Tejuska temp mi je stalno 37,5. Sad cak vise nemam kronicni umor i malaksalost kao kad je tek krenula, alo jednostavno ne pada. Ginicka je rekla da je u trudnoci moguca temp do 37,2 ali da ovo nije od trudnoce🙄
Poštovani, nikad nisam imala spolni odnos, potpuno sam neiskusna međutim imam taj neki strah od trudnoće koji je često neosnovan. Jedino što dečko i ja prakticiramo jeste da on svojim polnim organom prelazi preko moje stražnjice kako bi se zadovoljio a pritom sam ja u donjem veše međutim strah me da li postoji mogućnost da se nešto sperme ukoliko je bilo slije do ulaza u rodnice i prođe ispod veša ukoliko su rubovi tanji i da na taj način ostanem trudna s obzirom da sam ležala na boku? Znam da je ovo mozda vama smijesno ali puno bi mi znacio vas odgovor. Hvala
Draga Anata,nemoguce je da ostanes trudna,pa taman i da ga gurne u tvoju straznjicu i tamo to jelte obavi (svrsi).
To mora biti bas unutra u vagini da bi uslo u rodnicu.
Tako da bez brige,ako si nevina takoder je to doista nemoguce dok eto nemate pravi odnos.
Hvala ti puno na odgovoru. Uhvatila me paranoja ukoliko je moglo nešto sperme doći gdje ne treba iako sam bila u donjem vešu ali ležala sam na boku a rubovi donjeg veša su dosta tanji.. ovo je vama smiješno ali samo sam željela mišljenje vas dosta iskusnijih.
Nema na cemu,nista mi nije smjesno,svi smo mi bili mladi i nekad imali prvi seks.
Sretno
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuskatemp mi je stalno 37,5. Sad cak vise nemam kronicni umor i malaksalost kao kad je tek krenula, alo jednostavno ne pada. Ginicka je rekla da je u trudnoci moguca temp do 37,2 ali da ovo nije od trudnoce🙄
A jesi CRP mozda radila ? Kao krvnu sliku cijelu? Jer bas te posteno dugo drzi ta temp.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bok cure, ja cekam pregled 27.10 kad ce mi biti 12. tjedana da mi kazu da je i dalje sve super i da napokon kazem svima kojima jos nisam, a napokon i na poslu. Imamo Down u obitelji tako da me strah da nesto nece biti dobro, pa radim i Panoramu. Drzite mi fige, ja vec odbrojavam dane najrade bi preskocila sad ova 2 tjedna cekanja.
Ima li koja iskustva sa uputnicama od ginekologa preko hzzo, a da zapravo vodi trudnocu privatni? Moj privatni je super, a ovaj preko hzzo me nije vidio vec 15 godina jer mi nije bas nesto, ali bi sad bar uputnice preko njega rijesila da sve to ne placam. Moze li mi on reci da mi ne da uputnicu ako dodem sa preporukom privatnika sto trebam napraviti?
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Pozdrav svim budućim mamicama, prihvaćate me u tim? ❣
Ja sam nova u ovim temama, 21 tjedan trudnoće, prva trudnoća. 🤗 ima li nas još u tom tjednu?
Posvudusa, onda drzim fige da budeš u pravu, a i da pregled bude u redu! 💕
Tufnice dobro nam došla! Mislim da ima još curka oko 20tt, ja sam blizu, ali mislim da ima onih koje su ti još bliže.. Kada ti je termin? 🥰
Hvala draga, moj termin je 2.3. 😊 super da vas ima puno bas mi je drago.
Tufnice, evo još da kažem da sam jučer slučajno čitala po forumu i naletila sam na tvoju poruku u jednoj temi i moram ti reći da me baš nekako dirnulo i evo, jako, jako mi je drago da si sada sa nama! Želim ti divnu trudnoću do kraja 🥰
E da bila sam u grupi gdje su trudilice, pa sam se isla javiti. Hvala ti puno na tim rijecima, nadam se da ce i biti tako sve. Takodjer zelim tebi divnu trudnocu ❤
Posvudusa, onda drzim fige da budeš u pravu, a i da pregled bude u redu! 💕
Tufnice dobro nam došla! Mislim da ima još curka oko 20tt, ja sam blizu, ali mislim da ima onih koje su ti još bliže.. Kada ti je termin? 🥰
Hvala draga, moj termin je 2.3. 😊 super da vas ima puno bas mi je drago.
Mislim da su nam dvije u 2.mjesecu sa terminicem.
A super blizu je 🥰 sigurno ce biti neka mama i u trecem.
A jeste se raspištoljile danas s komentiranjem 😅😅 dok sam sve pročitala 🙈
MarijanaMartin čestitke na dečkićuuu ❤️ muž dobiva pojačanje znači :)
Moj pregled prošao super, nestao mi je hematom skroz, ali još mi nije ukinuo utriće 😭😭 kaže da je po njegovom iskustvu ovako sigurnije i da stavljam još do idućeg pregleda, a ja se ponadala da neće više biti mljackavih gaća 😅 već mi ih je puna kapa.
Cerviks mi je 36mm, kaže idealno je 38mm za moj tjedan i broj poroda, ali da obzirom na moju povijest da je ovo super i on je zadovoljan i da će tek za 4 tjedna opet mjeriti, tako da, odmah sam mirnija :D
Danas je baš bila okrenuta licem u posteljicu, baš joj je zabijena faca bila, htio je da ju uhvatimo na 4d da se lijepo vidi, ali nula bodova haha, još sam se izvrtala pa okretala malo na bok kao da se možda okrene, ali nije. Prebacio mi je 2 videa gdje mrda rukicama i nogicama, baš se mali dlanovi vide preslatki ❤️ 2d su oba, ali meni preslatki, a idući put se nadam da će se namjestiti nekako da uspijemo :D
Tufnice dobrodošla :) meni je termin isto 2.3.
Možda sno trebale u zimske, ali meni ove proljetnice bolje sjele, meni je 3.mj već proljeće 😂
Tejuskatemp mi je stalno 37,5. Sad cak vise nemam kronicni umor i malaksalost kao kad je tek krenula, alo jednostavno ne pada. Ginicka je rekla da je u trudnoci moguca temp do 37,2 ali da ovo nije od trudnoce🙄
A jesi CRP mozda radila ? Kao krvnu sliku cijelu? Jer bas te posteno dugo drzi ta temp.
Crp, cijela krvna, urin, urinokultura, bris na covid. Sve i sve je ok😒
Sortiraj odgovore
Najstariji