Vidim da sam napisala da se slažem s MarijanomMartin, a ne MilicomKamilicom nisam popila još ni prvu kavu hahaha
Haha Arsancres misliš na mene 😜
Jedino što je bilo dobro na mojem porodu je tih 15 min u rađaoni. Doktorica mi je maskirala međicu kao luda, potrošili su cijelu onu bocu zaljevajući me sa nekim uljem(?) i nisu me rezali. Rekli su da ja mogu roditi i tenk. Hmm nisam znala je li to kompliment, ali mi je bilo drago,😂🤣 Sveti Duh je najbolji!!!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Hahaha e brkam stalno vas dvije, na mobu mi tak teško te stranice listat, još se učitava sporo, dok pročitam sve više ne znam koja je šta napisala.
Ali ja sam svakako protiv rezanja, slažem se da je to nepotrebno, ako su mogući svuda vani porodi sa mizernom stopom onda ne vidim zašto kod nas ns bi moglo biti tako.
Ja sam imala dianatal gel, ali ne mislim da me baš on spasio od ičega haha, potrošila sam 3 ampule
Mene najviše strah pucanja na porodu pa ako me budu loše šivali da će mi onda i dlake užasno urastati.
Mamu su mi šivali sve do anusa koliko je popucala jer sam ja bila bumbar, preko 4kg i 58cm 🙄
A ja sam jako dlakava i već sam jednom operirala pilonidalnu cistu zbog tih dlaka pa me sad strah da se to ne bi ponovno pojavilo.
Probaj se brijat niz dlaku a ne kontra, onda manje urastaju i mlijeko za tijelo mazat svaki dan, ne samo nakon brijanja
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Čitajuci ovo sve o rezanju, medici, savima, sad me vec sve boli i sve me presjeklo 😏😂
Nadam se da bumo prosle bezbolno, i bez tih ekscesa. Jer me strah toga svega, tko ce me porodit, tko bu bio u smjeni jel iskusan ili ne iskusan, dal bu znao ili ne, jel bu mi beba dobro... 1001 misao
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Čitajuci ovo sve o rezanju, medici, savima, sad me vec sve boli i sve me presjeklo 😏😂
Nadam se da bumo prosle bezbolno, i bez tih ekscesa. Jer me strah toga svega, tko ce me porodit, tko bu bio u smjeni jel iskusan ili ne iskusan, dal bu znao ili ne, jel bu mi beba dobro… 1001 misao
Bit će to sve dobro :D
Jesi riješila NIPT?
Ja o svom porodu necu ni pricat. Samo cu rec da mi je trebalo punih 10g da se odlucim za drugo dijete i da sad rade naginjem carskom. Znam da moje razmisljanje nije normalno al ono ne zelim nikome. Da stvar bude gora poradalo me 7 doktora (ne babice!!!).
Mislim da je toliki deficit osoblja u hrv radaonama i ono sto bi trebalo bit normalno kao npr birat ukoliko je moguce nacin poroda (stolcic, voda, lezeci...), da ti babica masira medicu da se desava sto manje pucanja a pogotovo rezanja... Al na zalost rijetke su bolnice u hr gdje to stvarno i bude tako. Vecinom se rodilje ne pita nit daje izbor, rezu po defoltu.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Bas ste se raspisale 💜
Ja sam rezana 2x ... Jan je uz teski napor izasao van,zapeo je na pola puta.
I vjerujte mi,iznutra sam pukla ko kokica onaj rez vani je nula bodova boli kakav je onaj kada puknes tako
Preko 20 savova sam unutra imala a vani samo 3
Sa Noelom je bilo malo bolje,vjerujem da su me recnuli jer su vidjeli da sam vec rezana ali dobro...
Slazem se da bi daleko vise trebali poraditi na ne rezanju,masiranju i slicno.
Ali i to prode zaraste...
Nikakve dlake mi ne zarastaju niti slicno,niti to dolje izgleda nakaradno ili sta ja znam😅
Mom muzu je prekrasna 🤪🤣
Probajte si same doma masirati medicu,za J to nisam radila,sa N sam probala ali me to iritira,pecka,mozda jer je rana postojeca ili sta znam😏
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam imala hitan carski i to poslje boli uf 😥,ali dok citam to kako ste rezane/pucane i sivane dolje sva pretrnem,uzasavam se toga 😱. Zelim da nam svima ova trudnoca prode blazeno bez previse problema i porodi da nam produ sto bolje! Bolje da jos ne razmisljamo o porodu, ima vremena 😅,ajmo sad probat uzivat u tome sta cemo uskoro osjecat lupkanja bebe ( najljepsi dio trudnoce 😍 ), i uzivat u 2.tromjesecju u kojem cemo uskoro sve biti isto po meni najljepsem i najboljem 😇.
Ante 💙 Maro 💙
Cure ajde malo na veselije teme 😍😍 budemo o tome pred kraj HAHAHAH
Dubrovcanka isto nisko,jer je jos maleno i dolje ali na sljedecem ce se vec podici sigurno.
Dobro ti si 15tt vec,mozda bude i oko pupka doslo nije kod svakog isto
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji