Ja sam rodila prvo na Sv duhu i opet ću tamo. Čula sam da se može platiti 1000 eura i onda imaš "super" porod. Dugo sam razmišljala dok sam bila trudna da li da to napravim ili da stavim na kocku zdravlje svoje bebe. Jako me to mučilo, sebičnost i moral. Odlučila sam da ne cu ništa i kud puklo da puklo. Došla sam na neviđeno, u TA svaki put neki drugi dr, nitko me ne zna niti me tko zapamtio. Kad sam došla na porod pojavila se neka dr koja je bila toliko savršena, toliko me ohrabrila da je bilo nevjerojatno da postoji takva dr (nije babica). Žao mi je što nemogu saznati njeno ime. Na otpusno pismu mi piše muški dr. Toj gospođi bi platila i 5000 eura samo da mi bude na porodu. Zato, opet idem tamo i nadam se sresti te divne ljude od prošlog puta 🤞🤞. Još su izradili nove rađaone, prvi dopustili pratnju na porodu i još 100 drugih razloga. Ali si opet mislim, ako svi odemo na Sv duh, pa to će biti kaos!!! Možda je ipak bolje neko drugo rodilište koje nije toliko traženo!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Pozz curke...jučerašnji pregled super prošao sve se razvija kako treba ..5 novembra imam zakazan ultrazvuk i posije toga idem na 4d u 13 nedelji...sad sam u 9...pozz sretno svima koje imaju preglede danas i sutra
Ja sam rodila prvo na Sv duhu i opet ću tamo. Čula sam da se može platiti 1000 eura i onda imaš "super" porod. Dugo sam razmišljala dok sam bila trudna da li da to napravim ili da stavim na kocku zdravlje svoje bebe. Jako me to mučilo, sebičnost i moral. Odlučila sam da ne cu ništa i kud puklo da puklo. Došla sam na neviđeno, u TA svaki put neki drugi dr, nitko me ne zna niti me tko zapamtio. Kad sam došla na porod pojavila se neka dr koja je bila toliko savršena, toliko me ohrabrila da je bilo nevjerojatno da postoji takva dr (nije babica). Žao mi je što nemogu saznati njeno ime. Na otpusno pismu mi piše muški dr. Toj gospođi bi platila i 5000 eura samo da mi bude na porodu. Zato, opet idem tamo i nadam se sresti te divne ljude od prošlog puta 🤞🤞. Još su izradili nove rađaone, prvi dopustili pratnju na porodu i još 100 drugih razloga. Ali si opet mislim, ako svi odemo na Sv duh, pa to će biti kaos!!! Možda je ipak bolje neko drugo rodilište koje nije toliko traženo!
Ja sam ti bila u toj novoj radaoni. I stvarno kao da si u americi. Cula sam kako je to prije bilo box jedna do druge radate....
A ovdje imas svoju sobu sa wcom i tusom ormar gdje ostavis stvari i prostorija gdje je ginekoloski stol i sve za bebu. I super sto pustaju pratnju to je divno. I uvijek su prvi bili koji bi dozvolili pratnju u ovoj ludoj koroni.
…A ovdje imas svoju sobu sa wcom i tusom ormar gdje ostavis stvari i prostorija gdje je ginekoloski stol i sve za bebu. I super sto pustaju pratnju to je divno. I uvijek su prvi bili koji bi dozvolili pratnju u ovoj ludoj koroni…
Pa zato nema dvojbe. Oni su najbolji izbor u ZG! 💕🤫
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Maca,Blink cestitke na super pregledima 😍♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro curke 😊
Kako ste odlučile u koju bolnicu želite ići na porod (ZG konkretno)?
I u kojem trenutku se to mora odlučiti? Kako to ide?
Ja sam iz Kc, prvo rodila u petrovoj, jer sam lezala na tokolizi i cuvanju trudnoce.
Tako se i za drugo odlucila da cu tamo, ako stignem, ii stigla, jedva. Svi su bili stvarno divni, od radaone, babinjaca, intenzivne, hrana fina.
Moj treci porod takoder cu u petrovoj, nadam se. Opet ako stignem. Krenut ovah put ranije
Ja sam od 37 tjedna krenula u TA u petrovu. Uvijek neki drugi dr., a na porodu divna mlada babica, i doktorica.
Ja sam dosla da bi epiduralnu, bilo kakve droge, kaze dr.kasno je, 8cm otvorena, brzo ce to kod vas. Donijele mi casu vode, nisu me ni na drip stavljale, bez klistiranja, natankale me dolje nekim uljem, sve to izmasirale i malac od 3500 je samo skliznuo, nisam ni pukla ni rezana, za 2 sata hodala po sobi. Dugo mi je mali bio na zadak, pa sam trebala i na vanjski okret kod dr.Zlopase, no zadnjih par dana se uspio okrenut.
Sestre na babinjacama divne, nisam naletila ni na jednu zlocestu. Sve je cisto, nekoliko puta cistacice prolaze, brisu. Za dva dana isla kuci.
Pitanjcecure koje imaju doppler ili ti ga baby w. S koliko tjedana ste uspjeli srceko uloviti. Meni ga kao na moment nade pise oko 135 otkucaji ali jos se zvuk bas ne cuje i tesko nadem te otkucaje…
Ja sam ga kupila na 11+4, ali sam tek četvrti dan uspjela naći. Taj dan sam odlučila biti strpljiva i uspjelo je. Na kraju je ispalo da sam ga tražila na krivom mjestu. Pokušavala sam jako nisko, iznad puične kosti. On je više gore prema pupku i desno
Otkucaji trebaju biti oko 150, i jako je prepoznatljiv. MM iz susjedne sobe viče na prvi udarac da je to on
💔💔💔
Curke mislim da sam nasla otkucaje tj sigurna sam da jesam. Da bas treba polako mic po mic. To sam prvi put na brzaka. Mislila sam pa 13 tt pa naci cu ja to odmah haha a ono sipak 😆
Hvala vam na objasnjenima 😘
Ja sam ti bila u toj novoj radaoni. I stvarno kao da si u americi. Cula sam kako je to prije bilo box jedna do druge radate….
A ovdje imas svoju sobu sa wcom i tusom ormar gdje ostavis stvari i prostorija gdje je ginekoloski stol i sve za bebu. I super sto pustaju pratnju to je divno. I uvijek su prvi bili koji bi dozvolili pratnju u ovoj ludoj koroni.
Da, oni su baš nanormalniji po pitanju toga, mislim da svega par tjedana nisu dozvolili pratnju, ali ono ukinulo su ju zadnji doslovno i prvi su ju opet dopustili. Ni danas ne traže ništa od testova, ne maltraju rodilju i koješta, stvarno su normalni.
Žao mi je jedino što su sigurno kao u ludnici ove 2 godine jer svi idu tamo rađati i kad bi ovi ostalo ukidali pratnje, svi su se na Duh sletili, što ja shvaćam iz percepcije rodilje. Ja bi išla i 300km zbog pratnje, ali mi žao ekipe tamo. Kad sam ja rodila nije bilo korone, jel, ali smo nas 3 ili 4 čekale da se oslobodi soba. I bez korone kod njih zna biti gužva.
Meni je plan i želja na drugi porod ići u Brežice u njihovo rodilište, ali obzirom na koronu ne znam šta da mislim.
Ako ne bude izvedivo u Brežicama, opet idem na Duh u svakom slučaju 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji