Dobro jutro ♡
Bas ste se ispisale😚
Meni je poprilicno lose tokom citavog dana i nemam snage za nista,ali tu sam,pratim vas ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Lista pregleda 💜💙
Razumna - 03.09
Kriss - 03.09
TejaBj94 - 06.09.
TiNa - 07.09.
XOXO - 07.09.
WannaBeMommy - 07.09
Antonela98 - 09.09
SaporeVero - 15.09
Posvudusa - 16.09
LlamaFace - 16.09
Nooha - 16.09
Mamaj - 19.09
Tejuska - 20.09.
Tonka341 - 21.09
Dubrovčanka - 24.09
Maya 34 - 28.09
Coksa - 30.09
Milica.Kamilica - kraj 09.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro žene, mene boli bedro desno kad legnem tako.. Ko baba sam neka 🙈🙈
A ja se nadam da će se cijela ova farsa s koronom smiriti i da neće nitko izmišljati za pratnju na porodu, tako da muž može ići sa mnom.
Meni je on bio ogromna podrška i baš mi je puno značilo što je bio tamo, a i on kaže da mu je to najljepše iskustvo 😇
Uopće ne shvaćam te idiotarije koje prebijaju preko leđa rodilja, ono taj muž/partner živi s tom trudnicom 9 mjeseci, doveze ju u bolnicu i eto onda je problem da ne bude kraj nje jer je rizik za zarazu od korone. Po meni je ta pratnja temeljno pravo svake žene, bio muž, frendica, doula, tko god... Suludo mi je da se to brani, a mravinjak u trgovačkom centru se ne brani.
Ma općenito bi sad mogla srat po tim debilnim mjerama, nema ništa veze s mozgom, a ne nekom zaštitom kao.
Neće se muž našetavat po bolnici i unosit u lice nekome, pit kavicu s osobljem i sl.. Meni se muž 11 sati nije pomaknuo od glave, ni na wc nije išao.. Kad se sjetim svog poroda apsolutno ne mogu povezat sa zdravom logikom kakva je to opasnost muž u boksu.
4 smo rađale, ostale muževe nisam ni vidjela ni čula, osim jednog koji je došao kraj mog boksa uzeti podloške ženi da zamijeni jer je bila sva krvava, a nitko ga nije doživljavao od osoblja pa sigurno 45 min.
Ja se ne mogu ni zamisliti da rađam tamo sama bez muža, ja sam preko noći bila u rađaoni, osim muža nikog nije ni bilo po par sati...došao bi nas obići netko svakih par sati
Arsancres slažem se bez pratnje mi se čini jako hrabro. Ja sam rodila na Sv. duhu i tamo imaju glupu podjelu na predrađaonu i rađaonu. Muž ne smije biti u predrađaoni što je totalna glupost. Ja sam u predrađaoni bila 12 sati (sama) a u rađaoni 15 min sa njim i još 6 zdravstvenih radnika. Tolika gužva je bila da je on jadan samo smetao, ali ipak me kasnije umirio da je sve bilo uredu jer je pomno pratio svaki korak doktorice i babice! Ali je poludio vani čekajući 12h. Srećom bila je neka super cura pokraj mene u predrađaoni koja mi je sve pomagala tj zvala upomoc da me dođu oživiti!!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Jutrooo cure 😊 evo i mene konačno, pratim vas ali smo u tolikoj gužvi, renoviramo dva kata, sve spremamo za bebicu pa smo u ooogromniiim radovima i točno ne stižem. Navečer ni ne legnem u krevet a već spavam. Koma! A kao moram mirovati... Nadam se da ćemo uskoro završiti 🙈
Želim svim ženicama dobrodošlicu i sretne i uredne trudnoće! ❤️ Čestitam i svima na lijepim i dobrim pregledima i neka tako i ostane.
Mi smo danas bili na kombiniranom probiru, nuhalni je 0,68mm, nalaze krvi ćemo drugi tjedan vidjeti. Imamo ručice, nožice, mozak i srečeko nam kuca❤️ Veliki smo 5,47cm i danas smo 12+3. Mučnine su se smanjile, nadam se da će i umor skoro. Za slijedeći pregled javim 😉
P.S. Što se alkohola tiče, tu i tamo maznem koju maluuu čašicu pive nakon ručka, samo malo za želju 😂
Evo curke da se i ja javim da je test pozitivan 4 dana prije ocekivane menge...i to nisam stigla niti upaliti stopericu debelaa crta se odmah pojavila😍🤩🤩
Evo me u komi sam 😭 Beba se prestala razvijati 😭
Ovo ja kraj našeg druženja želim vam svima sve najbolje držite se ♥️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna pa nije valjda 😪. Užas, želim ti što brži oporavak, pogotovo psihički. Puno sreće 🍀🍀🙏🙏
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji