kad dodje beba prisloniti ćemo krevetić uz krevet, do sad ga nismo koristili, osim za oprani ves 🙈
    Bila mi je u gnijezdu dok ga nije prerasla, a sad je posvuda po krevetu.

• _Katja_
    15. Listopad 2021. 13:14

Stigao moj nalaz i uredan je ❤️
    I dečko je ipak 😊
    Tejuška možeš me kad stigneš dodati na listu, termin poroda je 15.4.  
    Coksa preslatka su ti dječica, tako ću ja sad svoje zamišljati, u skladu 🥰

Tejuska♡
    15. Listopad 2021. 13:46

Arsancres

Da se neš dogodi, a ti nit vidiš nit čuješ, ne znam, ja se nisam mogla opustiti u početku ni kad je bila na pola metra od mene. Ja ne shvaćam niti razuman razlog zašto bi tako male bebe odvajali od sebe, znate li vi da one imaju vid u početku u dosegu 25-30cm? Iz tog toplog stomaka kod mame se kroz par dana prebaciš negdje gdje nikog nema, ne vidiš praktički, čuješ, a nema nikog.
    Meni je to nezamislivo 🤷‍♀️ i nerealno je očekivati da ćeš donijet bebu doma i svi će nastavit svoje rituale i snove kao i inače 🙈

Upravo to...Moj 4-godisnjak jos uvijek spava s nama 🤣🤣 a ne pada mi na pamet ostavit novorodence u sobi pored 
    Nema sanse... 
    Moje videnje za to je takvo 😂 i ne pisem vise haha

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    15. Listopad 2021. 13:50

antonela98

Meni muz nije dao kupit baby watcher, a da mi ga je samo na 10 minuta sad! A nitko nema za posudit u mom okruzenju :(
    Ja se grozno osjecam od proslog pregleda, 3 tjedna stalno me nesto boli, navecer me zna probudit ostra bol i to samo u lijevom jajniku i rodnici. Zvala sam ginicku i ne moze me primit jer je krcata..
    Jos i ovaj nalaz stitnjace, do utorka cu izludit.
    Na hitnu me sram ic, vec sam jednom bila na Petrovoj i jako neugodni su bili. Ne znam gdje bih drugo u Zg isla i je li uopce pametno s obzirom na koronu.
    🤧

Imas i rabljenih baby watchera za 250kn , pa si potrazi i kupi,ako je tvom muzu mozda financijski previse.
    Zasto su bili neugodni? Mene su tak fino docekali,rekla bih ko kraljicu,obitavali me,pitali jesam dobro svako malo,pokrivali dekama a otvorili da imam zraka...znaci savrsenstvo bi rekla..
    Bas mi je zao da si imala takvu situaciju ali ti si dosta nemirna kako da kazem,kad god pises bas sve nesto u ogromnom strahu 😥 pa jebemu mantraj i muza i idi si po watcher ko ga jebe,ne nosi on to u trbuhu vec ti !

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    15. Listopad 2021. 13:51

_Katja_

Stigao moj nalaz i uredan je ❤️
    I dečko je ipak 😊
    Tejuška možeš me kad stigneš dodati na listu, termin poroda je 15.4.
    Coksa preslatka su ti dječica, tako ću ja sad svoje zamišljati, u skladu 🥰

Cestitke draga na 💙 
    Bas mi je drago da je sve odlicno,dodajem 🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.