Meni je plan i želja na drugi porod ići u Brežice u njihovo rodilište, ali obzirom na koronu ne znam šta da mislim.
Ako ne bude izvedivo u Brežicama, opet idem na Duh u svakom slučaju 😊
Kako će mi muž nažalost biti na poslovnom putu u vrijeme porod (iako se nikad ne zna, zadnji put sam prenjela 11 dana) nije mi toliko važna pratnja na porodu, kad je neću imati 😭😣. Jako me strah te gužve na Sv duhu i zato čak malo razmišljam probati neko drugo rodilište??!! Što ima u Brežicama? To se plaća ili može naš HZZO? Hoće li mi dijete onda biti Slovenac??🙈😂
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Evo da se pohvalim. Bila sam danas na pregledu. S bebom je sve ok. Stiže nam dječak
Draga Magy ceeestitke na malom deckicu 💙😍🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo da se pohvalim. Bila sam danas na pregledu. S bebom je sve ok. Stiže nam dječak
Čestitam na 💙.
Ja sam u 20. tjednu i još uvijek neznam spol 😩😩. Sutra idem na pregled, moram saznati!!!!! 🎀🤞
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Hej svima, nova sam ovdje i drago mi je sta cemo ovdje slusati i savjetovati jedna drugu, biti podrska jedna drugoj i veseliti se svakom novom zivotu. U svakoj od vas imat cemo neku svoju prijateljicu koja prolazi kroz iste ili slicne stvari.
Don't judge me ali bit cu mlada proljetna mama i puna sam pitanja i znatizelje. Zovem se Nikolina i imam 20 godina. Sada sam trudna 7 tjedana i 6 dana i veselim se svakom iducem. Sutra imam prvi pregled i jako sam uzbudena radi toga, nadam se da ce sve biti u redu. Ima li vas jos sa slicnim situacijama i kako ste se nosile sa time? Kako ste se nosili sa misljenjima i reakcijama vasih najblizih? Kakva su vaša iskustva? Svaki odgovor i svako iskustvo je dobrodoslo. :)
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Čestitke!!! 🥳🥳🥳
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Moj treci porod takoder cu u petrovoj, nadam se. Opet ako stignem. Krenut ovah put ranije
CoKSa moraš se stvarno požuriti, jer kažu da treće samo izađe van. 🤣🤣🙊 Mene baš zanima je li drugi porod "lakši" od prvog?! 🤔
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Jutro!
Sretno curke na pregledima danas, iscekujem lijepe vijesti!
Magy cestitam na deckicu
Ima li vas jos sa slicnim situacijama i kako ste se nosile sa time? Kako ste se nosili sa misljenjima i reakcijama vasih najblizih? Kakva su vaša iskustva? Svaki odgovor i svako iskustvo je dobrodoslo. :)
Sorry nisam skužila u kojoj situaciji? Ako misliš mlada mama, ja ne vidim nikakav problem u tome. Mislim da to ima svoje prednosti, isto kao i starija mama. Neznam zašto bi te okolina osuđivala ili rekla nešto ružno?? Nekužim, što su ti rekli?
Moji roditelji nisu baš najbolje podnijeli što će postati djed i baka, a imala sam 32 godine,haha Tako da to sve ovisi o tipu osobe. Moji su odmah vidjeli da će se njima promijeniti lagodan život. Mislim, bili su u pravu (ali nije me briga) čuvaju mi malu dok sam na poslu, a to je skoro cijeli dan,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
MarijanaMartin moja prija se napatila s drugim više nego prvim🤣
Čula sam i ja takve priče od kolegica s posla. Ono, drugi porod im je bio katastrofa. Čak puno njih je završilo na carskom, a prvi uspjeli vaginalno. Hmm meni se čini strašnije jer znam što me čeka i mogu imati noćne more već od začeća,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Daaan ♥️
Nika dobro nam dosla 😍☺ Ja imam 30 a najstarije dijete 7godina,rodila sam u 22-oj godini,dakle 🤭 ne vidim ni ja nigdje problem mlade mame,nadam se da ce ti sve proteci predivno u trudnoci kao i kasnije.Nadam se da imas podrsku a ako nemas ko ih je.. 😎 Zelim ti svu srecu i da nam pises stalno ♡
Magy imas koju fotkicu sa 4D da nam postaviiis ? 😍😍
Arsancres,Sapore,Xoxo i ako je jos tko bio sretnoooo i cekamo vas s predivnim vijestimaaa ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji