Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fastazia
    14. Rujan 2021. 19:01

XOXO
    Hvala 

👩‍🦰36 god.
    💖 2015.
    👼 2020.
    + 7.9.2021.

Arsancres
    14. Rujan 2021. 19:38

posvudusa

Arsancres ah pa ja imam osjećaj da je curica iako SVI ostali misle da je dečko haha
    Komentari su : ma ti izgledaš kao žena koja radja samo mušku djecu 😂

Baš me zanima, imam i kombinirani i redovni pregled u četvrtak pa će valjda netko nešto vidjeti 🙊

Hahahha joj babe vange 😂
    Kakav je to tip žene koja rađa samo mušku djecu 😅 ja sam neka 2,3 tjedna prije prvog poroda bila u lokalnom frizerskom se brzo šišnuti prije poroda, a neka baba me uhvatila u rotor da ću rodit dečka jer tak mi stomak izgleda, ona zna, doktor je garant pogriješio... Haha e jebem je, uvijek je se sjetim

Omerta
    14. Rujan 2021. 21:10

Arsancres

Ja imam pregled još malo i sve si mislim da će me sigurno preko stomaka gledati, ali sam za svaki slučaj sredila sve, sad kad je uzalud, a ja potrošila vrijeme😂😂😂

Kad smo kod brijanja.. Jel neka od vas probala brazilsku?  Meni je brijanje postalo mrsko, još sam se sad uljenila.. Noge, bikini sam u par navrata u salonu voskom, al to samo preko ljeta.. Mislim si da je šečerna još bolja za kožu, al nikako da odem.. A morat ću se srediti do pregleda. Nije to doktorima bitno, al meni malo neugodno doć obrasla. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    14. Rujan 2021. 21:12

antonela98

U cemu je sad problem s burekom 🤣 pa to se pece na 220° 🤣

Nemojte mi burek.. Ja bi svaki dan mogla pojest jednu finu sočnu vruču mekanu krumpirušu. 

Omerta
    14. Rujan 2021. 21:19

Arsancres

Ženee, ja gotova :D sve je okej, hematom je i dalje tu ali je sad još manji i stvarno kaže dr. da više nema veze ni s čim, 1cm je i na totalno nebitnom mjestu. Smanjio mi je utriće, hvala Bogu višekaže da ćemo idući pregled ukiniti skroz, da sad ne radim to naglo…i nosim curicu 🥰
    Idući pregled mi je 13.10. :D

Čestitke!!! 

aarauch
    14. Rujan 2021. 21:41

Niki777

TiNa hvala puno! Ipak nisam izdržala. Zvala sam sad jer danas radi popodne. Pregled je 28.09. 🙈

Niki777 cestitke i dobro dosla...mirnu i ugodnu trudnocu ti zelim.

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

aarauch
    14. Rujan 2021. 21:48

Omerta

Arsancres

Ja imam pregled još malo i sve si mislim da će me sigurno preko stomaka gledati, ali sam za svaki slučaj sredila sve, sad kad je uzalud, a ja potrošila vrijeme😂😂😂

Kad smo kod brijanja.. Jel neka od vas probala brazilsku?Meni je brijanje postalo mrsko, još sam se sad uljenila.. Noge, bikini sam u par navrata u salonu voskom, al to samo preko ljeta.. Mislim si da je šečerna još bolja za kožu, al nikako da odem.. A morat ću se srediti do pregleda. Nije to doktorima bitno, al meni malo neugodno doć obrasla.

Ja probala ali meni to nekako bilo full neugodno i odustala tako da sad imam svoju masinicu,stavim ma jedinicu nastavak,uredno,brzo i ja zadovoljna a kad mi trbuh naraste onda ce muz s gustom biti moj brijac😁

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Omerta
    15. Rujan 2021. 00:20

Wow, svaka čast koje ste probale. Posvudusa, meni bi bio neugodnjak vjerojatno iako je to njima tamo sasvim normalno, a druga stvar treba pretrpit tu bol.. Po pričama s vremenom bude svaki put sve lakše.. Ili kako kome? Ps: ja sam isto ful dlakava, ono crne jake dlake na ful svijetloj skoro prozirnoj koži. Svaki dr*k se vidi. 
    Aarauch, daj preporuku za mašinicu..
    Dubrovčanka  Dobra si.. A jel možda nisi dovoljno često išla? 

aarauch
    15. Rujan 2021. 07:46

Omerta

Wow, svaka čast koje ste probale. Posvudusa, meni bi bio neugodnjak vjerojatno iako je to njima tamo sasvim normalno, a druga stvar treba pretrpit tu bol.. Po pričama s vremenom bude svaki put sve lakše.. Ili kako kome? Ps: ja sam isto ful dlakava, ono crne jake dlake na ful svijetloj skoro prozirnoj koži. Svaki dr*k se vidi.Aarauch, daj preporuku za mašinicu..
    DubrovčankaDobra si.. A jel možda nisi dovoljno često išla?

Babybliss trimer za kosu i bradu...ja sam kupila u müller😉

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• MarijanaMartin
    15. Rujan 2021. 07:46

Ja sam sebi kupila grijač voska i papiriće za depilaciju i sama se depiliram (noge i dolje). Više boli dolje i znam si nekad na pregibima napraviti podljev, ali ništa strašno. U prošloj sam bila skroz i stalno sređena, u ovoja mi se neda! Samo se malo obrijem prije pregleda (ja i Madonina kćer,haha)

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.