Nika dobro nam došla i čestitam ❤️
Na komentare se ne obaziri, uvijek će ih biti, zato imaš 2 uha, na jedno unutra, a na drugo van. Mišljenje tih ljudi ti neće hraniti dijete, uspavljivati, tješiti i sl, nemaš baš ništa od njih. Ljudima uvijek neš ne štima, ak rodiš s 20 si balava, ako rodiš s 40 onda su priče da već baka trebaš biti. Ma.. Samo pusti i uživaj u onom što te čeka ❤️
Netko je pitao za uputnice, vrijede 30 dana koliko je meni rečeno, valjda sve automatski ide.
Ja imam danas anomaly, u biti je to uzv kao i svaki drugi u smislu uzva, samo puno duže traje, gleda se baš svaki organ zasebno, mjere itd, obično uvijek oko 20tt naručuju. Ja sam danas baš punih 20tjedana.
Još uvijek mi curi nos, ali sam napravila onaj kućbi test na koronu eto za svaki slučaj, da ne idem baš tamo i ne daj Bože zarazim doktora, negativan je naravno. Mislim, doslovno mi bale samo cure, maloj sve prošlo za 3 dana, muž i ja sad balavimo još malo, nitko nema temperaturu, stvarno klasična prehlada. Samo mi već ide na živce što ne smiješ kihnut nigdje ni ispirit nos, odmah je korona, jbt ko da niš više ne postoji osim korone 🙈 prvo sam mislila da možda odgodim pregled zbog tog, a onda si mislim a šta da si kompliciram, imamo maske svi, šta da ja radim više.
Čekamo vijesti s pregleda, ja imam tek u 18h :D
Hej svima, nova sam ovdje i drago mi je sta cemo ovdje slusati i savjetovati jedna drugu, biti podrska jedna drugoj i veseliti se svakom novom zivotu. U svakoj od vas imat cemo neku svoju prijateljicu koja prolazi kroz iste ili slicne stvari.
Don't judge me ali bit cu mlada proljetna mama i puna sam pitanja i znatizelje. Zovem se Nikolina i imam 20 godina. Sada sam trudna 7 tjedana i 6 dana i veselim se svakom iducem. Sutra imam prvi pregled i jako sam uzbudena radi toga, nadam se da ce sve biti u redu. Ima li vas jos sa slicnim situacijama i kako ste se nosile sa time? Kako ste se nosili sa misljenjima i reakcijama vasih najblizih? Kakva su vaša iskustva? Svaki odgovor i svako iskustvo je dobrodoslo. :)
Pozz i dobro nam došla....ma šta te briga sta ko misli ti po svom....ev moj primjer ja sam se udala u 25 kazu mi ostarila sam takva je moja okolina do 22 moraš se udat ili ti nešto fali ...rodila kćerku u 27 kazu dobro je može imat djecu...e sad sam ušla u 32 godinu i trudna 10 nedelju e sad mi govore što nisam još čekala da kćerka još odraste....tako da okolini i narodu nemožeš ugodit...sve nek ti na jedno uho uđe na drugo izađe i sve ce ti bit ok...još jednom dobro došla
Evo kako sam obećala, jedna sličica sa 3D/4D.
Pokušavam ju ubaciti ali mi stalno kaze da se dogodila pogreška. Zna li netko do čega bi moglo biti?
Moras preko ove stranice♥️
https://imgbb.com/upload
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Je li sada ok?
https://ibb.co/Hzt0Tdg
U kojoj si nedelji radila ovaj 3D/4D meni je rekla da cu radit 13
Ja uvijek vidim i na 4D :D meni je to baš slatko, imam baš puno videa iz prve trudnoće gdje se mala vrtirepka vrti, to mi je baš lijepa uspomena.. A tamo sa 20 i koji tjedan joj se znalo baš lijepo vidjeti lice, kasnije je već bila tak velika pa bi samo stopala mogla vidjeti ili tjeme hahah
Ja imam ukljucen 4D u paket vođenja trudnoce. Tako da se nadam da cu tamo iza 20tt vidjeti curicu i u 4D.
Bas kako kazes tad se najbolje vide
Uputnica vrijedi obicno mjesec dana obicna koliko znam🤷♀️.
Da istina,bas je bila jedna zena na vadenje krvi i dr.joj je rekla da joj je isteklo da vrijedi mjesec dana
Tak da budes morala novu traziti da ne dodes tamo i posalju te kuci
Zvala sam sad gin pa kaže sestra da uputnica vrijedi 90 dana, znači 3 mj. 🤷♀️
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Uputnica vrijedi obicno mjesec dana obicna koliko znam🤷♀️.
Da istina,bas je bila jedna zena na vadenje krvi i dr.joj je rekla da joj je isteklo da vrijedi mjesec dana
Tak da budes morala novu traziti da ne dodes tamo i posalju te kuci
Zvala sam sad gin pa kaže sestra da uputnica vrijedi 90 dana, znači 3 mj. 🤷♀️
Možda je za trudnice duže, u svakom slučaju super za tebe, bar ne moraš zivkat za novu :D
Probaj vidjeti na e-građanima, tamo ti stoje sve otvorene uputnice, ako je tamo još, onda je okej, kad istekne, nestane.
Magy ja ne vidim sliku :(( pise mi da ne postoji kad kliknem
Omerta onda super ☺
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Magy ja ne vidim sliku :(( pise mi da ne postoji kad kliknem
Omerta onda super ☺
Evo, sada?https://ibb.co/k951KgQ
Ajmeee 😍😍😍koja divotica,premedeno 🤗🤗 kako se divno vidi samo ♥️ bas predivna uspomena,hvala ti sto si podjelila s nama 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji