Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    02. Rujan 2021. 17:48

Ja sad da popijem gutljaj vina bila bi super. 
    Inače ona trudnica koju sam jučer upoznala kaže da ona svaki dan popije 2dcl kupinovog vina za željezo...
    Koliko ja znam toga se pije pola deci ali nisam htjela ništa reći.
    Valjda njoj i je zato super trudnoca . Da  sam ja  svaki dan pijana bila bi najbolja trudnica ne na forumu nego u orbiti.

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Jana85
    02. Rujan 2021. 18:54

Bok zenice 👭👭 Isla sam na uzv danas, medjutim vidi se samo zuto tijelo. Poslao me da sutra i u pon vadim betu. Zadnja menstruacija je bila 1.8. Javim vam se za listu kad vidim u ponedjeljak rezultate😁

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

Razumna
    02. Rujan 2021. 19:09

Jana85

Bok zenice 👭👭 Isla sam na uzv danas, medjutim vidi se samo zuto tijelo. Poslao me da sutra i u pon vadim betu. Zadnja menstruacija je bila 1.8. Javim vam se za listu kad vidim u ponedjeljak rezultate😁

Beta će reći sve. A rezultati budu odmah popodne 🤞

2/22 FET 2xmorula👎

• MarijanaMartin
    02. Rujan 2021. 19:29

Cure vidim da ste se raspisale o tsh. Ja sutra idem vaditi krv i dati urin. Napokon da i ja saznam svoje stanje organizma. Šećera se malo bojim. Debela sam i stalno gladna,pa ćemo vidjeti. Da li za vađenje tsh moram biti natašte?
    Što se tiče muževa,ah što reci. Moj je mene toliko živcirati u prošloj trudnoci. Zamislite nije otišao na onaj tečaj za prisustvovati na porodu! Molila sam ga svaki mjesec dok nije došao sam dan da krecem roditi u bolnicu. Naravno odmah sam poludila kad sam shvatila da je došao dan D a nemamo tu potvrdu i da je velika vjerojatnost da cu morati biti sama u rađaoni. On mi mrtav hladan kaže: Šta hoćeš, nisam stigao!!! A joj, ako ga tada nisam ubila neću nikada. Samo da se zna trudnoća traje 10 lunarnih mjeseci, tad nije bilo korone i normalno smo mogli planirati okopljanja, radimo zajedno i imamo iste obaveze na poslu. Znaci NEMA opravdanja. Samo bezobrazluk. Ma kad se sjetim vec mi je tlak na 200 a prošlo je 5 godina!!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Jana85
    02. Rujan 2021. 19:35

Razumna

Jana85

Beta će reći sve. A rezultati budu odmah popodne 🤞

Da rekao je da u petak uzmem nalaz i u pon pa mu posaljem 🤞 javim vam ❤️ 

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

Razumna
    02. Rujan 2021. 20:00

MarijanaMartin

Cure vidim da ste se raspisale o tsh. Ja sutra idem vaditi krv i dati urin. Napokon da i ja saznam svoje stanje organizma. Šećera se malo bojim. Debela sam i stalno gladna,pa ćemo vidjeti. Da li za vađenje tsh moram biti natašte?
    Što se tiče muževa,ah što reci. Moj je mene toliko živcirati u prošloj trudnoci. Zamislite nije otišao na onaj tečaj za prisustvovati na porodu! Molila sam ga svaki mjesec dok nije došao sam dan da krecem roditi u bolnicu. Naravno odmah sam poludila kad sam shvatila da je došao dan D a nemamo tu potvrdu i da je velika vjerojatnost da cu morati biti sama u rađaoni. On mi mrtav hladan kaže: Šta hoćeš, nisam stigao!!! A joj, ako ga tada nisam ubila neću nikada. Samo da se zna trudnoća traje 10 lunarnih mjeseci, tad nije bilo korone i normalno smo mogli planirati okopljanja, radimo zajedno i imamo iste obaveze na poslu. Znaci NEMA opravdanja. Samo bezobrazluk. Ma kad se sjetim vec mi je tlak na 200 a prošlo je 5 godina!!!

Da razjasnimo nije bio na porodu? 
    Ja sam već svome rekla da nema šanse da ide sa menom da hoću to sama obaviti ( zato što je moj kolega rekao da mu se debela žena bacala po krevetu)...

Što se tiče pretraga sutra najbolje bi bilo da danas nisi jela ugljikohidrate ( ja sam debela i to mi je savjetovala dr) dakle dan prije nisam jela uglijikohidrate samo meso i majonezu i zato su mi lipidi malo visi ali šećer je bio dobar. I 12h prije ne smiješ ništa ni jesti i u jutro ni zube ne peri ni vodu ne pije ( to mi je isto dr rekla) . Drzim fige 🤞

2/22 FET 2xmorula👎

Razumna
    02. Rujan 2021. 20:01

posvudusa

Žene moje, ovaj baby watcher je zakooon 😂

Trebalo mi je 10ak min da nađem srce jer moje tuče ko ludo plus crijeva su stvarno glasna ali skroooz nisko ispod ruba gaćica, ispod kosti uspjela 🥰

Ja mislim da nema smisla da si to kupujem jer sam baš debela u trbuhu i nemam nikakvu kost. Da se bar poznajemo....

2/22 FET 2xmorula👎

• MarijanaMartin
    02. Rujan 2021. 20:35

Razumna

MarijanaMartin

Da razjasnimo nije bio na porodu?

Bio je na porodu. Koliko smo skužili samo mlade decke pitaju za tu potvrdu. Moj je star kao bilblija 👴 pa su ga samo pustili. Imao je sreće! Mišljenja sam da je vazno da je netko s tobom na porodu, to nemora biti partner, ako ne bi moga podnjeti cijeli događaj. Recimo, moj će vjerovatno ovaj put biti izvan države, ja već razmišljam pozvati mamu ili prijateljici ili čak dulu. Meni treba netko, da me u tom silnom strahu utješi i pomogne mi.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Omerta
    02. Rujan 2021. 22:52

Razumna

Ja si upravo razmišljam kako idem sutra na UVZ i kako dugo nije bilo loših vijesti na forumu ( kao da mora biti loših vijesti) I kako sam u kritičnom 8 tt. Baš znam sama sebe ubiti u pojam, ne treba mi nitko

Hej, i ja sam 8 tjedana točnije 8+1 danas.. Kad ti ispadne termin? 
    A kritično je sigurno prva 3 mjeseca.  S obzirom da sam već imala spontane između dve zdrave trudnoće, pomirila sam se sa tim da ne mogu puno utjecati na to ako nešto i ovaj put pođe po zlu. Gin se vraća sa godišnjeg u ponedjeljak pa se nadam da ću isti dan obaviti sve, papu, briseve, pregled i uzv.

katsy

Drage žene,

trudna sam 1.put (9.tjedan) i imam hrpu pitanja na koje najčešće nađem odgovore, ali sada bi htjela vaše mišljenje i iskustva.
    Već nekoliko dana imam svrbež/peckanje dolje, malo bude prisutno, malo ne.
    Jučer i danas je malo pojačani svrbež s mrvičastim iscjedkom.
    Da li ste odmah reagirali na takve pojave, išle odma ginekologu i što ste koristili kao "terapiju"
    Poslala sam upit svom ginekologu, ali čekam odgovor, a naručena sam tek za tjedan dana pa me strah da ne bi naštetilo plodu.
    Hvala vam unaprijed!
    LP

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Maya34
    03. Rujan 2021. 08:14

Jutroo 😊 Bolovi u leđima mi ne daju normalno spavat 🙄🙄 Kako ste vi ostale? 

Sretno ženicama koje danas imaju pregled 🤗❤️

Nema nam dugo TiNA, nadam se da je sve oke i da samo zbog posla oko renoviranja se ne stigne javiti 🤞

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.