Milica.kamilica moja mala još uvijek doji, ima 16mj. Meni se čini da se količina mlijeka smanjila cim sam zatrudnila i da je mala to prva skuzila jer je jednu noć počela navlačiti cicu cijelu noć i odbacila dudu 😔 A ona mi je bas bila od pomoći. Prije bi podojila i onda bih joj dala dudu da se uspava, a sad mi visi na cici sve dok ne učvrsti san. Tako i po noći kad se budi…
Super je mi je ova mama koja kaže da pita malu jel ima sta mlijeka 😆
Ja nekad mislim da nema ništa, da ona to samo onako gusta, ali kad pritisnem izadje malo. Vise nikako nemam onaj osjecaj prepunjenosti nit mi curi iz jedne dok doji drugu, tako da sigurno se smanjilo.
Moje bradavice su isto osjetljive dosta, iako nisu tako jako kao prvih tjedana. Sad sam u 12om.
Daj Boze sa prestane sama od sebe dojiti, ja nemam pojma kako bih to izvela.
Cure kakav vam je seks u trudnoći?
Ah šta reći. U prvoj svaki dan i stalno. Mislim da sam imala neki hormonalni poremećaj,haha Sad u ovoj totalna suprotnost, nemam nikakvih potreba uz sve mučnine, vrtoglavice i dr nije mi do života a ne do ... Mala je jako vezana za nas, super osjetljiva, mazna i emocionalna (možda od silnih orgazama 🙈🙈), baš me zanima kakva će biti druga beba,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Drage moje trudnice,
U kojem tjednu ste osjetile prve pokrete bebice?💙
Vidim da većinom imate sve u potpisu napisane termine razne, gdje se to upiše?🙂
Vidim da pisete o otvaranju dolje..ima li nesto sto potiče otvaranje tj.savjeti da ne bu došlo do toga?
Vidim da pisete o otvaranju dolje..ima li nesto sto potiče otvaranje tj.savjeti da ne bu došlo do toga?
Mislim da ne. Ja sam prenjela 11 dana i nema što nisam probala i ništa nije "pomoglo".
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Super je mi je ova mama koja kaže da pita malu jel ima sta mlijeka 😆
Ja nekad mislim da nema ništa, da ona to samo onako gusta, ali kad pritisnem izadje malo. Vise nikako nemam onaj osjecaj prepunjenosti nit mi curi iz jedne dok doji drugu, tako da sigurno se smanjilo.
Moje bradavice su isto osjetljive dosta, iako nisu tako jako kao prvih tjedana. Sad sam u 12om.
Daj Boze sa prestane sama od sebe dojiti, ja nemam pojma kako bih to izvela.
Hahaha ali kad ti ja tako nekad na momente pomislim da je isisala sve živo, baš navlači nekad, osjetim nekako da vuče, kao da silom želi, a nema haha pa ju pitam, a ona kaže da ima, ide kao, toplo joj je, onda kaže sama ide vidit jel ima u drugoj🤭
Mislim, vidim da guta, samo je možda meni drugačiji osjećaj zbog te osjetljivosti. Nemam pojma uopće. Ja sam baš imala jak let down, tamo negdje do 7,8 mjeseca od poroda sam nosila stalno one jastučiće, dok bi ona krenula cicat jednu, mislim da sam mogla još jedno dijete stavit na drugu bez da išta radi, druga bi mi curila isto 😅
Ja nemam neki plan za odvikavanje, jednostavno mi je to sad prekomplicirano, nemam energije joj sad to raditi. Stvarno sve manje doji, meni to nije problem, volim to naše vrijeme, bude mi naravno s vremena na vrijeme svega dosta, ali vjerojatno ja još nisam prelomila jer vjerujem da kad bi ja odlučila, da bi i vidjela smisao prestanka odmah. Svjesna sam da ona s dojenjem dobiva puno više nego što bi dobila ja s tim njezinim prestankom baš sad.
Pustit ću da sve ide svojim tokom 😇
Što se tiče seksa, meni je u prvoj trudnoći bilo zabranjeno valjda 90% trudnoće, prvo zbog hematoma pa onda kad je nestao nakon mjesec dana zbog jako skraćenog cerviksa u 22tjednu. Pred kraj kad smo kao napokon smjeli je meni bilo užasno bolno, probali smo možda 2 puta, muž onda više nije htio, bojao se za bebu 😂
Sad skoro ista priča. Na prvom pregledu opet hematom, na drugom on još 3x veći i evo sad se smanjuje, ali još uvijek je tu, kao i zabrana od mog ginekologa.
Nekad mi fali, ali valjda drugačije i ja razmišljam zbog cijele te situacije, najradije bi sve živo zaobišla što može donijet neš loše😑
Tina cestitam na urednom nalazu i na deckicu 💙. Cini se da i nije vise tolika razlika..,Tejuska i MTB nosi decka pa mozes i njoj staviti 💙.
Katja ajme ovako identicno je i kod mene. I moj malac ce sada 16 mj. i isto je sam odbacio dudu prije cca 2 mj. i uopce to nisam povezala sa smanjenjem mlijeka,ali da ima smisla 🤔. I nama je duda super posluzila nakon podoja da ucvrsti san, a sad ju vise nikako nece,ispljune ju odmah i ljuti se ako mu je stavim, sad mene navlaci sve dok ne ucvrsti i po noci zna dugo nacicavati, budim se sva pokocena 😔... No sve u svemu ni ja ni sisavac nismo jos spremni na odvikavanje i eto za sad cu to pustiti pa nek sve ide svojim tokom. Frendica koja je isto dojila u trudnoci mi je rekla da je njen mali sam tamo negdje u 6.mj. trudnoce prestao pa se nekako nadam i ja da ce moj 😂.
Ante 💙 Maro 💙
Arsancres i Tonka potpuno se razumijemo 🥰
I ja ću onda čekati da ona sama odustane 🙈 A tako sam se namučila s dojenjem da sam davno rekla da će dojiti do škole ako želi 😊
I tako je slatka, ponekad kad završi onda mi poljubi cicu 😆
Sto se sexa tiče, kod mene jaaako rijetko. Otkad sam saznala da sam trudna tri puta, nemam bas želju. Jadan muž 😬
Zelim svima laku noc 😴
Curke iz Zagreba, trebala bih u Petrovu ici izvaditi Kg i Rh IAT HbsAg anti TPH koagulogran Fe. Jel se to sve brzo obavi ili? Kad je najbolje doci?? Trebam nakon toga ic radit pa zato pitam..
Hvalaaa i zelim vam svima ugodan i lijep dan!!
Hvala svima na cestitkama na 💙
Sretna sam samo me muci kolki mi je secer. Zvala sam u lab ne zele reci, dr mi radi popodne. To mi je tak glupo da covjek nemoze vidjet svoj vlastiti nalaz.,
Opterecena sam s tim secerom. Dubrovcanka ne sekiraj se bitno je da sve pratis i bude to oke. Vidi mene meni samo povecavaju th 😂 na kraju se tog euthyroxa nikad nebum rijesila.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji