Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mak18
    13. Listopad 2021. 18:33

Nika_1610

Hej svima, nova sam ovdje i drago mi je sta cemo ovdje slusati i savjetovati jedna drugu, biti podrska jedna drugoj i veseliti se svakom novom zivotu. U svakoj od vas imat cemo neku svoju prijateljicu koja prolazi kroz iste ili slicne stvari.
    Don't judge me ali bit cu mlada proljetna mama i puna sam pitanja i znatizelje. Zovem se Nikolina i imam 20 godina. Sada sam trudna 7 tjedana i 6 dana i veselim se svakom iducem. Sutra imam prvi pregled i jako sam uzbudena radi toga, nadam se da ce sve biti u redu. Ima li vas jos sa slicnim situacijama i kako ste se nosile sa time? Kako ste se nosili sa misljenjima i reakcijama vasih najblizih? Kakva su vaša iskustva? Svaki odgovor i svako iskustvo je dobrodoslo. :)

Dobro došla i sretno na pregledu! 💕

• anata12345
    13. Listopad 2021. 18:44

Poštovani, nikad nisam imala spolni odnos, potpuno sam neiskusna međutim imam taj neki strah od trudnoće koji je često neosnovan. Jedino što dečko i ja prakticiramo jeste da on svojim polnim organom prelazi preko moje stražnjice kako bi se zadovoljio a pritom sam ja u donjem veše međutim strah me da li postoji mogućnost da se nešto sperme ukoliko je bilo slije do ulaza u rodnice i prođe ispod veša ukoliko su rubovi tanji i da na taj način ostanem trudna s obzirom da sam ležala na boku? Znam da je ovo mozda vama smijesno ali puno bi mi znacio vas odgovor. Hvala

Omerta
    13. Listopad 2021. 19:17

Arsancres

Omerta

Tejuska♡

Sunašce83

Uputnica vrijedi obicno mjesec dana obicna koliko znam🤷‍♀️.

Da istina,bas je bila jedna zena na vadenje krvi i dr.joj je rekla da joj je isteklo da vrijedi mjesec dana
    Tak da budes morala novu traziti da ne dodes tamo i posalju te kuci

Zvala sam sad gin pa kaže sestra da uputnica vrijedi 90 dana, znači 3 mj. 🤷‍♀️

Možda je za trudnice duže, u svakom slučaju super za tebe, bar ne moraš zivkat za novu :D
    Probaj vidjeti na e-građanima, tamo ti stoje sve otvorene uputnice, ako je tamo još, onda je okej, kad istekne, nestane.

Da, gledala sam već preko portala zdravlja i tamo je. 👍

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• MarijanaMartin
    13. Listopad 2021. 19:43

Cure, evo javljam da nosim dečka. Muž je bi u pravu. Idući puta sam na 5D (što god to značilo). Beba zdrava, vesela i dobra. 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

anchika
    13. Listopad 2021. 20:02

Curke, evo i ja se javljam. Danas bila na pregledu, bebac dobro, ja i dalje imam blago povisenu temperaturu, sad vec 3. Tjedan. Iduci tjedan radim jos briseve cisto da vidimo da nije neka podmukla upala koja mi izaziva temperaturu. Citam vas redovno🥰

Tejuska♡
    13. Listopad 2021. 20:14

MarijanaMartin

Cure, evo javljam da nosim dečka. Muž je bi u pravu. Idući puta sam na 5D (što god to značilo). Beba zdrava, vesela i dobra.

Ceeestitke na 💙
    5D je najnoviji i najrealniji prikaz bebe,doista cete uzivati vjeruj mi !! 🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    13. Listopad 2021. 20:16

anata12345

Poštovani, nikad nisam imala spolni odnos, potpuno sam neiskusna međutim imam taj neki strah od trudnoće koji je često neosnovan. Jedino što dečko i ja prakticiramo jeste da on svojim polnim organom prelazi preko moje stražnjice kako bi se zadovoljio a pritom sam ja u donjem veše međutim strah me da li postoji mogućnost da se nešto sperme ukoliko je bilo slije do ulaza u rodnice i prođe ispod veša ukoliko su rubovi tanji i da na taj način ostanem trudna s obzirom da sam ležala na boku? Znam da je ovo mozda vama smijesno ali puno bi mi znacio vas odgovor. Hvala

Draga Anata,nemoguce je da ostanes trudna,pa taman i da ga gurne u tvoju straznjicu i tamo to jelte obavi (svrsi).
    To mora biti bas unutra u vagini da bi uslo u rodnicu.
    Tako da bez brige,ako si nevina takoder je to doista nemoguce dok eto nemate pravi odnos.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    13. Listopad 2021. 20:17

anchika

Curke, evo i ja se javljam. Danas bila na pregledu, bebac dobro, ja i dalje imam blago povisenu temperaturu, sad vec 3. Tjedan. Iduci tjedan radim jos briseve cisto da vidimo da nije neka podmukla upala koja mi izaziva temperaturu. Citam vas redovno🥰

Anchika bas mi je dragoo da je sve supeer🥰🥰
    Pa kolika ti je tempica ? 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    13. Listopad 2021. 20:19

Bambolina ma sigurno ce ti vaginalete pomoci,vjerojatno su gljivice u pitanju,drzim fige 🤞
    Posvudusa jesi vec na iglama ko i ja za sutrasnji pregled? 😁🤭

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• anata12345
    13. Listopad 2021. 20:32

Tejuska♡

anata12345

Draga Anata,nemoguce je da ostanes trudna,pa taman i da ga gurne u tvoju straznjicu i tamo to jelte obavi (svrsi).
    To mora biti bas unutra u vagini da bi uslo u rodnicu.
    Tako da bez brige,ako si nevina takoder je to doista nemoguce dok eto nemate pravi odnos.

Hvala ti puno na odgovoru. Uhvatila me paranoja ukoliko je moglo nešto sperme doći gdje ne treba iako sam bila u donjem vešu ali ležala sam na boku a rubovi donjeg veša su dosta tanji.. ovo je vama smiješno ali samo sam željela mišljenje vas dosta iskusnijih.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.