Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    21. Rujan 2021. 09:33

Dubrovcanka hvala ti 🤗. U 14 mi je pregled pa vam se javim popodne. Mislim da je Omerta rekla da ima danas i znam da je jos netko bio ali ne sjecam se tko? 
    Kako nam je Tejuska? Nadam se da su nasli uzrok i da ide na bolje 🙏. Stalno gledam dali se javila :/.

Ante 💙 Maro 💙

Tonka341
    21. Rujan 2021. 09:38

Bambolina

Dubrovčanka

Tonka sretno na pregledu danas 💓 ima li još tko da ide?

Evo i ja, taman u čekaonici.. Samo da sve bude ok 🙈😊

Sretno i javi nam! Mozda saznas i spol 🤗💗

Ante 💙 Maro 💙

Tonka341
    21. Rujan 2021. 09:42

Sunašce83

Ja sam u 11 i pol

Sretno! 🤗💗

Ante 💙 Maro 💙

Omerta
    21. Rujan 2021. 09:43

Anchy_23 🌈

PS: ako znate cujete da netko prodaje 2 soban ili 3 soban stan na zapadnom dijelu grada pisite mi heheh

Koji kvart? Tu na području Vrapča (oko doma zdravlja) ima dosta novih stanova, samo ne znam koliko od toga je na prodaju, a koliko za najam. Najbolje ti je "pronjuškati" malo i uvjerena sam da ćete za čas naći nešto. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    21. Rujan 2021. 10:08

Ps: sretno svima na pregledima! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• katarina27098800
    21. Rujan 2021. 10:21

Pozdrav svima, evo da se i ja malo javim, iz sjene cas citam redovito:).
    Bila sam danas na pregledu(10+3), srce kuca, sve je uredno. Vadila sam krv za Panoramu i sad cekamo.
    Priv.gin mi je rekao da napravim nalaz KKS GUK TSH urin sa sed i UK Kg iRh IAT HbsAg anti TPH koagulogran Fe. Molim Vas recite mi je li vama Vas soc gin dao uputnicu za sve ili nesto treba i dr.opce prakse?
    Moze li se sve vaditi na jednom mjestu ili?
    Hvala puno unaprijed i zelim Vam svima urednu trudnocu..

anchika
    21. Rujan 2021. 10:25

Hej cure, ja sam jučer bila na prvom pregledu. Sve je ok, osim što se ginekologica ne slaže sa hematologicom i smatra da trebam heparin.
    Također, dobila sam dosta uputnica za pretrage koje trebam izvaditi, između ostalog tsh, ft4 i anti tpo - hormoni štitnjače. Zna li netko vade li to u Petrovoj u labu ili moram u neku drugu bolnicu?

anchika
    21. Rujan 2021. 10:38

mthfr heterterozigot i pai-1 homozigot 4g, imala missed i u užoj obitelji smrt od plućne embolije.

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Rujan 2021. 10:42

Omerta

Anchy_23 🌈

PS: ako znate cujete da netko prodaje 2 soban ili 3 soban stan na zapadnom dijelu grada pisite mi heheh

Koji kvart? Tu na području Vrapča (oko doma zdravlja) ima dosta novih stanova, samo ne znam koliko od toga je na prodaju, a koliko za najam. Najbolje ti je "pronjuškati" malo i uvjerena sam da ćete za čas naći nešto.

Gledamo ti sve od Jaruna, Vrbana, Prečkog, Španskog, Malešnice, Stenjevca, I Vrapče je tu negdje... ma naci cemo nesto samo je to dosta dugotrajan proces. Ne bi se zaletavali a nemamo ni bas vremena na pretek.

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Rujan 2021. 10:43

Curke sretno danas na pregledima i obavijestite nas. Mozda saznamo i koji spol 
    Nadam se da je kod Tejuske krenulo na bolje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.