Dubrovčanka imaš najnormalniji trbuh. Nije ni gore ni dolje. Pa tek se penje i lijepo je u sredini. Možda te netko htio razveseliti babskim pricama da nosiš dečka. Pusti to. Lijepa si i nikako debela trudnica. Uživaj
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
https://ibb.co/6nqhyMM
Evo ga 😄
Mraak,koja linija😍🤩zeno super ti je busica da znas!!!
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure meni došao nalaz krvi. Šećer 5,2 ups povišen za trudnocu (5,1 dopušteno).Koja glupost i katastrofa!!!
I snižen mi je ALP. Ima netko iskustva šta je to,haha??
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Iako sad nakon ovog s Razumnom izgubila sam svaku nadu. Tko ce docekat pregled u cetvrtak..
Istina 😪 toliko se je bojala i na kraju je tako i bilo
Bas sam tuzna,gledam u svog N dok spava i mislim si zasto,zasto 😪😪 ne daj boze nikome
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure meni došao nalaz krvi. Šećer 5,2 ups povišen za trudnocu (5,1 dopušteno).Koja glupost i katastrofa!!!
Granicis s secerom,budes na dijetu morala ili se pikati svaki dan i nositi i lab.ko ja.
Alp je alkalna fosfataza ,nekaj s jetrom to znam 🙄 to bi morala vidjeti sa dr...
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
To su jetreni enzimi, inače taj alp bude gotovo uvijek povišen u trudnoći, tolerira se i do 3x veći od ref. vrijednosti.. Niže vrijednosti kao nemaju neki značaj, mogu biti takve od poremećaja metabolizma, dodataka/prenatala, kao nekih hranjivih tvari.
Meni je u ovoj trudnoći snižen alp, mislim da je 54 donja granica, a meni je 46, ginić mi je rekao da je to ok budući da su svi ostali enzimi unutar intervala i da je željezo dobro, kao to on povezuje.
Ja sam se isto odmah uplašila pa mu slala mail, jadan čovjek haha
To su jetreni enzimi, inače taj alp bude gotovo uvijek povišen u trudnoći, tolerira se i do 3x veći od ref. vrijednosti.. Niže vrijednosti kao nemaju neki značaj, mogu biti takve od poremećaja metabolizma, dodataka/prenatala, kao nekih hranjivih tvari.
Meni je u ovoj trudnoći snižen alp, mislim da je 54 donja granica, a meni je 46, ginić mi je rekao da je to ok budući da su svi ostali enzimi unutar intervala i da je željezo dobro, kao to on povezuje.
Hvala puno i ja već mislila mailom. Vidim da može biti simptom hipotireoze. Još nisam vadila te hormone, to ću u ponedjeljak. Uh stvorilo mi se tisuću slika pred ocima!!!! Znači kod sebe sve ok. Jesi što promijenila u ishrani ili nešto drugo? I čudno mi je da mi je soc gin rekao da mi je nalaz uredan, ja sam tražila rezultate na mail da pokažem svojoj privatno. I eto pogledam i imam što vidjeti. Možda je bolje da to bude sve liječnička tajna. Ovako je za izluditi!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Hvala puno i ja već mislila mailom. Vidim da može biti simptom hipotireoze. Još nisam vadila te hormone, to ću u ponedjeljak. Uh stvorilo mi se tisuću slika pred ocima!!!! Znači kod sebe sve ok. Jesi što promijenila u ishrani ili nešto drugo? I čudno mi je da mi je soc gin rekao da mi je nalaz uredan, ja sam tražila rezultate na mail da pokažem svojoj privatno. I eto pogledam i imam što vidjeti. Možda je bolje da to bude sve liječnička tajna. Ovako je za izluditi!
Ma možda ti je rekla iz istih razloga kao i meni moj ginić 🥰ako su svi ostali parametri okej, ja sam naravno udramila jer sam našla negdje na netu kak je to sve povezano s posteljicom i tvarima, a ja još imala onaj ogroman hematom pa sam sto filmova imala da ima veze to s tim bla bla..
Ali vjerujem svom ginekologu, nemoj se ti ni bojati, pitaj svakako zbog sebe i svog mira, ali mislim da nije problem ako je sve ostalo ok. Meni je TSH 0.89 i ginekolog kaže da je to odlično za moje tjedne.
Ja ti apsolutno ništa nisam mijenjala u prehrani, pila folnu 4 mjeseca prije plusa, čim smo krenuli na drugo dijete, osim toga eto ništa posebno u nekoj rutini. Ja svaki dan kuham, zalome nam se tu i tamo neka fast food smeća, ali ništa što nismo prije pojeli ponekad. Baš ni sama nisam imala ideje zašto bi mi se to dogodilo, tj. kak sad da je sniženo 🤷♀️
I meni je šećer 5.2 bio i ništa mi nije rekao za to.. Tek sam nakon vađenja krvi saznala da nisam trebala 12h prije ništa jesti 🙄 A ja se "ubila" u voću 🤦🏻♀️😁
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Iako sad nakon ovog s Razumnom izgubila sam svaku nadu. Tko ce docekat pregled u cetvrtak..
Nemoj se ti bedirati molim te ♥️ sa tvojom bebom je sve dobro i rodit će se živa i zdrava 💗 ja sam ispunila negativnu statistiku i to je to. Možda sam još u šoku ili negiram što mi se dogodilo ali znala sam u što se sa ivf om upustam, znala sam rizike i to je moj križ. Ja imam divnog muža i divnu obitelj i nije sve tako crno dok su mi oni dobro. Ja u životu rade cijenim ono što imam a ne žalim za onim što nemam. Vjerujem da će sve na kraju završiti dobro i da nije gotovo dok nije dobro ♥️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶