Dubrovcanka hvala ti 🤗. U 14 mi je pregled pa vam se javim popodne. Mislim da je Omerta rekla da ima danas i znam da je jos netko bio ali ne sjecam se tko?
Kako nam je Tejuska? Nadam se da su nasli uzrok i da ide na bolje 🙏. Stalno gledam dali se javila :/.
Ante 💙 Maro 💙
Tonka sretno na pregledu danas 💓 ima li još tko da ide?
Evo i ja, taman u čekaonici.. Samo da sve bude ok 🙈😊
Sretno i javi nam! Mozda saznas i spol 🤗💗
Ante 💙 Maro 💙
PS: ako znate cujete da netko prodaje 2 soban ili 3 soban stan na zapadnom dijelu grada pisite mi heheh
Koji kvart? Tu na području Vrapča (oko doma zdravlja) ima dosta novih stanova, samo ne znam koliko od toga je na prodaju, a koliko za najam. Najbolje ti je "pronjuškati" malo i uvjerena sam da ćete za čas naći nešto.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ps: sretno svima na pregledima! 🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pozdrav svima, evo da se i ja malo javim, iz sjene cas citam redovito:).
Bila sam danas na pregledu(10+3), srce kuca, sve je uredno. Vadila sam krv za Panoramu i sad cekamo.
Priv.gin mi je rekao da napravim nalaz KKS GUK TSH urin sa sed i UK Kg iRh IAT HbsAg anti TPH koagulogran Fe. Molim Vas recite mi je li vama Vas soc gin dao uputnicu za sve ili nesto treba i dr.opce prakse?
Moze li se sve vaditi na jednom mjestu ili?
Hvala puno unaprijed i zelim Vam svima urednu trudnocu..
Hej cure, ja sam jučer bila na prvom pregledu. Sve je ok, osim što se ginekologica ne slaže sa hematologicom i smatra da trebam heparin.
Također, dobila sam dosta uputnica za pretrage koje trebam izvaditi, između ostalog tsh, ft4 i anti tpo - hormoni štitnjače. Zna li netko vade li to u Petrovoj u labu ili moram u neku drugu bolnicu?
mthfr heterterozigot i pai-1 homozigot 4g, imala missed i u užoj obitelji smrt od plućne embolije.
PS: ako znate cujete da netko prodaje 2 soban ili 3 soban stan na zapadnom dijelu grada pisite mi heheh
Koji kvart? Tu na području Vrapča (oko doma zdravlja) ima dosta novih stanova, samo ne znam koliko od toga je na prodaju, a koliko za najam. Najbolje ti je "pronjuškati" malo i uvjerena sam da ćete za čas naći nešto.
Gledamo ti sve od Jaruna, Vrbana, Prečkog, Španskog, Malešnice, Stenjevca, I Vrapče je tu negdje... ma naci cemo nesto samo je to dosta dugotrajan proces. Ne bi se zaletavali a nemamo ni bas vremena na pretek.
Curke sretno danas na pregledima i obavijestite nas. Mozda saznamo i koji spol
Nadam se da je kod Tejuske krenulo na bolje!
Sortiraj odgovore
Najstariji