Arsancres cestitke na curki 🌸
Tonka Opasno vode zenske! 😊
---
Meni je moja gin isto u prvoj T tako oko 12+1 rekla spol, ali da ju ne drzim za rijec...medutim dobro je rekla. Tako da cu 30.9. mozda opet imati srece pa vidi i kaze. Ali u svakom slucaju radim prenatalni test pa cu svakako saznati. Bitno da je zdravo.
Uff sad ste me zapalile, meni je u četvrtak pregled i bit ću 12+1 možda vide 😂
Hahaha ma može vidjeti, držimo fige :) više puta sam čula da su žene tak oko 12,13 saznale spol ali meni to bilo rano kao u prvoj trudnoći, baš zbog onih priča kak su eto nekom u 5.mj rekli spol pa ispalo krivo 😂 mislila sam da možda nije točno tako rano, ali kažem, meni je rekao da on ne govori ako nije 100% siguran i rekao mi tad u 12+3 i ostala je cura do kraja😅
Ja mislim da osim ako nisi uzgojio svoje vlastito meso, povrće i voće da mi nismo ni svjesni šta sve jedemo. Garancije da je to super extra zdravo nema.
A i kod povrća i voća samo ako znaš porijeklo sjemena možeš biti koliko toliko siguran da je ok.
Sve je to iz epruvete u nekom koraku, špricano nečim, zalijevano nekom nepoznatom vodom, gnjojeno tko zna čim,….
To kao kad se krene oko cjepiva, cijeli život jedemo šiptarska peciva i tko zna kakve ćevape i šta je u njima i sad odjednom svima panika 🙄
Ne znam, ja sam kod toga baš nekako opuštena. Nisam na domaćoj provjerenoj hrani cijeli život pa da pazim oko svakog zalogaja tako da sumnjam da mi može i sad nešto bit.
Jedem mcdonalds, ćevape, pileća prsa tko zna kojeg porijekla, voće i povrće iz tko zna kojeg laboratorija, mljeveno meso, paštete, kupovne umake, sireve, jogurte….
O slatkišima ni ne želim, to je valjda otrov samo takav ako ideš u dubinu sastava i porijekla.
Neću od sebe raditi invalida i pit vodu 9 mjeseci. Jesti sve u umjerenim količinama, piti puno vode i po malo šetati.
Bez preždrravanja i pretjerivanja.
Nećeš dnevno past 9 kg peršina i 13 glavica salate s 98 pivskih peciva i zalit to s 7 litara coca cole 😂
Zakon tekst 😂😂😂😂😂😂
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Cestitam ti na dobrom pregledu, samo naprijed pozitivno 🙏👌, i cestitam naravno ma curici 💕
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Arsancres čestitam na malenoj curici! Tako mi je drago da ti je sve u redu prošlo! 💗
Evo mog testica! Rađen jutros u 4 ujutro od uzbuđenja. Ja sam doslovno luda žena i to priznajem 🙈
https://ibb.co/prjpcqR[ibb.co]
M nije došla ali imam smedkasti iscjedak lagani samo u tragovima. Vjerujem da je to bila implantacija ♥️ Kada mi preporučate da zazovem ginekologa? Strah me da mi sutra ne reče: pričekaj još malo, još može M doc….
Cestitam ti, ja sam svoju nazvala odmah cim sam ju uspjela dobit i pitala kad moze prvi pregled. Pricekat sutra, preksutra i zovi. Dobrodosla ❤️
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Cure,
Kako da napišem ovo sve dolje kako imate vi.
Ne znam kako se to radi?
🥺😀😁
👩🦰36 god.
💖 2015.
👼 2020.
+ 7.9.2021.
Tejuska moj pregled je 6.10 taj mi je u TA u bolnici za 20tt. I onda par dana nakon sa tim nalazima kod moje gin.
Niki cestitke i sluzbeno dobrodosla 🤩
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Cure,
Kako da napišem ovo sve dolje kako imate vi.
Ne znam kako se to radi?
🥺😀😁
Gore desno klikni na profil, pa vidi svoj profil i skroz dole pod forum upisi sve sta zelis da pise. Traku sa brojanjem tjedana najjednostavnije klikni na neciju pa prati dalje. Na kraju moras copy link i pejstat ga tu pod forum di unosis podatke sto sam na pocetku napisala.
🤣🤣Nadam se da si skuzila ili ce objasnit neko jednostavnije ja imam tendenciju zakomplicirat. Inace ne volim sms i tipkanja rade zovem i kokodacem na telefon
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
TiNa hvala puno! Ipak nisam izdržala. Zvala sam sad jer danas radi popodne. Pregled je 28.09. 🙈
Čestitam i dobrodošla 🥳
Sad kreće ludnica od iščekivanja prvog pregleda. 😁
Ja sam već luda i nikako ne mogu dočekati. Još 2 dana i prvi pregled 🤩
Cestitam Niki777
Svi idete na preglede tako brzo a ja vec posijedila kad ce dobro je bar radim pa vrijeme brze prodje 🙁
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji