Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    28. Rujan 2021. 17:48

Cure dosli su mi rezultati panorama testa napokon pise mi ovako gospoda tanja zudenigo mi je napisala :test je pokazao nizak rizik za promatrane kromosomske aberacije. To je oke jel da? I sad spol je ovo di pise "male"? 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• Mjau
    28. Rujan 2021. 17:56

TiNa

Cure dosli su mi rezultati panorama testa napokon pise mi ovako gospoda tanja zudenigo mi je napisala :test je pokazao nizak rizik za promatrane kromosomske aberacije. To je oke jel da? I sad spol je ovo di pise "male"?

Male znaci deckic. Ja sam sestei gledala nifty nalaz i pise joj Y detected ili NOT detected (musko ili nije musko)..
    Najbitnije je da je bebica dobro ❤️

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
    09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5

• Mjau
    28. Rujan 2021. 17:56

TiNa

Sad ne znam da li ti pise sa je decko ili? 

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
    09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5

• vickivale
    28. Rujan 2021. 18:04

TiNa

da, dobar je nalaz, cestitke na deckicu! 

Dvojajcane blizanke 🍒

• MarijanaMartin
    28. Rujan 2021. 18:13

Arsancres

Imam ja frendicu koja je koristila s oba djeteta pp od rođenja, ja sam nju ugnjavila za sve haha, ako želiš, mogu ti dati njezin broj pa ju ispitaj sve živo na whatsappu, imala je i curicu i dečka, a znam da se često tak neke pelenice više koriste za dečke, neke za cure, da imaju razni foldovi koji su prikladniji za nekog itd.. Pa ako se odlučiš, ja se čujem s njom i spojim vas :)

Može, pitaj ju: funkcionira li stvarno s novorođenim djetetom? Što s pupkom? Koji coveri ? Ja ću koristiti prefold, znam kako se mota i te sitnice su mi jasne. Koji bodiji idu preko i da li ima ograničenja zbog pelene u oblačenju male bebe. Eto, hvala unaprijed.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

TiNa
    28. Rujan 2021. 18:28

Bambolina

TiNa

Tako je i meni Tanja napisala, dobri su ti nalazi.. A čini mi se da ti dolazi dječak 😊 piše u nalazu kad otvoriš dokument u sredini fetal sex

Je decko je 😂

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    28. Rujan 2021. 18:29

antonela98

Cure imam pitanje.
    Kako vama dr radi preglede?
    Ova moja meni jos uvijek vaginalno i pogleda vrlo kratko jesam li otvorena. 14tt jos nije preko trbuha.
    I nije mi stavila gel uopce ni kad je stavljala metalni spekulum ni kad je sondu s kondomom.
    Nemam nista protiv brzog pogleda na usce, ali jel nije vrijeme za trbusni uzv
    I rekla je da i dalje koristim utrogestane (bez ikakvog razloga ?) I da mogu oni i do kraja trudnoce
    A vec mi idu na zivce..

Dobro je da ti radi preko trbuha i da te gleda vag da se nebi otvarala pusti ti to dobro je to. Treba to gledat. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Rujan 2021. 19:11

Tina cestitam na dobrom nalazu i deckicu 💙

• MarijanaMartin
    28. Rujan 2021. 19:15

Bambolin

… dr na onu sondu stavio rukavicu umjesto kondoma, mrak mi je pao na oči. Ali ajde, stavio je barem gel 😂

I meni isto. Ja sam se toliko uplašila, nisam cijelu noć spavala. U bunilu sam probudila muža i rekla kako  sam vjerovatno dobila sifilis i HPV na pregledu. Ja sam mislila da je rukavice iz obližnjeg Kauflanda. Kad sam mu ispričala shvatio je da sam luda,haha Postoje jednokratne ginekološke rukavice, možeš guglati, kaže moj muž da se ne možeš zaraziti preko njih. Uh, od tad više ne brinem!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• MarijanaMartin
    28. Rujan 2021. 19:46

Bambolina

MarijanaMartin

Bambolin

… dr na onu sondu stavio rukavicu umjesto kondoma, mrak mi je pao na oči. Ali ajde, stavio je barem gel 😂

I meni isto. Ja sam se toliko uplašila, nisam cijelu noć spavala. U bunilu sam probudila muža i rekla kako sam vjerovatno dobila sifilis i HPV na pregledu. Ja sam mislila da je rukavice iz obližnjeg Kauflanda. Kad sam mu ispričala shvatio je da sam luda,haha Postoje jednokratne ginekološke rukavice, možeš guglati, kaže moj muž da se ne možeš zaraziti preko njih. Uh, od tad više ne brinem!

Uh dobro je onda, ali iskreno, onako malo gadljivo mi je bilo to vidjeti 😂 ali dobro je, barem se ne možemo zaraziti, to je najbitnije

Ma mene je šokiralo. Ja idem privatno, vani pred privatnom poliklinikom 10 električnih vozila, sve u mramoru, ona napumpanih usnice i onda nema za kondom, već stavlja rukavice za voće iz Kauflanda. Ma poludila sam bila! Savjetovala bi svim dr koji koriste te rukavice da informiraju pacijentice da to nisu iste rukavice, jer vjerujem da se u ovo vrijeme recesije i slabe opskrbe iz Kine i drugi mogu zabrinuti,haha ili sam samo ja luda haha😂😂

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.