Jutro curke 😊
Kako ste odlučile u koju bolnicu želite ići na porod (ZG konkretno)?
I u kojem trenutku se to mora odlučiti? Kako to ide?
Ja sam u 1.trudnoci imala doktora u Petrovoj koji me tamo vodio i tako sam ostala tamo :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Drage buduce mamasite 😊
Stigli su mi nalazi Panorame. Cekamo zdravu curicu 💜🌸 presretni smo!😊
Najbolje vijesti za pocetak vikenda!
Zelim i svima vama lijep vikend 😉
Čestitke!!! 🥳🥳🥳
Be the change you wish to see in the world.. 💚
6.10. obavili pregled, 15+6, sve je u redu i stiže nam 💙
Iako sam ja, ne znam zašto, bila uvjerena da je curica 🙈, a tata me cijelo vrijeme uvjeravao da stiže sin jer zna on šta je radio 🤣 i na kraju izgleda i pogodio 😀
Posteljica mi položena nisko sprijeda, ali kaže ginekolog još je rano za išta predviđati jer u vecini slucajeva se porastom trudnoce podigne prema gore. Ima li još mamica s nisko položenom posteljicom?
Čestitke!!! 🥳🥳🥳
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pozdrav svim curama! Evo da se i ja pridružim. Imala sam 2 pregleda do sad. Sve je ok, ali sam dobila Duphaston na početku zbog roskastog iscjedka. To je pristalo odmah nakon terapije i mirovanja.
Sljedeći mi je pregled 25.10., a termin 5.5.
😋😄
31👩❤️💋👨38
Ja mislim da ću Petrovu jer mi je najbliža.
Ne znam isplati li se tražiti vezu po rodilištu?
Znam da je kontroverzna tema ali ako imaš nekog “svog” pomaže li šta ili je tako svejedno?
A ja sam imala,dr.mi je nakon poroda otisao u Ameriku raditi,pa sam opet 2.puta isla u Petrovu.
Po mjestu stanovanja i tako spadam pod nju pa eto..
U svakoj bolnici ima onih sta zasluzuju biti doktori o oni koji ne ...
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pozdrav svim curama! Evo da se i ja pridružim. Imala sam 2 pregleda do sad. Sve je ok, ali sam dobila Duphaston na početku zbog roskastog iscjedka. To je pristalo odmah nakon terapije i mirovanja.
Sljedeći mi je pregled 25.10., a termin 5.5.
😋😄
Dobro nam doslaaa i da nam budes punoo pisala 🥰😍☺
Nas dvije smo blizu ♥️♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja mislim da ću Petrovu jer mi je najbliža.
Ne znam isplati li se tražiti vezu po rodilištu?
Znam da je kontroverzna tema ali ako imaš nekog “svog” pomaže li šta ili je tako svejedno?
Ja bih rekla da pomaže, ali isto tak da je i sreća to sve tj. ne možeš baš znat kak će porod završiti, hoće taj dr. moći biti tamo. Ja sam išla u TA bez naručivanja, samo sam došla i rekla da imam dogovor s tim i tim, one su ga pozvale uvijek, po tom pitanju ono super, nisam nikad bila više od sat vremena u toj TA sa svim, ali npr. dobila sam trudove ko za klinac na dan kad je on bio 3 dana na godišnjem van rh. Tako da, aj ti znaj
Sigurno da je mentalno lakše, meni je barem bilo, a nekako sam sklona vjerovati da svi oni tamo drugalije po bolnicama postupaju, previše sam to puta čula da se događa da bi sad mislila da je to slučajnost.
Pozdrav cure!
Jutros obavila prvi pregled, kuca srce ❤️
Sljedeći pregled mi je već 28.10. jer ću raditi Nifty
Jučer sam bila sva nervozna a danas mi je pao ogroman kamen sa srca iako se još ne mogu posve opustiti.
Bokic curke!
Omerta hvala 😉
Cestitke ostalim curkama na dobrim pregledima!
Lu bas mi je zao sto si se nacekala. Ja vodim privatno T i sljedeci put muzic ide samnom i jedva ceka vidjeti curku nasu. Odi i ti njima je to bas dozivljaj.
Lovly_ ja sam ti prvi svoj nesretni porod imala na Sv Duhu i opet idem tamo. Koliko god je situacija bila koma porod mi nije ostao u losem sjecanju. Stovise potpisala bi sada odmah da opet tako bude. Ekipa babice i doktori su super. Nemam zamjerki.
Za svaku bolnicu ces cuti dobra i losa iskustva...
Meni je osobno Sv duh najblizi tamo sam se ja rodila tamo sam imala jedan porod i opet cu...ovaj put nadam se i molim se sa sretnim zavrsetkom 😉
Pitanjce cure koje imaju doppler ili ti ga baby w. S koliko tjedana ste uspjeli srceko uloviti. Meni ga kao na moment nade pise oko 135 otkucaji ali jos se zvuk bas ne cuje i tesko nadem te otkucaje...
Sortiraj odgovore
Najstariji