Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    03. Rujan 2021. 12:07

MarijanaMartin  apsolutno potpisujem. Ja sam isto rodila na Sv. Duhu, ne mogu ja reći da je netko bio loš, doduše bilo je kojekakvih sestara, ali nije to sad menj mjerilo cijele bolnice. Ja sam se tog što pričaš najviše bojala, da će me spičit u predrađaonu na ctg i lagano nek ležim satima bez ikoga. Svuda je tako, ne samo kod njih, jednostavno daju muževima unutra tek u boksu. Ja sam dobila trudove kod kuće, želja mi je bila ostati što više doma, baš da se ne dogodi to što se tebi. Srećom pa mi nije puknuo vodenjak pa sam mogla. Bila sam u trudovima 17 sati, onda smo odlučili ići jer su baš postali jako bolni, prošlo je previše vremena i htjela sam da me netko pregleda već. Zapravo ja smatram najvećim kiksom to što sam bila jako smirena, ali to je bio dio moje vizije svega i jako sam htjela da sve prođe ok, cijelu trudnoću sam se pripremala na takav ishod i nisam htjela dramiti, a to je očito ispalo ko da kuliram i da me niš ne boli. Kad sam pozvonila u rodilište, rekla da imam trudove 19 sati već, da mi je ispao sluzni čep i da mi je termin za 2 dana, sestra mi je ladno rekla da nije to baš za doći na hitnu jer evo vidi da stojim i jel imam taj sluzni čep da joj pokažem, možda je samo iscjedak bio. Tu sam popizdila baš i rekla da nisam vadila čep iz wc školjke i eto da joj mogu gaće skinuti. I najtužnije je da sam se i skinula 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ sad ne znam jel bi se smijala il plakala. Ona je kao promrmljala nešto i ajde nek čekam, sad će ona zvat doktoricu da me vidi, iako i dalje ona misli da odem kući i dođem kasnije. Ja se nisam dala smesti i stalno sam si mantrala ono luda baba, ne zamaraj se. Došla dr, ja otvorena 5cm već, kaže trudovi jaki, odmah idete u boks. Tad mi je došlo da se ovoj pored unesem u facu i kažem jel nije za doći  u bolnicu 🙄 bilo je već cca 11 navečer i svi su bili negdje, spavali, pa dođu, a vidiš da su krmeljavi, meni su stalno govorili kao prvo dijete, nećeš skoro.. A ja se baš brzo otvarala.. Ta dr.koja je meni bila u smjeni je bila stvarno draga, ali bez iskustva. Bila je na specijalizi. Ja sam u pola 4 bila skroz otvorena, a rodila sam tek u 8 ujutro zahvaljujući novoj smjeni. Rađaona se prepunila, mi smo sve bile ono satima tamo, na koncu je došao doktor i porodio nas 4 doslovno u 20 min sve, od boksa do boksa, bez ikakvih izmišljanja, nalijeganja, stiskanja.. Najdivniji dr. Habek ❤️
    Kriss  čestitke na dobrim vijestima 🥰🥰🥰 suosjećam se za radove, joj mi živimo već 4 godine ko na baušteli

Arsancres
    03. Rujan 2021. 12:11

Razumna tek sad vidim  jako mi je žao, znam da apsolutno nikakva riječ utjehe u ovom trenutku ne postoji koja bi te mogla utješiti 😭
    Ne mogu zamisliti tu bol, razumijem da ne želiš više biti s nama tu, ali ako ikad poželiš istresti emocije nama, nemoj nas zaobići ❤️ vjerujem da ti je ogroman šok i da treba sad da ti se slegne sve, ali mi smo uvijek tu za razgovor ili utjehu❤️ fizičku bol ne možemo ublažiti, ali onu psihičku možda barem lalo možemo... Nemoj se samo povući, isplači se i dopusti si ljubav okoline ❤️

Maya34
    03. Rujan 2021. 12:15

Razumna strašno mi je žao 😪😪 i sada sam baš, s oproštenjem, u k...u 😪😪😪 Ako bilo što trebaš znaš da smo mi tu.. dođi ovdje, ispuši, izjadaj se ☹️

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• MarijanaMartin
    03. Rujan 2021. 12:31

Arsancres

MarijanaMartinapsolutno potpisujem. Ja sam isto rodila na Sv. Duhu, ne mogu ja reći da je netko bio loš, doduše bilo je kojekakvih sestara, ali nije to sad menj mjerilo cijele bolnice. 

Možda si me krivo shvatila, ja ne govorim ništa protiv Sv. Duha. Opet ću tamo ići roditi. Ali im je glupa ta predrađaona jer sam kad se bolje pogleda rodila bez pratnje. 
    Ja nisam mogla čekati doma kad sam imala dogovorenu indukciju jer sam prenjela 11 dana, tak da sam morala doći bez trudova i zabetonirano zatvorena,haha Porod ovih 15 min je bio predivan, stvorilo se doslovno 6 ljudi oko mene (doktorica, specijalizanti, sestre, babice)čak me i jedna gospoda čistačica ili sestra ili neznam šta držala za ruku,haha tako da mi je muž stvarno bio višak. Dobila sam epiduralnu bez ikakvog moljenja, deranja, plaćanja, zvanja veze i sl. Čak su me oni nagovarali. Tako da Sv. Duh stvarno volim i ( sad su nove rađaone) sigurno idem tamo!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Arsancres
    03. Rujan 2021. 12:56

MarijanaMartin

Arsancres

MarijanaMartinapsolutno potpisujem. Ja sam isto rodila na Sv. Duhu, ne mogu ja reći da je netko bio loš, doduše bilo je kojekakvih sestara, ali nije to sad menj mjerilo cijele bolnice.

Možda si me krivo shvatila, ja ne govorim ništa protiv Sv. Duha. Opet ću tamo ići roditi. Ali im je glupa ta predrađaona jer sam kad se bolje pogleda rodila bez pratnje.
    Ja nisam mogla čekati doma kad sam imala dogovorenu indukciju jer sam prenjela 11 dana, tak da sam morala doći bez trudova i zabetonirano zatvorena,haha Porod ovih 15 min je bio predivan, stvorilo se doslovno 6 ljudi oko mene (doktorica, specijalizanti, sestre, babice)čak me i jedna gospoda čistačica ili sestra ili neznam šta držala za ruku,haha tako da mi je muž stvarno bio višak. Dobila sam epiduralnu bez ikakvog moljenja, deranja, plaćanja, zvanja veze i sl. Čak su me oni nagovarali. Tako da Sv. Duh stvarno volim i ( sad su nove rađaone) sigurno idem tamo!

Ma nisam to pomislila, možda je tak ispalo jer sam svašta ispisala haha
    Uvijek kad se sjetim te sestre na prijemu tlak mi se digne na 200🙈
    Ja isto sve u svemu nemam neku lošu sliku svega, to što je par osoba bilo grintavo, to je moglo biti svuda. Mislim da je Sv. Duh stvarno dobra bolnica i po svemu ostalom mi se sviđaju. Ja sam jako htjela da porod ide u što prirodnijem smjeru, a oni to stvarno preferiraju. Imaju najmanju stopu epiziotomije u Zg i meni su tako neke stvari bile bitne. Ne induciraju žene do ulaska u 42. tjedan ako je sve ok... I nitko me ni na šta nije forsirao po dolasku, nisam dala prokidanje vodenjaka iako sam skužila da je dr. bila za to, ali nije me ništa silila, samo su me stalno ispitivali 🥴 drip također sam dobila tek kad sam sama već pristala pred kraj, nisam rezana, nije nitko vršio tako neke radnje za koje znam da se u ostalim rodilištima puno više prakticiraju. Nije sad da generaliziram, sigurno ima i super iskustava iz drugih rodilišta, samo eto meni se sve pokazalo da je stvarno tako kak sam i mislila na Sv.Duhu.
    I evo sad kad ih gledam u ovoj koroni, prvi su dopuštali pratnju i zadnji ukinuli. Jedini ne zahtijevaju testiranja, cjepiva i koješta da pratnja bude uz ženu. 

Tejuska♡
    03. Rujan 2021. 13:15

Razumna

Evo me u komi sam 😭 Beba se prestala razvijati 😭
    Ovo ja kraj našeg druženja želim vam svima sve najbolje držite se ♥️

Ajme ne ne i ne😫😫😭😭zasto zasto
    Razumna jako mi je zao,nemam rijeci kojima bi to mogla ispisati💔💔toliko mi je zao

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Nooha
    03. Rujan 2021. 13:15

Razumna, stvarno mi je žao! 
    Stvarno sam vjerovala u pozitivan ishod.
    Kad se meni desio spontani u 13 tt, nije bilo nikakve riječi utjehe.
    Odmori, to je jedino sto ti sad mogu reci.
    Nemoj nas odmah napustiti, ako ti je lakše dijeliti svoje osjecaje tu smo! 🌹❤️

Tejuska♡
    03. Rujan 2021. 13:16

at1209

Evo curke da se i ja javim da je test pozitivan 4 dana prije ocekivane menge…i to nisam stigla niti upaliti stopericu debelaa crta se odmah pojavila😍🤩🤩

Dobro nam dosla♡javi nam datum pregleda da stavimo na popis kada ces znati i zelim ti srecu😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    03. Rujan 2021. 13:29

Dubrovčanka

Curke kakvi su vaši trbusi? Meni sad jedna komentirala kao kako mi je tako nisko i odma sam se prepala? Mislim mrzim takve komentare

Moj je veliki haha jer sam prirodno velika🤣noo pa opusti se
    I da je nisko,ako je dr.sve okej nema razloga za brigu. 
    Mozes nam poslati slikicu trbuscica da vidimo🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    03. Rujan 2021. 13:33

Dubrovčanka

Kako da ono postavim sliku?

https://imgbb.com/upload

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.